Dema Hotels International

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Dema Hotels International
Private companiesFurniture and Fixtures • Dema Hotels International

Contactgegevens Dema Hotels International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dema Hotels International: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dema Hotels International

Regio (region): Antwerpen, 2018 - BE, België

Adres (address): Pelikaanstraat 20-22, België

Telefoon (phone): 03/2229090 03/2229090

Fax (fax): +32 (83) 618-57-23 +32 (83) 618-57-23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dema Hotels International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dema Hotels International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dema Hotels International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dema Hotels International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dema Hotels International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dema Hotels International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dema Hotels International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dema Hotels International
Products information Dema Hotels International

BTW identificatienummer (tax): BE03162658691
Ondernemingsnummer: 7683258056
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Dema Hotels International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dema Hotels International
(Get full report from official database of BE for Dema Hotels International)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dema Hotels International
Addition kinds of activities for Dema Hotels International

511299. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
07230102. Cotton zaad delinting diensten | Cotton seed delinting services
24991201. Lagers, hout | Bearings, wood
33989905. Tempering van metaal | Tempering of metal
39939907. Tekens, niet gemaakt in aangepaste teken schilderijen | Signs, not made in custom sign painting shops
41190102. Hoorse verhuur, met chauffeur | Hearse rental, with driver

Werken bij Dema Hotels International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dema Hotels International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dema Hotels International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dema Hotels International. Looking for open vacancies in other companies

  • Cardriver Autoterminal (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote autoterminal te Verrebroek, zijn we op zoek naar cardrivers en kwaliteitscontroleurs. Jouw taak bestaat uit het controleren van nieuwe wagens om ze vervolgens op hun plaats te zetten op de terminal. De tewerkstelling gebeurt in 2 ploegen en op zaterdag indien nodig. Je staat ook in voor het vervangen van batterijen op een andere afdeling. Fysiek zwaar werk schrikt je dus niet af.

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Voltijds administratief bediende (m/v), regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een ruim administratief takenpakket met een commerciële inslag? Heb jij interesse om voor een zeer bloeiend en dynamisch bedrijf te werken? Heb jij een degelijke talenkennis? Dan hebben wij jouw nieuwe uitdaging! Voor een bedrijf in Sint-Denijs-Westrem zijn we zoek naar een administratief bediende die van alle markten thuis is. Je zal instaan voor een breed pakket van taken. Administratief: zoals organiseren Kick-off, opmaken invorderingsrapporten, opmaken statistieken on- & offstreet (bv. duration/occupation, ...), versturen en opmaken periodieke rapportering naar de klanten, organiseren Well being personeel, opvolging van bestellingen, ... Contractkennis: zoals beheer doorrekening kosten, opmaken consolidatie detail kosten afrekening per regio, opstellen jaarverslagen, kennis van de contracten en opstellen en beheer van de contractfiches. Financieel: zoals controleren juistheid input gegevens (opvolging inkomsten, aanvragen facturatie, opvolging cashcontrol, ...),waken over de frequentie van input financiële gegevens, beheer van debiteuren, invullen statcoms en verzamelen van comments en tijdig aanleveren aan boekhouding, voorbereiden van de afrekeningen (inkomsten en diverse info bv. # uren, # rappels, betaalde invorderingskosten, enz.), geven van financiële opleiding van Field supervisors. Commercieel: zoals opvragen, lezen en samenvatten van lastenboeken, voorbereidend werk voor de opmaak van offertes en contractvernieuwing, opmaken/assisteren offertes ism regiomanager/commercieel Rapportering: zoals deelnemen aan periodieke teammeetings (bv. 4t4 - regiomeetings - ...), informeren van andere teamleden binnen de regio

  • Studentenjob als kassamedewerker (M/V) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET ASSEBROEK

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een studentenjob die gemakkelijk te combineren valt met uw studies, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U wordt bij ons tewerkgesteld op dagen die u zelf doorgeeft in functie van uw studies. Dit kan zowel op weekdagen, wanneer u geen les hebt, of in weekends (zaterdag/zondag) of tijdens schoolvakanties. Bij ons gaat u aan de slag als kassamedewerker , eventueel gecombineerd met taken op de werkvloer. Hebt u nog geen ervaring, geen nood wij zorgen uiteraard voor een korte opleiding. Uw uren variëren volgens bezetting. U bent minimum 16 jaar of ouder, sociaal, leergierig, en een teamspeler? Interesse? Neem snel met ons contact op.

