De Schrijver Ruben

Contactgegevens De Schrijver Ruben: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schrijver Ruben: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schrijver Ruben

Regio (region): GENT 9030 - BE, België

Adres (address): Hooiland 36, België

Telefoon (phone): +32 496021282 +32 496021282

Fax (fax): +32 (63) 904-80-42 +32 (63) 904-80-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schrijver Ruben: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schrijver Ruben"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schrijver Ruben"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schrijver Ruben, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schrijver Ruben. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schrijver Ruben, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schrijver Ruben. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schrijver Ruben
Products information De Schrijver Ruben

BTW identificatienummer (tax): BE09140594482
Ondernemingsnummer: 1071960449
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 133,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in De Schrijver Ruben zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schrijver Ruben
(Get full report from official database of BE for De Schrijver Ruben)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schrijver Ruben
Addition kinds of activities for De Schrijver Ruben

17999937. Centrale stofzuiger installatie | Central vacuum cleaning system installation
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
51729903. Kerosine | Kerosene
73840102. Foto ontwikkelen en retoucheren | Photograph developing and retouching

Werken bij De Schrijver Ruben: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schrijver Ruben: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schrijver Ruben. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schrijver Ruben. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder industriële machines zal je divers inzetbaar zijn op verschillende machines voor het transport en verwerking in een recuperatie-/productieproces in de metaalverwerkende industrie. Dit houdt in uitsorteren, zeven van materialen, transport van potten met vloeibaar staal, kraanwerkzaamheden, laden van vrachtwagens. Daarnaast wordt er verwacht flexibel te zijn naar andere werkzaamheden, zoals snijbranden, manueel uitsorteren, … Je wordt tewerkgesteld in een sterk internationale omgeving met de nodige aandacht voor veiligheid. Het betreft hier een functie met optie vast, een degelijke training-on-the-job wordt voorzien.

  • Ervaren glazenwasser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tongeren zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en ervaren glazenwasser.

  • Rigger/Monteur in wording (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en hou je van Techniek? Dan ben jij de geschikte kandidaat die we zoeken! A concept interim is namelijk opzoek naar kandidaten die we kunnen opleiden tot rigger/monteurs! Wat is een Rigger/monteur? En wat moet hij doen? - Je bent verantwoordelijk voor het monteren, demonteren, vervangen en verplaatsen van allerlei metalen constructies. Bijvoorbeeld bij het bouwen van fabriekshallen of het installeren/verwijderen van onderdelen zoals reservoirs, pompen, pijpleidingen, enz. in industriele installaties; - Je werkdomein bestaat ook uit het (de)monteren van kranen, voornamelijk snelopbouwkranen of torenkranen of assisteren bij het monteren of demonteren van verschillende kraanonderdelen; - Bij infrastructuurwerken werk je mee aan het monteren van brugconstructies, demonteer je te vervangen elementen (constructieprofielen, constructiepanelen, buisleidingen, enz.), het monteren van elementen (kolommen, liggers, windverbanden, dakconstructies, apparaten, ketels, enz.); - Je gebruikt technische plannen, je bepaalt de afmetingen van te vervangen elementen en je kan het monteren materiaal waterpas plaatsen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • winkelbediende weekend (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Project Manager - regio Geel (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij graag verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten? Draag je rendement, resultaten en veiligheid hoog in het vaandel? Heb je reeds enkele jaren ervaring in projectmanagement? Dan ben jij de ideale project manager naar wie wij op zoek zijn voor onze klant in de regio Geel! Als project manager ben je verantwoordelijk voor de realisatie van multitechnische projecten. Zowel de technische als financiële opvolging van het de projecten liggen bij jou. Concreet heb je o.a. volgende taken en verantwoordelijkheden: het bestuderen van het lastenboek en de prijsaanvragen, en het opstellen van offertes; het contact en de onderhandelingen met de klanten tijdens de projectuitvoering; de selectie van en de onderhandelingen met leveranciers en onderaannemers; de realisatie van projecten door het samenstellen van het projectteam, de werfbezetting, de middelen en de methoden; het totaalbeheer van de planning, de financiële opvolging en de veiligheid; het onderhouden van een nauw contact met de arbeiders in het atelier en op de werven.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

Zoek naar antwoorden van De Schrijver Ruben in sociale netwerken
Look for responds of De Schrijver Ruben in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schrijver Ruben. Laat een reactie achter voor De Schrijver Ruben. De Schrijver Ruben bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schrijver Ruben. Leave a respond for De Schrijver Ruben. De Schrijver Ruben on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schrijver Ruben op de google maps. Adres en contacten De Schrijver Ruben
Location of De Schrijver Ruben on the google maps. Address and contacts of De Schrijver Ruben

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schrijver Ruben De Schrijver Ruben: Van Wauwe BVBA | CD-Vastgoed | Dermac BVBA | Crown Graphic N.V. | Intralcor N.V.

Other related companies as De Schrijver Ruben: Van Wauwe BVBA | CD-Vastgoed | Dermac BVBA | Crown Graphic N.V. | Intralcor N.V.

De Schrijver Ruben is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio GENT 9030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schrijver Ruben, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09140594482. Het bedrijf De Schrijver Ruben bevindt zich op het adres: Hooiland 36. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 133,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in De Schrijver Ruben zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Schrijver Ruben is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schrijver Ruben is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schrijver Ruben, openstaande posities, locatie van De Schrijver Ruben op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Schrijver Ruben is a company, that was registered 1991 in GENT 9030 - BE region, Belgium. Full name of company is De Schrijver Ruben, company assigned to the tax number BE09140594482. The company De Schrijver Ruben is located at the address: Hooiland 36. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 133,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in De Schrijver Ruben were not found.
The main activity of De Schrijver Ruben is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schrijver Ruben is not available. You also can look at reviews of De Schrijver Ruben, open positions, location of De Schrijver Ruben on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schrijver Ruben, GENT 9030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schrijver Ruben, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schrijver Ruben, GENT 9030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schrijver Ruben, employees, financial statistics.