DESHPANDE, SHRIRANG

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • DESHPANDE, SHRIRANG
Private companiesTextile Mill Products • DESHPANDE, SHRIRANG

Contactgegevens DESHPANDE, SHRIRANG: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DESHPANDE, SHRIRANG: address, phone, fax, email, website, opening hours

DESHPANDE, SHRIRANG

Regio (region): BRUSSELS BRUSSELS 1050 - be, België

Adres (address): Avenue des Courses 16, België

Telefoon (phone): 32 2 648 71 30 32 2 648 71 30

Fax (fax): +32 (50) 576-10-74 +32 (50) 576-10-74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DESHPANDE, SHRIRANG: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DESHPANDE, SHRIRANG"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DESHPANDE, SHRIRANG"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DESHPANDE, SHRIRANG, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DESHPANDE, SHRIRANG. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DESHPANDE, SHRIRANG, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DESHPANDE, SHRIRANG. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DESHPANDE, SHRIRANG
Products information DESHPANDE, SHRIRANG

BTW identificatienummer (tax): BE07937042236
Ondernemingsnummer: 4810058593
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1994
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DESHPANDE, SHRIRANG zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DESHPANDE, SHRIRANG
(Get full report from official database of BE for DESHPANDE, SHRIRANG)

Aanvulling soorten activiteiten voor DESHPANDE, SHRIRANG
Addition kinds of activities for DESHPANDE, SHRIRANG

329206. Gedraaide asbestvezelproducten | Twisted asbestos fiber products
32970203. Cement: hoge temperatuur, vuurvaste (nonclay) | Cement: high temperature, refractory (nonclay)
32979906. Retorts, grafiet | Retorts, graphite
33419911. Herstel en raffinage van non-ferrometalen | Recovery and refining of nonferrous metals
38610105. Grafische kunstplaten, gevoelig | Graphic arts plates, sensitized
39491200. Croquet en polo apparatuur en benodigdheden | Croquet and polo equipment and supplies

Werken bij DESHPANDE, SHRIRANG: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DESHPANDE, SHRIRANG: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DESHPANDE, SHRIRANG. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DESHPANDE, SHRIRANG. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Je doet zowel de kassa als het aanvullen van de rekken.

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Customer service medewerker (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Medewerker heb je dagelijks contact met nationale en internationale kalnten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van de orders en staat hiervoor in nauw contact met de planningsafdeling. Je bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

  • Spontaan Projectingenieur (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Wordt jij blij als je in een Windows omgeving aan de slag kan en  je je hier ook steeds verder in kan verdiepen zodat je de optimale ondersteuning kan geven? Is het behandelen van de automatisch geregistreerde issues een fluitje van een cent voor jou? De issues worden gecapteerd door een geautomatiseerd systeem, waardoor er slechts een beperkte eerstelijns helpdesk is voor problemen en opdrachten in het binnen- en buitenland. Maakt het geven van tweedelijns helpdesk support je dag? Waarbij je lokale en internationale collega’s ondersteunt en opleidt in het gebruik van de IT-infrastructuur. Daarnaast analyseer je hardware- en softwarematige incidenten en los je deze op. Heeft de installatie en het onderhoud van diverse hard- en softwarecomponenten in een netwerkomgeving met zowel PC als remote (Citrix, VDI, RDS) geen geheimen voor jou? Haal jij energie uit het beheer van de volledige infrastructuur? Samen met de IT manager en collega support engineers neem je taken op in het dagelijks beheer van de IT infrastructuur, installatie en onderhoud van Microsoft netwerken, controle en beheer van de toegang tot het netwerk (AD, security), backups, problemsolving. Afhankelijk van je interesse en eigen progressie kan je op termijn meewerken aan vernieuwingsprojecten en migraties. In deze voortdurende veranderende omgeving kan je evolueren tot IT-generalist, IT-specialist of derdelijn support. Je krijgt de kans om je te verdiepen in een of meerdere specifieke domeinen zoals Virtualisatie, Networking, Security, End-user Devices, Storage, High-Availability & Disaster recovery, Managed Services, Datacenter, Mobility, Communication, Azure, IoT,… Is dit alles je op het lijf geschreven? Dan ben jij de system engineer waar wij naar op zoek zijn!

