DE CLERCQ, CINDY

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DE CLERCQ, CINDY
Private companiesMotion Pictures • DE CLERCQ, CINDY

Contactgegevens DE CLERCQ, CINDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE CLERCQ, CINDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE CLERCQ, CINDY

Regio (region): BRUSSELS NA 1090 - BE, België

Adres (address): Rue des Flamands 70, België

Telefoon (phone): +32 475 578 130 +32 475 578 130

Fax (fax): +32 (63) 395-46-42 +32 (63) 395-46-42

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE CLERCQ, CINDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE CLERCQ, CINDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE CLERCQ, CINDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE CLERCQ, CINDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE CLERCQ, CINDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE CLERCQ, CINDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE CLERCQ, CINDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE CLERCQ, CINDY
Products information DE CLERCQ, CINDY

BTW identificatienummer (tax): BE06181976318
Ondernemingsnummer: 1782775878
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 588,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DE CLERCQ, CINDY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE CLERCQ, CINDY
(Get full report from official database of BE for DE CLERCQ, CINDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE CLERCQ, CINDY
Addition kinds of activities for DE CLERCQ, CINDY

737300. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
07230108. Pindakaas | Peanut shelling
14110103. Dolomitische marmer, dimensie-steengroeven | Dolomitic marble, dimension-quarrying
34210103. Mesbladen en blanks | Knife blades and blanks
35429916. Klinkmachines | Riveting machines
36710216. Buizen voor het werken boven het röntgen spectrum | Tubes for operating above the x-ray spectrum
38240210. Tally tellers | Tally counters
73729905. Besturingssystemen computer software | Operating systems computer software

Werken bij DE CLERCQ, CINDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE CLERCQ, CINDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE CLERCQ, CINDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE CLERCQ, CINDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker Export (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Door dagelijkse klantencontacten de praktische en administrateve afwikkeling van een boeking realiseren in het bedrijfseigen systeem (LARA). * Zorgen voor de nodige informatiedoorstroom en coördinate aan alle betrokken partjen betreffende een boeking (klant, operatons, logistek en intermodaal,..). * Zelfstandig registreren en opvolgen van boekingen volgens de afgesproken tarieven en bijhorende modaliteiten. * Doorgeven van referenties aan de klanten betreffende af te halen of aan te leveren containers. * Regelen van transporten indien gevraagd door de klant. * Door een goede communicate en samenwerking met documentate export een correcte administrateve afwikkeling verzekeren.

  • Inpakker (M/V) van zoete eetwaren (tweeploegen) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Forum Jobs zoekt dringend een inpakker die meteen kan opstarten voor een bedrijf te Turnhout. Concreet houdt je werk in dat je fijne voedingswaren die van de band komen inpakt en eventueel kleine afwerkingen toevoegt zoals garneringen. Tijdens het werk ga je zorgvuldig te werk en hou je rekening met de hygiëne- en voedingsvoorschriften. Je hebt ook steeds oog voor kwaliteit.  

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Key account beheerder CS m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als key account beheerder sta je in nauw contact met de aan jou toevertrouwde key accounts en de eigen operationele diensten. In deze job sta je daarnaast in voor: - Je zorgt voor de registratie van de transportorders, bewerkt en verwerkt deze en waakt over een stipte uitvoering ervan; - De verwachtingen van jouw klanten breng je op een correcte en professionele manier over naar de operationele diensten; - Het onderhandelen met klanten en operations om tot aanvaardbare oplossingen te komen is voor jou een uitdaging; - Klachtenbehandeling pak je professioneel aan; - Je meet en evalueert met regelmaat de kwaliteit van onze performantie en rapporteert deze aan jouw klanten via ons eigen softwarepakket; - Je functioneert in een team en waakt ook over andere klanten als back-up aanspreekpunt.

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Student winkelbediende charcuterie (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Voor een winkel in Ravels zijn we op zoek naar studenten voor de afdeling charcuterie. Jij bent vrij in weekend en tijdens schoolvakanties snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Werkleider (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ENTIRIS

    Type: Vaste Job

    · Je stuurt een operationeel team aan. Dit team bestaat uit werknemers met een erkende afstand tot de arbeidsmarkt. · Je werkt opdrachten af op onze locatie te Kampenhout of bij onze klanten. · Je realiseert doelen in kwantiteit en kwaliteit volgens de vastgelegde normen. Dit op een veilige manier. · Je geeft leiding aan en ondersteunt werknemers. Zo ontwikkel je vaardigheden en sterktes van individuele werknemers en van het team. Jouw troeven: · Studies: hoger middelbaar onderwijs met technisch en/of sociale achtergrond of gelijkwaardig door ervaring. · Je hebt enkele jaren ervaring in het leidinggeven (liefst in een productieomgeving). · Je beschikt over sociale en communicatieve vaardigheden. · Je bent geëngageerd om onze sociale doelstelling mee te helpen realiseren. · Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Opvoed(st)er A1 en A2 (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DE WITTE MOL

    Type: Werfreserve

    De opvoed(st)er in de leefgroep staat in voor de realisatie van: nodige assistentie verlenen bij het wonen en leven van de zorggebruiker, een evenwichtige daginvulling verzorgen, duidelijke en eerlijke informatieoverdracht, een vlotte veilige en goed georganiseerde dagelijkse werking.

Zoek naar antwoorden van DE CLERCQ, CINDY in sociale netwerken
Look for responds of DE CLERCQ, CINDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE CLERCQ, CINDY. Laat een reactie achter voor DE CLERCQ, CINDY. DE CLERCQ, CINDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE CLERCQ, CINDY. Leave a respond for DE CLERCQ, CINDY. DE CLERCQ, CINDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE CLERCQ, CINDY op de google maps. Adres en contacten DE CLERCQ, CINDY
Location of DE CLERCQ, CINDY on the google maps. Address and contacts of DE CLERCQ, CINDY

Andere gerelateerde bedrijven als come DE CLERCQ, CINDY DE CLERCQ, CINDY: Drainage Surmont | U.C.A. BVBA | Dak & Bouw BVBA | Cycles Menet SPRL | Silicon Brain S.A.

Other related companies as DE CLERCQ, CINDY: Drainage Surmont | U.C.A. BVBA | Dak & Bouw BVBA | Cycles Menet SPRL | Silicon Brain S.A.

DE CLERCQ, CINDY is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BRUSSELS NA 1090 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DE CLERCQ, CINDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06181976318. Het bedrijf DE CLERCQ, CINDY bevindt zich op het adres: Rue des Flamands 70. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 588,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DE CLERCQ, CINDY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE CLERCQ, CINDY is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE CLERCQ, CINDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE CLERCQ, CINDY, openstaande posities, locatie van DE CLERCQ, CINDY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE CLERCQ, CINDY is a company, that was registered 2003 in BRUSSELS NA 1090 - BE region, Belgium. Full name of company is DE CLERCQ, CINDY, company assigned to the tax number BE06181976318. The company DE CLERCQ, CINDY is located at the address: Rue des Flamands 70. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 588,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DE CLERCQ, CINDY were not found.
The main activity of DE CLERCQ, CINDY is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE CLERCQ, CINDY is not available. You also can look at reviews of DE CLERCQ, CINDY, open positions, location of DE CLERCQ, CINDY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE CLERCQ, CINDY, BRUSSELS NA 1090 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE CLERCQ, CINDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE CLERCQ, CINDY, BRUSSELS NA 1090 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE CLERCQ, CINDY, employees, financial statistics.