Dennis Gurnick

Contactgegevens Dennis Gurnick: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dennis Gurnick: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dennis Gurnick

Regio (region): Geel, Antwerpen, 2440 - BE, België

Adres (address): Logen 95, België

Telefoon (phone): 32496504918 32496504918

Fax (fax): +32 (61) 686-83-13 +32 (61) 686-83-13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dennis Gurnick: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dennis Gurnick"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dennis Gurnick"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dennis Gurnick, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dennis Gurnick. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dennis Gurnick, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dennis Gurnick. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dennis Gurnick
Products information Dennis Gurnick

BTW identificatienummer (tax): BE07699737548
Ondernemingsnummer: 5592285156
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 344,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dennis Gurnick zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dennis Gurnick
(Get full report from official database of BE for Dennis Gurnick)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dennis Gurnick
Addition kinds of activities for Dennis Gurnick

295202. Siding materialen | Siding materials
22119911. Coutil, katoen | Coutil, cotton
24260400. Textielmachines accessoires, hardhout | Textile machinery accessories, hardwood
35450301. Hoekringen | Angle rings
35520204. Hosiery machines | Hosiery machines
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
39990100. Kapper en schoonheidssalon apparatuur | Barber and beauty shop equipment
48320109. Rots | Rock
50510100. Metalen draden, banden, kabels en screening | Metal wires, ties, cables, and screening

Werken bij Dennis Gurnick: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dennis Gurnick: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dennis Gurnick. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dennis Gurnick. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Lummen zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker met affiniteit in de bakkerij-sector. *Je helpt de klanten met een glimlach verder *Je hebt al kennis van diverse bakkerij-gerelateerde producten *Je doet de inventarisering en plaatst bestellingen waar nodig *Wanneer het druk is spring je bij aan de kassa

  • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Bandenmonteur / automechanicien (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een bandencentrale gevestigd in Lier. Ter versterking van het team zoeken we een bandenmonteur en automechanicien. Als bandenmonteur vang je de piek van het bandenseizoen op: wissel van zomer- naar winterbanden. Dit is een tijdelijke functie zo snel mogelijk op te starten tot eind december. Belangrijk is dat je ervaring hebt. Daarnaast zoekt de klant een automechanicien met optie vast. Heb je ervaring als mechanicien en wil je ook banden monteren, reageer dan zeker.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Jobstudent ZEB Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Onzewinkels zijn op zoek naar gemotiveerde studenten met een passie voor mode! Samenmet je collega’s zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarinklantenservice centraal staat! Verschillende taken (kassawerk, klantenservice,leveringen verwerken, poetsen, enz…) schrikken je niet af en je bent in staatdeze af te werken aan een hoog tempo.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Kinesist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: LOCOLOGO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinesist

  • Mesena zoekt freelance tandarts assistent(e), tandjes zijn jouw passie (Gent) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MESENA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verwachten van jou dat: - Je praktijkassistentie aan de tandarts biedt en zijn administratie verzorgt. - Je gedreven en enthousiast bent. - Je ervoor zorgt dat onze zorgprofessional door jouw hulp een betere werk-privé balans krijgt. - Jouw positiviteit en enthousiasme ‘besmettelijk’ werkt. - Je een optimale tevredenheid en gemoedsrust creeërt bij je klant, clean desk bij het verlaten van de werkpost. - Je de activiteiten beheerst eigen aan een praktijk en deze met de glimlach vlot uitvoert. - Je coördineert en organiseert, je werkt aan een optimale workflow binnen de praktijk van de zorgverlener. - Je vingers zijn in staat om over het klavier te razen en je gebruikt moeiteloos de partituren van Office ( Word, Excel, Outlook, Powerpoint ) - Je hebt goeie kennis van de voornaamste softwareprogramma's voor tandartsen (DentAdmin-Flexsoft) - Je hebt al de nodige ervaring opgedaan want er wordt verwacht dat je direct aan de slag kan.

  • chauffeur/euse (/x) de transport de personne (statut indépendant) avec sélection médicale (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******-

Zoek naar antwoorden van Dennis Gurnick in sociale netwerken
Look for responds of Dennis Gurnick in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dennis Gurnick. Laat een reactie achter voor Dennis Gurnick. Dennis Gurnick bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dennis Gurnick. Leave a respond for Dennis Gurnick. Dennis Gurnick on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dennis Gurnick op de google maps. Adres en contacten Dennis Gurnick
Location of Dennis Gurnick on the google maps. Address and contacts of Dennis Gurnick

Andere gerelateerde bedrijven als come Dennis Gurnick Dennis Gurnick: Ries SC | L & S Davis BVBA | CANON/MICHIELS | GERNI-TOUSSAINT | Eggermont boekhouding fiskaliteit BVBA

Other related companies as Dennis Gurnick: Ries SC | L & S Davis BVBA | CANON/MICHIELS | GERNI-TOUSSAINT | Eggermont boekhouding fiskaliteit BVBA

Dennis Gurnick is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Geel, Antwerpen, 2440 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dennis Gurnick, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07699737548. Het bedrijf Dennis Gurnick bevindt zich op het adres: Logen 95. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 344,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dennis Gurnick zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dennis Gurnick is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dennis Gurnick is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dennis Gurnick, openstaande posities, locatie van Dennis Gurnick op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dennis Gurnick is a company, that was registered 2003 in Geel, Antwerpen, 2440 - BE region, Belgium. Full name of company is Dennis Gurnick, company assigned to the tax number BE07699737548. The company Dennis Gurnick is located at the address: Logen 95. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 344,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dennis Gurnick were not found.
The main activity of Dennis Gurnick is Construction - Special Trade Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Dennis Gurnick is not available. You also can look at reviews of Dennis Gurnick, open positions, location of Dennis Gurnick on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dennis Gurnick, Geel, Antwerpen, 2440 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dennis Gurnick, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dennis Gurnick, Geel, Antwerpen, 2440 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dennis Gurnick, employees, financial statistics.