PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
Private companiesMotion Pictures • PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

Contactgegevens PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

Regio (region): Herstal, België

Adres (address): En Laixheau 19,4040, België

Telefoon (phone): 04 264 37 68; 04 264 93 19 04 264 37 68; 04 264 93 19

Fax (fax): 04 264 80 67 04 264 80 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
Products information PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07792297363
Ondernemingsnummer: 3339263916
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
(Get full report from official database of BE for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
Addition kinds of activities for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

20330201. Jam, inclusief imitatie: verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, including imitation: packaged in cans, jars, etc.
23960201. Bindings, vooroordeel: gemaakt van aangekochte materialen | Bindings, bias: made from purchased materials
33210000. Grijze en ductiele ijzergieterijen | Gray and ductile iron foundries
39150104. Gietstukken van juweliers | Jewelers' castings
39310307. Recorders (muziekinstrumenten) | Recorders (musical instruments)
48999903. Radar station operatie | Radar station operation

Werken bij PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk boekhouder AY - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze opdrachtgever, actief in welzijnswerk, zijn we op zoek naar een tijdelijke boekhouder in Antwerpen. In deze functie zijn de volgende taken jouw verantwoordelijkheid. je voert de boekhouding van jouw deelwerkingen je bent de eerste aanspreekpersoon voor de budgetverantwoordelijken van jouw deelwerkingen je voert de kwartaal-en jaarafsluiting uit

  • Monteur Staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: t-interim Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland. Je werkt mee aan het plaatsen van staalconstructies en pretparkattracties. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de regio Hamont, een internationale specialist op het vlak van staalconstructies, zoeken we monteurs om mee te gaan naar werven in binnen- en buitenland.

  • Nachtverpleegkundige 50% (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Maandag® Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verpleegkundige in de nacht houd je je bezig met de zorg in de nacht. Je verleent zorg aan een gevarieerde groep mensen, weet hoe te handelen in onverwachte situaties en kan nauw samenwerken met verschillende disciplines. Naast alle verpleegtechnische handelingen ben je goed in het observeren, screenen, verzorgen, verplegen en begeleiden van cliënten. Jij kan je deskundigheid in de nacht inzetten en krijgt energie van het bundelen van krachten met collega's en verschillende disciplines.

  • HUISHOUDHULP (M/V) LOVENDEGEM (deeltijds - zelf te kiezen) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • jobstudent verkoopsmedewerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: t-interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal van de klant Kassa Aanvullen rekken Orde en netheid

  • Production Engineer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Ausy, a Randstad company

    Type: Vaste Job

    Als production engineer ben je verantwoordelijk voor het continu verbeteren van het assemblageproces. Dit kader je natuurlijk altijd binnen de gestelde kaders rond veiligheid, kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en kosten. Je taak is voornamelijk het operationeel ondersteunen van het productieproces in relatie tot product- en procesproblemen. Bijkomend ben je de spilfiguur tussen productie- en engineersactiviteiten door het consequent leren van ervaringen uit het verleden en deze te vertalen in verbetervoorstellen voor proces en/of product.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

  • Zaalmedewerker (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DEBOEVERIES

    Type: Flexijob

    Je verwelkomt de klanten. Je neemt bestellingen op en helpt bij het opdienen en afruimen.

  • KELNER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: RAFAELO

    Type: Flexijob

    Je zal meewerken als horecamedewerker in de zaal. Takenpakket : Opdienen van kleine gerechten, ijsjes en dranken in het salon . Af en toe meehelpen in de keuken.

Zoek naar antwoorden van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Laat een reactie achter voor PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. Leave a respond for PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL. PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL op de google maps. Adres en contacten PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL
Location of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL on the google maps. Address and contacts of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: DE BUCK INCENTIVES | CENTRE SPORTIF DU KNAPPCHEN ARLON IBI ARLON | Tech Team Europe NV | Video Center NV | De Greef Alain

Other related companies as PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL: DE BUCK INCENTIVES | CENTRE SPORTIF DU KNAPPCHEN ARLON IBI ARLON | Tech Team Europe NV | Video Center NV | De Greef Alain

PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Herstal, België. De volledige naam van het bedrijf is PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07792297363. Het bedrijf PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL bevindt zich op het adres: En Laixheau 19,4040. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, openstaande posities, locatie van PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is a company, that was registered 1990 in Herstal region, Belgium. Full name of company is PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, company assigned to the tax number BE07792297363. The company PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is located at the address: En Laixheau 19,4040. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 778,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL were not found.
The main activity of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL is not available. You also can look at reviews of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, open positions, location of PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, Herstal: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, Herstal: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PALAIS DU MEUBLE-VRIJENS SPRL, employees, financial statistics.