DECOCK JC SPRL

Contactgegevens DECOCK JC SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECOCK JC SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECOCK JC SPRL

Regio (region): Somzee 5651 - BE, België

Adres (address): rue de Carrieres 29, België

Telefoon (phone): 071655634 071655634

Fax (fax): +32 (58) 884-56-76 +32 (58) 884-56-76

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECOCK JC SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECOCK JC SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECOCK JC SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECOCK JC SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECOCK JC SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECOCK JC SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECOCK JC SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECOCK JC SPRL
Products information DECOCK JC SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02906402587
Ondernemingsnummer: 9434204101
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 576,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DECOCK JC SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECOCK JC SPRL
(Get full report from official database of BE for DECOCK JC SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECOCK JC SPRL
Addition kinds of activities for DECOCK JC SPRL

16290102. Kanaalconstructie | Canal construction
20790200. Verkorting en andere vaste eetbare vetten | Shortening and other solid edible fats
22210906. Parachute stoffen | Parachute fabrics
30690203. Vloerbekleding, rubber | Floor coverings, rubber
35310504. Ladder slooters, verticale boom of wiel | Ladder ditchers, vertical boom or wheel
39990107. Massage machines, elektrische: kapper en schoonheidswinkels | Massage machines, electric: barber and beauty shops
50650403. Gesloten circuit tv | Closed circuit tv
51129909. Stationers, commercieel | Stationers, commercial
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials
76991807. Matras renovatie en reparatie winkel | Mattress renovating and repair shop

Werken bij DECOCK JC SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECOCK JC SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECOCK JC SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECOCK JC SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Technicus: bachelor elektromechanica - NMBS Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als bachelor elektromechanica vervul je een sleutelrol om de veiligheid en de regelmaat van het treinverkeer te verbeteren: In de Tractiewerkplaats Antwerpen Noord sta je mee in voor het onderhoud en revisie van elektrische en diesellocomotieven. Je past verschillende technieken toe en bouwt een doorgedreven kennis op van het treinmaterieel. Dit onderhoud gebeurt voornamelijk overdag en in het weekend. Op de Technische onderhoudspost Antwerpen Schijnpoort voer je correctief en preventief onderhoud uit van reizigersmaterieel (rijtuigen, motorstellen, …). Dit gebeurt overdag en ’s nachts en ook in de weekends. Naast het onderhoud aan het rollend materieel (treinen) zorgen onze eigen techniekers ook voor het onderhoud en vernieuwingen van eigen technische installaties en gebouwen. Afhankelijk van je inzet, motivatie en competenties groei je snel door naar functies zoals: depannagedienst, teamleader, planner, …

  • TECHNIEKER M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten bedrijf regio Ardooie zijn wij opzoek naar een technieker. Je zal instaan voor: • Leidingnet : uitbreiden, veranderen, lekken oplossen, kunststof en andere leidingen incl alle koppelingen, debietmeters, drukregelaars etc. • Pompen ed: plaatsen, onderhouden, vervangen, …. Mechanisch  en elektrisch • Stoom: onderhoud stoomketel en alle daarmee verwante technische onderdelen en apparaten • Onderhoud van de normale technische installaties van de waterzuivering

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Magazijnier (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de ontvangst en opslag van goederen in de opslagplaats. Verder zorg je ervoor dat de goederen klaar staan voor distributie alsook voor de orde/netheid en algemeen onderhoud van het magazijn.

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Montage monteur op locatie regio Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een meubelfabrikant zijn we op zoek naar een montage monteur! Jouw takenpakket? Jouw werkzaamheden bestaan uit het in- en uitladen van meubels, het transporteren ervan, het monteren van meubels (ook maatwerk), het verlenen van service en het ondersteunen van de montage afdeling. Meestal ga je met een collega monteur op pad om bij de klant meubels af te leveren en te monteren. Daarnaast help je mee op de montage afdeling.

  • Technieker industriële elektriciteit / weekend (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gebeten door techniek en aangetrokken tot de voedingssector? Dan nemen we je graag mee naar onze klant, een specialist in de groente sector. Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn Is gespecialiseerd in het diepvriezen van verse groenten Jouw taken als technieker Samen met je collega's zorg je voor een goede technische werking van de productie Je staat in voor preventief en curatief onderhoud Je probeert bepaalde problemen te voorkomen door bepaalde acties aan te halen Je helpt bij het verbeteren van het productieproces Ook help je bij het uitvoeren van depannages. Hiervoor is enige kennis van onderhoudsmechanica nodig of bereidheid om dit te leren.

  • schrijnwerker monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als schrijnwerker sta je in voor: het renoveren monteren en installeren van ramen en deuren op de werf vooral aluminium en pvc binnenafwerking schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken geleiders hoekijzers...

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Moerbeke-Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Werken als huishoudhulp Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

Zoek naar antwoorden van DECOCK JC SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DECOCK JC SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECOCK JC SPRL. Laat een reactie achter voor DECOCK JC SPRL. DECOCK JC SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECOCK JC SPRL. Leave a respond for DECOCK JC SPRL. DECOCK JC SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECOCK JC SPRL op de google maps. Adres en contacten DECOCK JC SPRL
Location of DECOCK JC SPRL on the google maps. Address and contacts of DECOCK JC SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DECOCK JC SPRL DECOCK JC SPRL: Dedave & Co | Envirotox NV | Volutra NV | Inbutra B.V.B.A. | Plastic Service B.V.B.A.

Other related companies as DECOCK JC SPRL: Dedave & Co | Envirotox NV | Volutra NV | Inbutra B.V.B.A. | Plastic Service B.V.B.A.

DECOCK JC SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Somzee 5651 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DECOCK JC SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02906402587. Het bedrijf DECOCK JC SPRL bevindt zich op het adres: rue de Carrieres 29. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 576,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DECOCK JC SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DECOCK JC SPRL is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECOCK JC SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECOCK JC SPRL, openstaande posities, locatie van DECOCK JC SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DECOCK JC SPRL is a company, that was registered 2017 in Somzee 5651 - BE region, Belgium. Full name of company is DECOCK JC SPRL, company assigned to the tax number BE02906402587. The company DECOCK JC SPRL is located at the address: rue de Carrieres 29. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 576,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DECOCK JC SPRL were not found.
The main activity of DECOCK JC SPRL is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DECOCK JC SPRL is not available. You also can look at reviews of DECOCK JC SPRL, open positions, location of DECOCK JC SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECOCK JC SPRL, Somzee 5651 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECOCK JC SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECOCK JC SPRL, Somzee 5651 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECOCK JC SPRL, employees, financial statistics.