WAGEMANS SLAAPCOMFORT

Contactgegevens WAGEMANS SLAAPCOMFORT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WAGEMANS SLAAPCOMFORT: address, phone, fax, email, website, opening hours

WAGEMANS SLAAPCOMFORT

Regio (region): Duffel, België

Adres (address): Kiliaanstraat 22,2570, België

Telefoon (phone): 015 31 15 75 015 31 15 75

Fax (fax): +32 (11) 900-77-76 +32 (11) 900-77-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WAGEMANS SLAAPCOMFORT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WAGEMANS SLAAPCOMFORT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WAGEMANS SLAAPCOMFORT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WAGEMANS SLAAPCOMFORT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WAGEMANS SLAAPCOMFORT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WAGEMANS SLAAPCOMFORT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WAGEMANS SLAAPCOMFORT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WAGEMANS SLAAPCOMFORT
Products information WAGEMANS SLAAPCOMFORT

BTW identificatienummer (tax): BE01122497558
Ondernemingsnummer: 5533233642
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 874,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in WAGEMANS SLAAPCOMFORT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WAGEMANS SLAAPCOMFORT
(Get full report from official database of BE for WAGEMANS SLAAPCOMFORT)

Aanvulling soorten activiteiten voor WAGEMANS SLAAPCOMFORT
Addition kinds of activities for WAGEMANS SLAAPCOMFORT

15220103. Condominium constructie | Condominium construction
26799900. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
32920300. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
35419902. Elektrische ontladings erosie machines | Electrical discharge erosion machines
48229901. Elektronische post | Electronic mail
50470108. Chirurgische apparatuur en benodigdheden | Surgical equipment and supplies

Werken bij WAGEMANS SLAAPCOMFORT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WAGEMANS SLAAPCOMFORT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WAGEMANS SLAAPCOMFORT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WAGEMANS SLAAPCOMFORT. Looking for open vacancies in other companies

  • ARBEIDER - storingstechnieker 3 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het op regelmatige tijdstippen uitvoeren van preventieve onderhoudsbeurten. Je analyseert en stelt storingen vast waarna je op een gerichte manier de problemen oplost. Sporadisch kan er gevraagd worden om kleinere technische taken uit te voeren.

  • Monteerder Mechanische Onderdelen (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in Lier, zoeken we een monteerder voor onmiddellijke opstart! Je staat in voor de montage van onderstellen van bus- of carchasis of aan industriële voertuigen. Je staat in voor het inbouwen van mechanische onderdelen zoals de motor, de assen, de versnellingsbak, etc. Je voert je werk uit volgens technische beschrijvingen rekening houdend met de voorschriften van het land van bestemming.

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Polyvalente arbeider (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: Degrovan

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde polyvalente arbeider. In teams van 2 (samen met een meer ervaren kraanman, die de leiding neemt) zult u allerlei grondwerken verrichten. Ervaring is een pluspunt, maar geen vereiste. Interesse in de bouw en om snel bij te leren is dan wel noodzakelijk. Doordat onze werken zeer uiteenlopend zijn (rioleringswerken, funderingswerken, aanleggen van opritten, terrassen en parkings, afbraakwerken) is dit een job met veel variatie.

  • .NET webdeveloper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Vaste Job

    Als .NET webdeveloper maak je deel uit van een jong gemotiveerd team die dagelijks wordt ingeschakeld bij het uitvoeren van IT-projecten. Je zet functionele en technische analyses om in een correcte oplossing op maat. Kortom, onze klanten en dossierbeheerders rekenen op jouw expertise. Bedrijfsprofiel: Graag stel ik jou voor aan een gedreven organisatie die ten dienste staat van ondernemers. Zij begeleidt ondernemers, werkgevers en gezinnen bij het aansluiten van verzekeringen, het invullen van documenten en meer. Je komt terecht binnen een gemotiveerd team vol passie en drive. We garanderen meteen een vast contract binnen een voltijdse tewerkstelling. Er heerst een toegankelijke mentaliteit met ruimte voor zelfontplooiing.

