SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

Contactgegevens SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

Regio (region): Putte, België

Adres (address): Mechelbaan 825,2580, België

Telefoon (phone): 015 75 64 32 015 75 64 32

Fax (fax): 015 75 22 31 015 75 22 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SALONS MEUBELEN PEETERS W NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SALONS MEUBELEN PEETERS W NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
Products information SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

BTW identificatienummer (tax): BE07347900390
Ondernemingsnummer: 7533294677
Hoofdstad (capital): 733,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 619,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in SALONS MEUBELEN PEETERS W NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
(Get full report from official database of BE for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
Addition kinds of activities for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

1479. Chemische en meststoffenbouw | Chemical and fertilizer mining
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
35410210. Punt- en burring machines | Pointing and burring machines
44919901. Scheephouder schoonmaken | Ship hold cleaning
61639902. Makelaars, boerderij of zakelijke lening | Brokers, farm or business loan

Werken bij SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator MIG lassen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van de LMP-tekening gaat de werknemer de nodige mallen, werktafel en het lastoestel gebruiken. Hij/zij staat in voor het lassen van inlasstukken en/of onderdelen op plaat en het lassen van geponste en/of geplooide platen m.b.v. werktekeningen (tot een afgewerkt product). Hij/zij voert kwaliteitsmetingen uit en verplaatst de afgewerkte halffabrikaten naar de volgende bewerkingszone. Occasioneel zagen, plooien en boren van de inlasstukken of het slijpen en puntlassen van delen. De operator werkt onder directe aansturing van de ploegbaas plaatbewerking en in samenwerking met de verantwoordelijke productieplanning, de kwaliteitsdienst

  • SALES ADVISOR (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sales advisor: Behartig je de commerciële belangen van het bedrijf. Hiervoor houdt je contact met bestaande klanten distributeurs en leveranciers maar ga je ook actief op zoek naar nieuwe eindklanten. Adviseer je klanten bij de juiste keuze en samenstelling van hun aan te kopen materiaal. Sta je in voor alles van A-Z : Opmaak offerte Deze bezorgen aan jouw klanten Volg je je klanten zeer nauw op Sluit je de verkoop af. Dit alles gebeurt volgens de afgesproken voorwaarden en procedures die binnen het bedrijf van toepassing zijn. Ben je actief aanwezig op beurzen en legt er contacten met mogelijke prospecten. Behandel je het administratieve gedeelte op een correcte manier. Bewerk je de regio Oost- en West -Vlaanderen.

  • Polyvalent technisch productiemedewerker (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze toffe - heel gevarieerde job - wordt je ingezet als 'vlieger'. Je wordt ingezet op verschillende locaties in productie: - Inspectie - kwaliteitscontrole - Heftruckwerk - Needlepunch - Thermofixeer - Ondersteunende taken in de technische dienst. Kortom een supertoffe job voor iemand die variatie in zijn job wil. Je werkt hoofdzakelijk in daguren, maar kan ook ingeschakeld worden in ploeg (sporadisch) of nachtwerk.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Buggenhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP VOOR OOSTERZELE (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Oosterzele.

  • Stagiaire Hogeschool/Universiteit Heusden-zolder schooljaar 2018-2019 (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. (zoals schoonmaakpersoneel, keukenpersoneel,.... ) Je volgt de kandidaten volledig op tijdens het ganse selectieproces Je werkt nauw samen met de interne klanten die hun aanvragen bij het jobcenter plaatsen Je bereidt advertenties voor en plaatst deze op de sites. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening Je plant 1e en 2e interviews en geeft daarover voortdurend feedback aan onze interne klanten Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers Je ondersteunt de recruiters bij het opzetten van jobdagen, infosessies,... Je werkt samen met verschillende instanties zoals de vdab, job&co, vzw's, ... Je werkt actief mee op beurzen, Je krijgt de mogelijkheid om werfbezoeken te doen Je neemt actief deel aan het HR-proces en andere bedrijfsactiviteiten

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

Zoek naar antwoorden van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV in sociale netwerken
Look for responds of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Laat een reactie achter voor SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. SALONS MEUBELEN PEETERS W NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. Leave a respond for SALONS MEUBELEN PEETERS W NV. SALONS MEUBELEN PEETERS W NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SALONS MEUBELEN PEETERS W NV op de google maps. Adres en contacten SALONS MEUBELEN PEETERS W NV
Location of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV on the google maps. Address and contacts of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SALONS MEUBELEN PEETERS W NV SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: Accountantskantoor W Soons | Agema SA | Eural (Assuver) | Bulskampveld (Lippensgoed) | TRUCK & TRAILER MARKET BVBA

Other related companies as SALONS MEUBELEN PEETERS W NV: Accountantskantoor W Soons | Agema SA | Eural (Assuver) | Bulskampveld (Lippensgoed) | TRUCK & TRAILER MARKET BVBA

SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Putte, België. De volledige naam van het bedrijf is SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07347900390. Het bedrijf SALONS MEUBELEN PEETERS W NV bevindt zich op het adres: Mechelbaan 825,2580. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 733,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 619,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in SALONS MEUBELEN PEETERS W NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, openstaande posities, locatie van SALONS MEUBELEN PEETERS W NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is a company, that was registered 1992 in Putte region, Belgium. Full name of company is SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, company assigned to the tax number BE07347900390. The company SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is located at the address: Mechelbaan 825,2580. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 733,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 619,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in SALONS MEUBELEN PEETERS W NV were not found.
The main activity of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV is not available. You also can look at reviews of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, open positions, location of SALONS MEUBELEN PEETERS W NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, Putte: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, Putte: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SALONS MEUBELEN PEETERS W NV, employees, financial statistics.