Debeitel, Mike

Contactgegevens Debeitel, Mike: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debeitel, Mike: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debeitel, Mike

Regio (region): Brussel - BE, België

Adres (address): Slevielaan 24, België

Telefoon (phone): 089/123456 089/123456

Fax (fax): +32 (68) 475-83-64 +32 (68) 475-83-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debeitel, Mike: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debeitel, Mike"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debeitel, Mike"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debeitel, Mike, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debeitel, Mike. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debeitel, Mike, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debeitel, Mike. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debeitel, Mike
Products information Debeitel, Mike

BTW identificatienummer (tax): BE02908599853
Ondernemingsnummer: 6843627929
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 529,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Debeitel, Mike zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debeitel, Mike
(Get full report from official database of BE for Debeitel, Mike)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debeitel, Mike
Addition kinds of activities for Debeitel, Mike

804900. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner
35310510. Scarifiers, weg | Scarifiers, road
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
51491104. Gist | Yeast
73730300. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
79930400. Gokautomaten | Gambling machines

Werken bij Debeitel, Mike: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debeitel, Mike: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debeitel, Mike. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debeitel, Mike. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteerder spanplafond (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Montage van spanplafonds voor de regio West-Oost. Vlotte medewerkers voor het plaatsen van spanplafonds. We plaatsen warme en koude spanplafonds.

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Huishoudhulp Sint-Laureins (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HOME-SOLUTIONS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen uit Sint-Laureins en omstreken zijn wij op zoek naar gemotiveerde en gedreven huishoudhulpen. Je staat hun bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen ... kortom een afwisselende job. Home Solutions gaat voor een duurzame tewerkstelling waar zowel de werknemers als de gezinnen wel bij varen. Hiervoor is het noodzakelijk dat de gezinnen en de huishoudhulpen zich goed voelen bij Home Solutions en dat er sprake is van wederzijds respect. Wij ondersteunen jou in de administratie en opvolging van de te ontvangen dienstencheques en beantwoorden al jou vragen. Home Solutions discrimineert niet. 50-plussers, uitkeringsgerechtigde werklozen,... worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zoeken wij een student die iedere week mee wil werken op vrijdag in de bakkerij. Je staat in voor het maken van koekjes. Je maakt het deeg klaar en je rolt de koekjes uit waarbij je ze vervolgens afbakt.

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BOURDEAUD'HUI

    Type: Vaste Job

    BVBA Bourdeaud’hui is op zoek naar een gemotiveerd en enthousiast medewerker die als CALCULATOR - WERKVOORBEREIDER – ons team wil komen versterken. Als calculator - werkvoorbereider neem je een divers takenpakket voor jouw rekening. Enerzijds bereken en stel je offertes op waarbij je prijsaanvragen en lastenboeken gaat analyseren, vraag je prijsoffertes aan en voer je kostprijscalculaties uit. Anderzijds bereid je voor projectleiders werfdossiers grondig voor. Dit houdt het volgende in: opmeten, tekenen, ordervoorbereidingen, productievoorbereiding, aansturen planning, controle meetstaten, ... . Ook ben je communicatief, aangezien je regelmatig overleg pleegt met de projectleiders en externe partners, architecten, bouwheer, leveranciers, etc. Daarnaast kan je planmatig en stressbestendig deadlines halen en ben creatief in het zoeken naar technische oplossingen.

  • Jobstudent management assistant Care Talents (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat de General Manager bij in management en externe meetings (opmaken presentaties, notulering, opvolgen actieplannen,...).?Je ondersteunt haar bij de co?rdinatie van projecten en bij de communicatie van interne en externe informatie. Daarnaast ben je ook (mede-)verantwoordelijk voor: - het opmaken van attractieve powerpoints? - het vlekkeloos voorbereiden van aanbestedingen - voorbereiden van beurzen en activiteiten in overleg met Marketing - je beheert de inbox - ... Tot slot neem je ook het luik "personal" ter harte en ben jij d? persoon die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt voor de General Manager en haar gehele organisatie.?

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

Zoek naar antwoorden van Debeitel, Mike in sociale netwerken
Look for responds of Debeitel, Mike in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debeitel, Mike. Laat een reactie achter voor Debeitel, Mike. Debeitel, Mike bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debeitel, Mike. Leave a respond for Debeitel, Mike. Debeitel, Mike on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debeitel, Mike op de google maps. Adres en contacten Debeitel, Mike
Location of Debeitel, Mike on the google maps. Address and contacts of Debeitel, Mike

Andere gerelateerde bedrijven als come Debeitel, Mike Debeitel, Mike: Valbusko C.V. CV | Windels | BMS Micro Nutrients N.V. | Packet Print N.V. | John Kelly

Other related companies as Debeitel, Mike: Valbusko C.V. CV | Windels | BMS Micro Nutrients N.V. | Packet Print N.V. | John Kelly

Debeitel, Mike is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brussel - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Debeitel, Mike, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908599853. Het bedrijf Debeitel, Mike bevindt zich op het adres: Slevielaan 24. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 529,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Debeitel, Mike zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Debeitel, Mike is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debeitel, Mike is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debeitel, Mike, openstaande posities, locatie van Debeitel, Mike op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Debeitel, Mike is a company, that was registered 2013 in Brussel - BE region, Belgium. Full name of company is Debeitel, Mike, company assigned to the tax number BE02908599853. The company Debeitel, Mike is located at the address: Slevielaan 24. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 529,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Debeitel, Mike were not found.
The main activity of Debeitel, Mike is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Debeitel, Mike is not available. You also can look at reviews of Debeitel, Mike, open positions, location of Debeitel, Mike on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debeitel, Mike, Brussel - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debeitel, Mike, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debeitel, Mike, Brussel - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debeitel, Mike, employees, financial statistics.