De Meirsman, Jo

Contactgegevens De Meirsman, Jo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Meirsman, Jo: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Meirsman, Jo

Regio (region): Leuven Leuven - BE, België

Adres (address): Graaf de Grunnelaan 19, België

Telefoon (phone): 3216231383 3216231383

Fax (fax): +32 (65) 136-48-97 +32 (65) 136-48-97

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Meirsman, Jo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Meirsman, Jo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Meirsman, Jo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Meirsman, Jo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Meirsman, Jo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Meirsman, Jo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Meirsman, Jo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Meirsman, Jo
Products information De Meirsman, Jo

BTW identificatienummer (tax): BE06465972900
Ondernemingsnummer: 6700805664
Hoofdstad (capital): 585,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in De Meirsman, Jo zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Meirsman, Jo
(Get full report from official database of BE for De Meirsman, Jo)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Meirsman, Jo
Addition kinds of activities for De Meirsman, Jo

5145. Banketbakkerij | Confectionery
175199. Timmerwerk, nec | Carpentry work, nec
14999904. Cryoliet mijnbouw | Cryolite mining
26310413. Transformer board | Transformer board
35810000. Automatische automaten | Automatic vending machines
39490502. Boogschieten apparatuur, algemeen | Archery equipment, general
50210105. lockers | Lockers
50740101. Waterverwarmers, behalve elektrisch | Water heaters, except electric
59991601. Art dealers | Art dealers
59991807. Hoge stoelen | High chairs

Werken bij De Meirsman, Jo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Meirsman, Jo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Meirsman, Jo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Meirsman, Jo. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

  • Operator twee ploegen S&S (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: AGO Inhouse Greenyard Frozen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voorbereiden van uit te voeren opdrachten zodat gevraagde mengsels tijdig en zonder onderbreking kunnen worden toegeleverd aan de productielijn. Uitvoeren van het bereidingsproces op basis van vastliggende recepturen zodat producten worden klaargemaakt die beantwoorden aan de verwachte kwaliteitsspecificaties. Ordelijk en net houden van de werkomgeving, overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. Alle afwijkingen die de kwaliteit en de veiligheid van het proces en het product nadelig kunnen beïnvloeden zelfstandig proberen oplossen en melden aan de bevoegde personen. Kennis opdoen en onderhouden van basishygiëneregels en allergenen teneinde een kwalitatieve productie die voldoet aan de hygiënevereisten te garanderen. Daarnaast vervangt u de ploegchef bij afwezigheden.

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Inpakker/operator M/V (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je werkt in de afdeling die instaat voor de inpak. - Je helpt mee aan de lijn: inpakken, labelen, gewicht controleren, ... - Je ondersteunt de andere medewerkers aan de verschillende lijnen. - Je bent flexibel en grijpt in wanneer er zich problemen voordoen binnen de productie. - Je voert controle uit op de instellingen van de machines en lost mogelijke problemen op. Na een maand heb je kans door te groeien naar een functie met grotere verantwoordelijkheid.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Customer Service / Commercieel Meertalig Medewerker (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ANACONDA

