DEMURIE, STEFAAN

Contactgegevens DEMURIE, STEFAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEMURIE, STEFAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEMURIE, STEFAAN

Regio (region): OOSTENDE - BE, België

Adres (address): Prinsenlaan 45, België

Telefoon (phone): 00 32 0 59 51 50 21 00 32 0 59 51 50 21

Fax (fax): +32 (50) 922-77-47 +32 (50) 922-77-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEMURIE, STEFAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEMURIE, STEFAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEMURIE, STEFAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEMURIE, STEFAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEMURIE, STEFAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEMURIE, STEFAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEMURIE, STEFAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEMURIE, STEFAAN
Products information DEMURIE, STEFAAN

BTW identificatienummer (tax): BE07080108642
Ondernemingsnummer: 7134765625
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DEMURIE, STEFAAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEMURIE, STEFAAN
(Get full report from official database of BE for DEMURIE, STEFAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEMURIE, STEFAAN
Addition kinds of activities for DEMURIE, STEFAAN

478900. Transportdiensten, niet inbegrepen | Transportation services, nec
27540601. Catalogi: gravure printing, niet ter plaatse gepubliceerd | Catalogs: gravure printing, not published on site
28420400. Sanitaire preparaten, ontsmettingsmiddelen en deodoranten | Sanitation preparations, disinfectants and deodorants
35520212. Shuttles voor textiel weven | Shuttles for textile weaving
42260102. Petroleum- en chemische bulkstations en terminals te huur | Petroleum and chemical bulk stations and terminals for hire
49590200. Ziektebestrijding | Disease control
57190100. Keukengerei | Kitchenware
73839902. Nieuws syndicaat | News feature syndicate

Werken bij DEMURIE, STEFAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEMURIE, STEFAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEMURIE, STEFAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEMURIE, STEFAAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Verkoop Dreamland Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Verkoper wintersportkledij bijverdienste (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een high-fashion sportwinkel in de regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoper voor de wintersportafdeling. (m/v) Het betreft een bijverdienste op zaterdag, zondag en maandag. - Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van onze klanten bij hun aankoop. - Je geeft daarbij professioneel advies op vlak van kleur, textiel, onderhoud... - Je helpt mee denken aan hoe we de kleren kunnen presenteren en de visual merchandising. - Je streeft mee naar een kwalitatieve service, bent klantgericht en je beschikt tevens over een verzorgd voorkomen. - Je draagt teamspirit hoog in het vaandel, je bent behulpzaam en gedreven. - Passie voor mode mag natuurlijk ook niet ontbreken. Ben jij onze ideale verkoopsmedewerker, kom dan snel bij ons langs!

  • Reachtruckchauffeur (interim: donderdag + vrijdag) (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Ham zijn we op zoek naar een reachtruckchaffeur voor de vaste dagshift. Je taken zijn: - Vrachtwagens laden en lossen - Paletten en colli's op postcode sorteren - Goederen in rekken zetten - Goederen orderpicken en verzendklaar maken - Gebruik van computersystemen in magazijn

  • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: International Recruitment OVL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp in Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ursel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van DEMURIE, STEFAAN in sociale netwerken
Look for responds of DEMURIE, STEFAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEMURIE, STEFAAN. Laat een reactie achter voor DEMURIE, STEFAAN. DEMURIE, STEFAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEMURIE, STEFAAN. Leave a respond for DEMURIE, STEFAAN. DEMURIE, STEFAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEMURIE, STEFAAN op de google maps. Adres en contacten DEMURIE, STEFAAN
Location of DEMURIE, STEFAAN on the google maps. Address and contacts of DEMURIE, STEFAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DEMURIE, STEFAAN DEMURIE, STEFAAN: Marichal J-P Ets | Cu Zn Dakwerken NV | P.G. VIAN | MAISON P LIEGEOIS & FILS SA | Bjorn De Vriese

Other related companies as DEMURIE, STEFAAN: Marichal J-P Ets | Cu Zn Dakwerken NV | P.G. VIAN | MAISON P LIEGEOIS & FILS SA | Bjorn De Vriese

DEMURIE, STEFAAN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio OOSTENDE - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DEMURIE, STEFAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07080108642. Het bedrijf DEMURIE, STEFAAN bevindt zich op het adres: Prinsenlaan 45. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DEMURIE, STEFAAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEMURIE, STEFAAN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEMURIE, STEFAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEMURIE, STEFAAN, openstaande posities, locatie van DEMURIE, STEFAAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DEMURIE, STEFAAN is a company, that was registered 2016 in OOSTENDE - BE region, Belgium. Full name of company is DEMURIE, STEFAAN, company assigned to the tax number BE07080108642. The company DEMURIE, STEFAAN is located at the address: Prinsenlaan 45. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DEMURIE, STEFAAN were not found.
The main activity of DEMURIE, STEFAAN is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DEMURIE, STEFAAN is not available. You also can look at reviews of DEMURIE, STEFAAN, open positions, location of DEMURIE, STEFAAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEMURIE, STEFAAN, OOSTENDE - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEMURIE, STEFAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEMURIE, STEFAAN, OOSTENDE - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEMURIE, STEFAAN, employees, financial statistics.