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Landbouwhelper Varkens- en melkveehouderij (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet voor een veelheid aan taken op landbouwbedrijven, voornamelijk in de varkens- en melkveehouderij in Limburg. Wanneer onze leden (boeren en tuinders) door omstandigheden er even niet in slagen hun bedrijf draaiende te houden, neem jij het werk over. Vanuit je verworven praktijkervaring verzorg je hun bedrijf alsof het jouw eigen bedrijf is. Hiernaast behoren ook routineopdrachten als stalreiniging tot je takenpakket. Je voert de courante werkzaamheden altijd zelfstandig uit.

  • Finance Officer (4/5 of fulltime) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in centrum Brussel, een KMO actief in HR dienstverlening, zijn we momenteel op zoek naar een Finance Officer. Je werkt autonoom en bent in staat het bedrijf mee te helpen in haar groei. Jouw taken en verantwoordelijkheden: Uitgaande facturatie: opmaak, versturen & opvolgen van de facturen Inkomende facturen: approval proces, boeken Exact software pakket: tijdschrijven en verwerking naar boekhouding Maandafsluiting: provisies, boeken banken via inlezen CODA bestanden, boeken loonbestanden door ze in te lezen in exact Rapportering: Management reporting opstellen (excel & powerpoint) en rapportering Raad van Bestuur Cash opvolging, simulatie van cashpositie op basis van aankoop- en verkoopfacturen, rapport openstaande posten Operationele ondersteuning businesses (KPI, ad hoc analysis…, ondersteuning in pricing) Budgetting & forecasting Ondersteunen auditors bij jaarlijkse audit

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van WAGEMANS SLAAPCOMFORT in sociale netwerken
Look for responds of WAGEMANS SLAAPCOMFORT in social networks

Lees alle opmerkingen voor WAGEMANS SLAAPCOMFORT. Laat een reactie achter voor WAGEMANS SLAAPCOMFORT. WAGEMANS SLAAPCOMFORT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WAGEMANS SLAAPCOMFORT. Leave a respond for WAGEMANS SLAAPCOMFORT. WAGEMANS SLAAPCOMFORT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WAGEMANS SLAAPCOMFORT op de google maps. Adres en contacten WAGEMANS SLAAPCOMFORT
Location of WAGEMANS SLAAPCOMFORT on the google maps. Address and contacts of WAGEMANS SLAAPCOMFORT

Andere gerelateerde bedrijven als come WAGEMANS SLAAPCOMFORT WAGEMANS SLAAPCOMFORT: Antwerpen Congresbureau VZW | VAN EYCK | Interwood | Van Gompel N.V. | Inno sa

Other related companies as WAGEMANS SLAAPCOMFORT: Antwerpen Congresbureau VZW | VAN EYCK | Interwood | Van Gompel N.V. | Inno sa

WAGEMANS SLAAPCOMFORT is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Duffel, België. De volledige naam van het bedrijf is WAGEMANS SLAAPCOMFORT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01122497558. Het bedrijf WAGEMANS SLAAPCOMFORT bevindt zich op het adres: Kiliaanstraat 22,2570. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 874,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in WAGEMANS SLAAPCOMFORT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WAGEMANS SLAAPCOMFORT is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WAGEMANS SLAAPCOMFORT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WAGEMANS SLAAPCOMFORT, openstaande posities, locatie van WAGEMANS SLAAPCOMFORT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

WAGEMANS SLAAPCOMFORT is a company, that was registered 2005 in Duffel region, Belgium. Full name of company is WAGEMANS SLAAPCOMFORT, company assigned to the tax number BE01122497558. The company WAGEMANS SLAAPCOMFORT is located at the address: Kiliaanstraat 22,2570. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 874,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in WAGEMANS SLAAPCOMFORT were not found.
The main activity of WAGEMANS SLAAPCOMFORT is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of WAGEMANS SLAAPCOMFORT is not available. You also can look at reviews of WAGEMANS SLAAPCOMFORT, open positions, location of WAGEMANS SLAAPCOMFORT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over WAGEMANS SLAAPCOMFORT, Duffel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WAGEMANS SLAAPCOMFORT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WAGEMANS SLAAPCOMFORT, Duffel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WAGEMANS SLAAPCOMFORT, employees, financial statistics.