DE LESTRE,TANGUY

Contactgegevens DE LESTRE,TANGUY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LESTRE,TANGUY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LESTRE,TANGUY

Regio (region): BRUSSELS BE 1000 - BE, België

Adres (address): rue saint-christophe 22, België

Telefoon (phone): 02 5143747 02 5143747

Fax (fax): +32 (55) 400-51-53 +32 (55) 400-51-53

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LESTRE,TANGUY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LESTRE,TANGUY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LESTRE,TANGUY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LESTRE,TANGUY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LESTRE,TANGUY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LESTRE,TANGUY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LESTRE,TANGUY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LESTRE,TANGUY
Products information DE LESTRE,TANGUY

BTW identificatienummer (tax): BE09335327148
Ondernemingsnummer: 8857147216
Hoofdstad (capital): 481,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 797,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DE LESTRE,TANGUY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LESTRE,TANGUY
(Get full report from official database of BE for DE LESTRE,TANGUY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LESTRE,TANGUY
Addition kinds of activities for DE LESTRE,TANGUY

20320210. Spaghetti: verpakt in blikjes, potten, enz. | Spaghetti: packaged in cans, jars, etc.
22589900. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
34330203. Kamerverwarmers, behalve elektrisch | Room heaters, except electric
50130202. Garage service apparatuur | Garage service equipment
76991301. Mobiele huis reparatie | Mobile home repair

Werken bij DE LESTRE,TANGUY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LESTRE,TANGUY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LESTRE,TANGUY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LESTRE,TANGUY. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Operator vaste nacht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator voor de snijzaal zorg jij ervoordat alle finishingmachines blijven draaien en er goede kwaliteit geproduceerd wordt. Je takenpakket als operator finishing bestaat uit: · Inleggen van weefselrollen · Weefsel aannaaien aan de vorige rol d.m.v. de naaimachine · Kuisen van de foulard en productieklaar maken van de machine en tussentijd onderhoud · Inscheren van de voorloper + doorhalen koord · Werken met bepaalde transacties in SAP · Invullen van kwaliteitsdocumenten · Afsnijden van stalen en inpakken van weefselrollen · Noteren van alle productiefouten · Controleren van proces parameters zoals de druk, temperatuur,... · Orde en netheid machinepark in stand houden

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Handlanger (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als palletreiniger sta je in voor het reinigen en opstapelen van palletten.

  • Professioneel schilder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Als ervaren schildersvakman ondersteun je onze colora-klant bij zijn verfklus. Je geeft tips en toont voor hoe hij op een kwalitatieve manier schildert. Dankzij jouw hulp werkt de klant z’n project af als een echte professional. Wil een klant helemaal ontzorgd worden, dan word je ingeschakeld om kleine of middelgrote schilderwerken zelfstandig uit te voeren. Je werkt op afspraak en je klanten bevinden zich in de Brugse regio.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • Auti-coach (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te VILVOORDE. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis. Je werkt minstens halve dag of avond (4u) of meer. Je start met één of twee cliënten die op de wachtlijst staan en breidt uit tot je maximum capaciteit (die geef je zelf aan).

  • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Ontbijthulp en kamerpersoneel (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: COMBERGH

    Type: Flexijob

    Je zorgt ervoor dat onze gasten opgewekt opstaan en met een goed gevoel aan hun dag kunnen beginnen. Verder zorg je er ook voor dat de gasten s'avonds tevreden in een propere kamer terechtkomen. Je bereidt het ontbijt voor, serveert het ontbijt aan de gasten en zorgt dat de ontbijtruimte proper is. Nadien zorg je dat de kamers van de gasten proper zijn.

Zoek naar antwoorden van DE LESTRE,TANGUY in sociale netwerken
Look for responds of DE LESTRE,TANGUY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LESTRE,TANGUY. Laat een reactie achter voor DE LESTRE,TANGUY. DE LESTRE,TANGUY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LESTRE,TANGUY. Leave a respond for DE LESTRE,TANGUY. DE LESTRE,TANGUY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LESTRE,TANGUY op de google maps. Adres en contacten DE LESTRE,TANGUY
Location of DE LESTRE,TANGUY on the google maps. Address and contacts of DE LESTRE,TANGUY

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LESTRE,TANGUY DE LESTRE,TANGUY: Musch | Inn 't Hoog | The European Training House BVBA | Delcart,Tony | SLOSSE Patrick

Other related companies as DE LESTRE,TANGUY: Musch | Inn 't Hoog | The European Training House BVBA | Delcart,Tony | SLOSSE Patrick

DE LESTRE,TANGUY is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BE 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LESTRE,TANGUY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09335327148. Het bedrijf DE LESTRE,TANGUY bevindt zich op het adres: rue saint-christophe 22. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 481,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 797,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DE LESTRE,TANGUY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LESTRE,TANGUY is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LESTRE,TANGUY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LESTRE,TANGUY, openstaande posities, locatie van DE LESTRE,TANGUY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE LESTRE,TANGUY is a company, that was registered 2016 in BRUSSELS BE 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is DE LESTRE,TANGUY, company assigned to the tax number BE09335327148. The company DE LESTRE,TANGUY is located at the address: rue saint-christophe 22. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 481,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 797,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DE LESTRE,TANGUY were not found.
The main activity of DE LESTRE,TANGUY is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LESTRE,TANGUY is not available. You also can look at reviews of DE LESTRE,TANGUY, open positions, location of DE LESTRE,TANGUY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LESTRE,TANGUY, BRUSSELS BE 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LESTRE,TANGUY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LESTRE,TANGUY, BRUSSELS BE 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LESTRE,TANGUY, employees, financial statistics.