    Type: Vaste Job

    Anaconda, Selection & Direct Search, zoekt een customer service / commercieel bediende binnendienst Onze opdrachtgever is een dochter van een internationale groep en een sterke KMO gespecialiseerd in elektrische en elektronische aansluittechnieken voor industriële toepassingen. Na een grondige opleiding word je verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve opvolging van de toegewezen klantenportefeuille zoals het uitwerken van offertes, begeleiden van het orderproces, onderhouden van proactieve klantencontacten, bewaken van voorraden en levertermijnen, afhandelen van klachten... In deze functie ben je de interne aanspreekpartner van onze klanten en werk je nauw samen met de verschillende account managers.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Computer Recruitment Services - WebSphere Application Server Administrator (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nk383 WebSphere application server administrator (Distributed Middleware & Framework): Banking, Brussels     Background     The division strongly adheres to the corporate mission and business goals of the organisation. It follows that the mission of our division is: Ensure the availability of the production environment - failure is not an option Understand and reduce the total cost of ownership of information technology Ensure that an appropriate enterprise wide architecture exists to support the current and future needs of the business Establish testing services and processes to help improve system quality and time to market Help ensure that the right skills are available at the right place at the right time.   Division   The Middleware & Frameworks Group within the bank engineers (i.e. designs and develops), supports, and operates the communication and data management software tools and infrastructures. These enable integrating business applications with operating systems in a standardized way and whatever the Hardware platform (Windows, Unix, Linux, Mainframe, and Tandem) while enforcing "ities" (security, availability, operability, manageability, reliability, scalability, portability requirements). The group works in a Lean environment.      Role   Java application servers infrastructure design, automation, deployment, administration and support with a general expertise on Web technologies.     Main activities   Work within the "Java Application Integration Services" team, with the objective to maintain and guarantee at group level the technical evolution regarding As and Internet platforms infrastructure. This includes the following: Technical analyses and application design. Performance analysis and capacity planning Realise and document changes, evolutions Software installation, maintenance and infrastructure tuning Software Release management Technical environments administration Deployment & supervision tools scripting 2nd & 3thrd level of support for production incidents Watch duty role for production support Ensure compliance with security guidelines (Technical Security Standards) Security Vulnerability Management   Profile Necessary technical skills: Implementation and administration of Internet infrastructures Integration of the IBM WebSphere Application Server version 8.5.5 & 9.0.0 products on Linux platform (WAS server, IHS Web server and Apache based Reverse proxy server). Knowledge in AIX HACMP, Linux Pace Maker, Security (OpenSSL and certificate management), Network DMZ and deployment method  Required experience: WebSphere Application Server, JBoss EAP, Tomcat RSA Web Authentication agent for Apache Bash scripting and Ansible framework knowledge  Assets: Ansible Tower IBM WAS Certification Experience with Oracle Web Logic, Magic Software Personal Qualities: Good team spirit, ability to work together with different teams located in different EU sites Working experience in international organizations Flexibility and availability to participate on watch duty role (1 week out of 4); Willing to learn new tools and to share the experience This position is for starting... ...

Zoek naar antwoorden van De Meirsman, Jo in sociale netwerken
Look for responds of De Meirsman, Jo in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Meirsman, Jo. Laat een reactie achter voor De Meirsman, Jo. De Meirsman, Jo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Meirsman, Jo. Leave a respond for De Meirsman, Jo. De Meirsman, Jo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Meirsman, Jo op de google maps. Adres en contacten De Meirsman, Jo
Location of De Meirsman, Jo on the google maps. Address and contacts of De Meirsman, Jo

Andere gerelateerde bedrijven als come De Meirsman, Jo De Meirsman, Jo: FLAT RESIDENCE D'ICI D'AILLEURS SA | Tubex SPRL | Rocc SA | Agrifor Consult SPRL | STAND OUT

Other related companies as De Meirsman, Jo: FLAT RESIDENCE D'ICI D'AILLEURS SA | Tubex SPRL | Rocc SA | Agrifor Consult SPRL | STAND OUT

De Meirsman, Jo is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Leuven Leuven - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is De Meirsman, Jo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06465972900. Het bedrijf De Meirsman, Jo bevindt zich op het adres: Graaf de Grunnelaan 19. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 585,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Meirsman, Jo zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Meirsman, Jo is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Meirsman, Jo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Meirsman, Jo, openstaande posities, locatie van De Meirsman, Jo op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Meirsman, Jo is a company, that was registered 1987 in Leuven Leuven - BE region, Belgium. Full name of company is De Meirsman, Jo, company assigned to the tax number BE06465972900. The company De Meirsman, Jo is located at the address: Graaf de Grunnelaan 19. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 585,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Meirsman, Jo were not found.
The main activity of De Meirsman, Jo is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Meirsman, Jo is not available. You also can look at reviews of De Meirsman, Jo, open positions, location of De Meirsman, Jo on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Meirsman, Jo, Leuven Leuven - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Meirsman, Jo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Meirsman, Jo, Leuven Leuven - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Meirsman, Jo, employees, financial statistics.