DeDuCo NV

Contactgegevens DeDuCo NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DeDuCo NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DeDuCo NV

Regio (region): Kortrijk, WVL 8500 - BE, België

Adres (address): Doorniksesteenweg 214, België

Telefoon (phone): 32 (56)402927 32 (56)402927

Fax (fax): 32 (56)404180 32 (56)404180

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DeDuCo NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DeDuCo NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DeDuCo NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DeDuCo NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DeDuCo NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DeDuCo NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DeDuCo NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DeDuCo NV
Products information DeDuCo NV

BTW identificatienummer (tax): BE09545989990
Ondernemingsnummer: 4610656738
Hoofdstad (capital): 360,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 321,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DeDuCo NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DeDuCo NV
(Get full report from official database of BE for DeDuCo NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DeDuCo NV
Addition kinds of activities for DeDuCo NV

399902. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
07229901. Aardappelen, machine oogstdiensten | Potatoes, machine harvesting services
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
32319903. Meubelplaten, glas: gesneden, afgeschuind of gepolijst | Furniture tops, glass: cut, beveled, or polished
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain

Werken bij DeDuCo NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DeDuCo NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DeDuCo NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DeDuCo NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent centrum. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je zal vooral instaan voor de ochtendshiften, af en toe aangevuld met avondddiensten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verantwoordelijke overslag te Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Renewi in Puurs zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het terrein (= de overslag). Je taken bestaan uit het controleren, accepteren, sorteren en (laten) overslaan van afval ten behoeve van verdere sortering of aftransport. Bewerken van afvalstoffen naar de nodige specificaties. Je controleert en accepteert de aangeleverde afvalstromen aan de hand van opdrachtbonnen en de geldende acceptatievoorwaarden. Meldt afwijkingen aan de leidinggevende. Je geeft aanwijzingen bij laden en lossen Je bestuurt voor het grof voorsorteren en verplaatsen van afval een wiellader, kraan, of terreinwagen. Je rangeert containers in en uit en sorteert manueel uit. Je beheert de staat van de voertuigen (wiellader, kraan, terreinwagen) en controleert de aftransportmiddelen op veiligheid, signaleert defecten en gebreken en meldt deze aan zijn leidinggevende. Je houdt terrein en materialen ordelijk en schoon. Je werkt mee en verbindt je tot het SHEQ Engagement.

  • Monteur industriebouw m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant gelegen in Opglabbeek, zijn wij op zoek naar een monteur industriebouw! Je staat in voor de montage van steeldeck panelen.

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • monteur valbeveiliging (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert en plaatst permanente valbeveiliging op daken rekening houdend met de eisen van de klant. Je zorgt voor een waterdichte aansluiting hiervan om lekken in de toekomst tegen te gaan. Je plaatst vloeibare waterdichtingen.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Student frituur + koerier (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke frituurzaak regio Betekom zijn wij opzoek naar een vaste student voor het bedienen van klanten, bakken en bereiden van frieten en snacks, leveren van bestellingen en afrekenen.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van DeDuCo NV in sociale netwerken
Look for responds of DeDuCo NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DeDuCo NV. Laat een reactie achter voor DeDuCo NV. DeDuCo NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DeDuCo NV. Leave a respond for DeDuCo NV. DeDuCo NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DeDuCo NV op de google maps. Adres en contacten DeDuCo NV
Location of DeDuCo NV on the google maps. Address and contacts of DeDuCo NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DeDuCo NV DeDuCo NV: PAGE CONSTRUCT | Accountancy & Belastingconsulting Polet Comm.V. COMM.V | ISPAHAN SPRLU | Depret N.V. | FCEDS

Other related companies as DeDuCo NV: PAGE CONSTRUCT | Accountancy & Belastingconsulting Polet Comm.V. COMM.V | ISPAHAN SPRLU | Depret N.V. | FCEDS

DeDuCo NV is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Kortrijk, WVL 8500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DeDuCo NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09545989990. Het bedrijf DeDuCo NV bevindt zich op het adres: Doorniksesteenweg 214. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 360,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 321,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DeDuCo NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DeDuCo NV is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DeDuCo NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DeDuCo NV, openstaande posities, locatie van DeDuCo NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DeDuCo NV is a company, that was registered 2017 in Kortrijk, WVL 8500 - BE region, Belgium. Full name of company is DeDuCo NV, company assigned to the tax number BE09545989990. The company DeDuCo NV is located at the address: Doorniksesteenweg 214. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 360,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 321,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DeDuCo NV were not found.
The main activity of DeDuCo NV is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DeDuCo NV is not available. You also can look at reviews of DeDuCo NV, open positions, location of DeDuCo NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DeDuCo NV, Kortrijk, WVL 8500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DeDuCo NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DeDuCo NV, Kortrijk, WVL 8500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DeDuCo NV, employees, financial statistics.