Patrima Meubelen BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Patrima Meubelen BVBA
Private companiesHealth Services • Patrima Meubelen BVBA

Contactgegevens Patrima Meubelen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Patrima Meubelen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Patrima Meubelen BVBA

Regio (region): Herent (Veltem-Beisem), België

Adres (address): Haachtstraat 79,3020, België

Telefoon (phone): 016 48 83 36 016 48 83 36

Fax (fax): 016 48 14 53 016 48 14 53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Patrima Meubelen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Patrima Meubelen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Patrima Meubelen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Patrima Meubelen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Patrima Meubelen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Patrima Meubelen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Patrima Meubelen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Patrima Meubelen BVBA
Products information Patrima Meubelen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07247924804
Ondernemingsnummer: 3904510498
Hoofdstad (capital): 348,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Patrima Meubelen BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Patrima Meubelen BVBA
(Get full report from official database of BE for Patrima Meubelen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Patrima Meubelen BVBA
Addition kinds of activities for Patrima Meubelen BVBA

075200. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
331200. Hoogovens en staalfabrieken | Blast furnaces and steel mills
17419903. Betonblok metselwerk leggen | Concrete block masonry laying
32720605. Cilinderpijp, voorspannen of voorspannen beton | Cylinder pipe, prestressed or pretensioned concrete
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
38220601. Appliance regulators | Appliance regulators
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
39910202. Verf kwasten | Paintbrushes
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.
50870104. Elektrolyse apparatuur en benodigdheden | Electrolysis equipment and supplies

Werken bij Patrima Meubelen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Patrima Meubelen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Patrima Meubelen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Patrima Meubelen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - development afdeling (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf dat innovatieve oplossingen biedt aan de medische wereld, zijn wij op zoek naar een administratief bediende die ondersteuning biedt aan de product developers. In deze functie ondersteun je de product developers (4) in allerlei administratieve taken: - bij fouten in werkinstructies, ben jij het aanspreekpunt, je volgt dit op en past dit aan - je volgt productcontrole op en communiceert /technische/juridische wijzigingen hierin aan de productdevelopers en andere betrokken partijen - je vormt een speelfiguur tussen verschillende afdelingen rond administratieve vragen: je verbindt collega's (productie, sales, kwaliteit) en externe partners en verdelers met elkaar en handelt de nodige administratie af

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann in de periode van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Mechanieker Algemeen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een onderhoudsmechanieker om te werken in regio Oost- en/of West-Vlaanderen Je staat in voor het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud Ook analyseer je mechanische storingen en rapporteert deze aan de maintenance supervisor Je voert herstellingen en reviseert zowel roterend als statisch equipment op een zelfstandige manier uit. Het gaat hier ondermeer om pompen, compressoren, airfans, warmtewisselaars, filters, … Tevens sta je in voor de montage en demontage van piping en afsluiters, kleine constructies en eventuele herstellingen Ook het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters behoort tot jouw takenpakket

  • Voorlader koerier (deeltijds) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lummen zijn wij dringend op zoek naar een voorlader. U zal instaan voor de pakketjes van de band te nemen en op de juiste locatie te zetten. U zal de camionetten laden volgens de bonnen. U werkt van 03h tot 08h in de ochtend. U doet voornamelijk manueel pick en pack werk.

  • Insteller plooimachine te Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een marktleider van dampkappen zijn we op zoek naar een operator voor de plooimachine, dit ter ondersteuning van de machineafdeling.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Grobbendonk-Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudenten verzorgende regio Horebeke-Zwalm (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

  • Fexi- job Keukenmedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van de burgers. Je staat in voor de properheid van de keuken samen met het team.

Zoek naar antwoorden van Patrima Meubelen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Patrima Meubelen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Patrima Meubelen BVBA. Laat een reactie achter voor Patrima Meubelen BVBA. Patrima Meubelen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Patrima Meubelen BVBA. Leave a respond for Patrima Meubelen BVBA. Patrima Meubelen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Patrima Meubelen BVBA op de google maps. Adres en contacten Patrima Meubelen BVBA
Location of Patrima Meubelen BVBA on the google maps. Address and contacts of Patrima Meubelen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Patrima Meubelen BVBA Patrima Meubelen BVBA: Unibox Games SA | Gemeenschapsonderwijs Zilverberk | ALNOCO | NV ELECTRO CIRKEL NV | Floreac

Other related companies as Patrima Meubelen BVBA: Unibox Games SA | Gemeenschapsonderwijs Zilverberk | ALNOCO | NV ELECTRO CIRKEL NV | Floreac

Patrima Meubelen BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Herent (Veltem-Beisem), België. De volledige naam van het bedrijf is Patrima Meubelen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07247924804. Het bedrijf Patrima Meubelen BVBA bevindt zich op het adres: Haachtstraat 79,3020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 348,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 342,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Patrima Meubelen BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Patrima Meubelen BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Patrima Meubelen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Patrima Meubelen BVBA, openstaande posities, locatie van Patrima Meubelen BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Patrima Meubelen BVBA is a company, that was registered 2018 in Herent (Veltem-Beisem) region, Belgium. Full name of company is Patrima Meubelen BVBA, company assigned to the tax number BE07247924804. The company Patrima Meubelen BVBA is located at the address: Haachtstraat 79,3020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 348,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 342,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Patrima Meubelen BVBA were not found.
The main activity of Patrima Meubelen BVBA is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Patrima Meubelen BVBA is not available. You also can look at reviews of Patrima Meubelen BVBA, open positions, location of Patrima Meubelen BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Patrima Meubelen BVBA, Herent (Veltem-Beisem): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Patrima Meubelen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Patrima Meubelen BVBA, Herent (Veltem-Beisem): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Patrima Meubelen BVBA, employees, financial statistics.