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar chauffeurs CE Vervoeren van goederen sector automotiv

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Senior Android Developers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent een ervaren Freelance Android Developer? U bent op zoek naar een nieuw uitdagend project? Bedrijf Mijn klant in Gent is op zoek naar Senior Android Developers. Ze maken op maat software voor de automobielindustrie en doen het zeer goed. Voor hun groei te kunnen blijven verzekeren hebben ze natuurlijk extra mensen nodig! Maak deel uit van dit schitterend bedrijf en groei met hen mee! Functiebeschrijving Ontwikkeling van volledig nieuwe Android-applicaties. Onderhoud van de bestaande applicaties. Nauw samenwerken met de back-end developers. Experimenteren met nieuwe technologieën. Jouw kennis Minstens 5 jaar ervaring in Android. Vlot Nederlands & Engels spreken. Vlot overweg kunnen met Android Studio. Kennis van: Kotlin (vereist), Dagger, Retrofit, Picasso,.. Het aanbod Je komt terecht in een enthousiast en getalenteerd team. Een mooie dagelijkse vergoeding naargelang jouw ervaring. Onbeperkte extensiemogelijkheden bij goede resultaten. Kennismaken met mooie technologieën waardoor jouw niveau nog beter wordt. Bij interesse aarzel niet en stuur jouw C.V. via de knop hieronder. Naar mijn mening is dit een heel mooie opportuniteit voor een Android Developer dus informeer zeker eens bij mij!

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

  • Account Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OSCART INTELLIGENCE

    Type: Werfreserve

    Wegens uitbreiding zoeken we account managers voor de verder uitrol van onze digitale communicatie. In je regio rekenen bestaande klanten op jou en wachten potentiële klanten op je komst om hen te overtuigen. Je afspraken regel je zelf en per dag bezoek je 5 (potentiële) klanten en prospecten waarbij je de uitgebreide mogelijkheden van de producten toelicht. Je maakt offertes op en zorgt voor de opvolging ervan. Je rapporteert dagelijks via ons systeem.

Zoek naar antwoorden van DESHPANDE, SHRIRANG in sociale netwerken
Look for responds of DESHPANDE, SHRIRANG in social networks

Lees alle opmerkingen voor DESHPANDE, SHRIRANG. Laat een reactie achter voor DESHPANDE, SHRIRANG. DESHPANDE, SHRIRANG bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DESHPANDE, SHRIRANG. Leave a respond for DESHPANDE, SHRIRANG. DESHPANDE, SHRIRANG on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DESHPANDE, SHRIRANG op de google maps. Adres en contacten DESHPANDE, SHRIRANG
Location of DESHPANDE, SHRIRANG on the google maps. Address and contacts of DESHPANDE, SHRIRANG

Andere gerelateerde bedrijven als come DESHPANDE, SHRIRANG DESHPANDE, SHRIRANG: BOUWKRONIEK NV | Advertype NV | Vacuum Barrier | Regimo SA | MB Rent Belgium BVBA

Other related companies as DESHPANDE, SHRIRANG: BOUWKRONIEK NV | Advertype NV | Vacuum Barrier | Regimo SA | MB Rent Belgium BVBA

DESHPANDE, SHRIRANG is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BRUSSELS 1050 - be, België. De volledige naam van het bedrijf is DESHPANDE, SHRIRANG, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07937042236. Het bedrijf DESHPANDE, SHRIRANG bevindt zich op het adres: Avenue des Courses 16. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DESHPANDE, SHRIRANG zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DESHPANDE, SHRIRANG is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DESHPANDE, SHRIRANG is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DESHPANDE, SHRIRANG, openstaande posities, locatie van DESHPANDE, SHRIRANG op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DESHPANDE, SHRIRANG is a company, that was registered 1994 in BRUSSELS BRUSSELS 1050 - be region, Belgium. Full name of company is DESHPANDE, SHRIRANG, company assigned to the tax number BE07937042236. The company DESHPANDE, SHRIRANG is located at the address: Avenue des Courses 16. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DESHPANDE, SHRIRANG were not found.
The main activity of DESHPANDE, SHRIRANG is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DESHPANDE, SHRIRANG is not available. You also can look at reviews of DESHPANDE, SHRIRANG, open positions, location of DESHPANDE, SHRIRANG on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DESHPANDE, SHRIRANG, BRUSSELS BRUSSELS 1050 - be: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DESHPANDE, SHRIRANG, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DESHPANDE, SHRIRANG, BRUSSELS BRUSSELS 1050 - be: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DESHPANDE, SHRIRANG, employees, financial statistics.