De Cat, Ben

Contactgegevens De Cat, Ben: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Cat, Ben: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Cat, Ben

Regio (region): 8200 Brugge 8200 Brugge - BE, België

Adres (address): zandstraat 110, België

Telefoon (phone): 03250678890 03250678890

Fax (fax): +32 (51) 143-38-55 +32 (51) 143-38-55

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Cat, Ben: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Cat, Ben"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Cat, Ben"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Cat, Ben, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Cat, Ben. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Cat, Ben, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Cat, Ben. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Cat, Ben
Products information De Cat, Ben

BTW identificatienummer (tax): BE01729217529
Ondernemingsnummer: 9085388183
Hoofdstad (capital): 603,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Cat, Ben zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Cat, Ben
(Get full report from official database of BE for De Cat, Ben)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Cat, Ben
Addition kinds of activities for De Cat, Ben

14590000. Klei en aanverwante mineralen, nec | Clay and related minerals, nec
28699905. Koolstofdisulfide | Carbon disulfide
32720608. Pijp, beton of bekleed met beton | Pipe, concrete or lined with concrete
34460105. Ladders, ketting | Ladders, chain
36740101. Gecontroleerde gelijkrichters, vaste toestand | Controlled rectifiers, solid state
36790302. oscillatoren | Oscillators
38410406. Klemmen, chirurgisch | Forceps, surgical

Werken bij De Cat, Ben: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Cat, Ben: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Cat, Ben. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Cat, Ben. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Administratief bediende verzekeringen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een expertisebureau in de regio Gent zijn we op zoek naar een administratief bediende voor een tijdelijke opdracht van enkele maanden met kans op verlening (begin november t.e.m. augustus en eventuele verlenging). Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: Openen, inplannen en verder opvolgen van schadedossiers Behandeling en verwerking van inkomende mails Telefonisch contacten hebben met de verschillende partijen Uitwerken van dictaten

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • CHAUFFEUR CE KRUISHOUTEM M/V (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vleesverwerkend bedrijf in de regio van Kruishoutem, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE voor het transport van vleesproducten. Nachtwerk, 3-4 dagen per week uitslapen, BENELUX + FRANKRIJK, altijd net over de grens.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Huishoudhulp in Kapellen-Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent Inventaris 17/10 en 18/10 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Jouw taken kunnen bestaan uit: stocktelling, spiegelen,.. Bedrijfsprofiel: Action is een internationaal bedrijf, in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Polen. Ze staan bekend om de betaalbare alledaagse producten en zorgen iedere week voor meer dan 150 nieuwe producten. 

  • Kinderpsycholoog/psychotherapeut (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK LOOGENBERGH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als psycholoog/psychotherapeut gespecialiseerd en kinderen en/of jongeren, begeleid je deze doelgroep met psychische klachten. Je hebt een brede kijk op hulpverlening. Je kan creatief werken en kan aansluiten bij een divers publiek. Je betrekt ouders bij de hulpverlening van hun kind. Je hebt bij voorkeur een therapieopleiding gevolgd of start met deze opleiding. Ervaring met diagnostiek is een pluspunt.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

Zoek naar antwoorden van De Cat, Ben in sociale netwerken
Look for responds of De Cat, Ben in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Cat, Ben. Laat een reactie achter voor De Cat, Ben. De Cat, Ben bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Cat, Ben. Leave a respond for De Cat, Ben. De Cat, Ben on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Cat, Ben op de google maps. Adres en contacten De Cat, Ben
Location of De Cat, Ben on the google maps. Address and contacts of De Cat, Ben

Andere gerelateerde bedrijven als come De Cat, Ben De Cat, Ben: Bauwens Dirk NV | ECOMATER BVBA | Carimar SA | Brainstorm | C.T.B

Other related companies as De Cat, Ben: Bauwens Dirk NV | ECOMATER BVBA | Carimar SA | Brainstorm | C.T.B

De Cat, Ben is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio 8200 Brugge 8200 Brugge - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is De Cat, Ben, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01729217529. Het bedrijf De Cat, Ben bevindt zich op het adres: zandstraat 110. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 603,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Cat, Ben zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Cat, Ben is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Cat, Ben is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Cat, Ben, openstaande posities, locatie van De Cat, Ben op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Cat, Ben is a company, that was registered 2012 in 8200 Brugge 8200 Brugge - BE region, Belgium. Full name of company is De Cat, Ben, company assigned to the tax number BE01729217529. The company De Cat, Ben is located at the address: zandstraat 110. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 603,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Cat, Ben were not found.
The main activity of De Cat, Ben is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Cat, Ben is not available. You also can look at reviews of De Cat, Ben, open positions, location of De Cat, Ben on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Cat, Ben, 8200 Brugge 8200 Brugge - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Cat, Ben, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Cat, Ben, 8200 Brugge 8200 Brugge - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Cat, Ben, employees, financial statistics.