  • Elektricien 5 ploegen M/V (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Zin om als elektricien aan de slag te gaan in een 5-poegensysteem? Lees zeker verder! Onze klant in Oudegem, werkzaam in de papiersector is op zoek naar jou! Als elektricien ben je verantwoordelijk voor het optimaal elektrisch functioneren van de papiermachines. Daarin speel je een essentiële rol in het productieproces. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Het nakijken en herstellen van de elektrische installaties in 5 ploegen. Na analyse van de storing onderneem je actie om de storing zo snel mogelijk op te lossen. Dit houdt o.a. in: monteren van elektrische onderdelen, testen van de goede werking van onderdelen, elektrische schema's lezen om complexe problemen te kunnen oplossen, kleinere werken op het gebied van meet- en regeltechniek, Pneumatiek & Hydraulica. Ondersteuning, indien nodig, van de Ploegmechanieker bij het uitvoeren van mechanische werken.

  • SAP BC Consultant (SAP System Engineer) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: EXERTUM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als SAP BC Consultant is het volledige SAP applicatiebeheer van diverse klanten in uw handen. U verzekert de continue beschikbaarheid van de SAP systemen en zorgt voor een beperkte uitval van het systeem tijdens installaties, upgrades en andere SAP gebonden activiteiten. Vanuit de helpdesk zijn uw kernactiviteiten tav de klant : Het beheer van de SAP omgeving (DEV, QAS, Sandbox en Production) Installatie en onderhoud van de SAP systemen Dagelijkse controle van de SAP systemen Configuratie en opvolging van het Transport Systeem (TSM) Incident/problem management – integratie van andere ITIL processen Verifiëren van servers en netwerk poorten Health Checks, tunings, upgrades and audits Voorbereiding van SAP rapporten Configuraties en tests System Copies en refreshes Beheer van backups Technische support bij diverse SAP implementatieprojecten Gebruik van SAP Solution Manager (CCMS monitoring, EWA, E2E, Wily) Implementatie van autorisaties en systeembeveiliging (toegangsbeveiliging, bevoegdheden) Systeembeheer op afstand

  • RELATIETHERAPEUT m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt therapeutische sessies met koppels en/of gezinnen. Je bent bereid om eventueel voordrachten te verzorgen. Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

Zoek naar antwoorden van Dema Hotels International in sociale netwerken
Look for responds of Dema Hotels International in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dema Hotels International. Laat een reactie achter voor Dema Hotels International. Dema Hotels International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dema Hotels International. Leave a respond for Dema Hotels International. Dema Hotels International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dema Hotels International op de google maps. Adres en contacten Dema Hotels International
Location of Dema Hotels International on the google maps. Address and contacts of Dema Hotels International

Andere gerelateerde bedrijven als come Dema Hotels International Dema Hotels International: GENERAL DATA SYSTEMS | Kaasboerken ('t)-Bakkerij Thyssen | Wegebo NV | Erimo | Etn.De Paepe nv

Other related companies as Dema Hotels International: GENERAL DATA SYSTEMS | Kaasboerken ('t)-Bakkerij Thyssen | Wegebo NV | Erimo | Etn.De Paepe nv

Dema Hotels International is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Antwerpen, 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Dema Hotels International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03162658691. Het bedrijf Dema Hotels International bevindt zich op het adres: Pelikaanstraat 20-22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 732,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Dema Hotels International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dema Hotels International is Meubels en uitrustingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dema Hotels International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dema Hotels International, openstaande posities, locatie van Dema Hotels International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dema Hotels International is a company, that was registered 2012 in Antwerpen, 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is Dema Hotels International, company assigned to the tax number BE03162658691. The company Dema Hotels International is located at the address: Pelikaanstraat 20-22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 732,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Dema Hotels International were not found.
The main activity of Dema Hotels International is Furniture and Fixtures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dema Hotels International is not available. You also can look at reviews of Dema Hotels International, open positions, location of Dema Hotels International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dema Hotels International, Antwerpen, 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dema Hotels International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dema Hotels International, Antwerpen, 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dema Hotels International, employees, financial statistics.