DE BRUYN PATRICK & CO

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • DE BRUYN PATRICK & CO
Private companiesPrimary Metal Industries • DE BRUYN PATRICK & CO

Contactgegevens DE BRUYN PATRICK & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BRUYN PATRICK & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BRUYN PATRICK & CO

Regio (region): DWORP, BEERSEL B-1653 - BE, België

Adres (address): Gravenhof 37, België

Telefoon (phone): 32 23 80 88 00 32 23 80 88 00

Fax (fax): 32 23 80 77 00 32 23 80 77 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BRUYN PATRICK & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BRUYN PATRICK & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BRUYN PATRICK & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BRUYN PATRICK & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BRUYN PATRICK & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BRUYN PATRICK & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BRUYN PATRICK & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BRUYN PATRICK & CO
Products information DE BRUYN PATRICK & CO

BTW identificatienummer (tax): BE07044128417
Ondernemingsnummer: 7930450439
Hoofdstad (capital): 568,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 672,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in DE BRUYN PATRICK & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BRUYN PATRICK & CO
(Get full report from official database of BE for DE BRUYN PATRICK & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BRUYN PATRICK & CO
Addition kinds of activities for DE BRUYN PATRICK & CO

672299. Beheerinvestering, open-end, nec | Management investment, open-end, nec
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
35310404. Cementsilos (batch plant) | Cement silos (batch plant)
35599925. Robotten, gieten en vormen van kunststoffen | Robots, molding and forming plastics
39140500. Roestvrij staalwerk | Stainless steel ware
73829900. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec

Werken bij DE BRUYN PATRICK & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BRUYN PATRICK & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BRUYN PATRICK & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BRUYN PATRICK & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider Staalafdeling M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket: - Voorbereiding van wapeningsstaal voor de productie van betonnen vloerplaten. - Knippen van staal (d.m.v. luchtscharen) voor uitsparingen/correcties/ ... . - Aanbinden (d.m.v. accu-bindmachines) van bijkomende staalwapening. - Stapelen en afvoeren van afgewerkte wapeningsnetten.

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • Chauffeur C / CE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend transport bedrijf regio Halle, zoeken ze een gemotiveerde en flexibele vrachtwagenchauffeur. taken: - het laden en lossen van paletten. - soms retours mee terug nemen. - doc laten aftekenen. - vriendelijk en attent ingesteld.

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Jobstudent(e) verzorgende te Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum De Vlamme te Zottegem op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Kassamedewerker kerstvakantie (jobstudent) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de Plopsa shows in Plopsaland De Panne zijn we op zoek naar een kassamedewerker van zaterdag 22/12 tem zondag 30/12. Uren zullen ongeveer van 9u à 9u30 tot 15u. Er is een halve dag opleiding voorzien in Antwerpen om het ticketingsysteem te kennen en de kassa te kunnen bemannen.

  • Uitzendconsulent Noorderkempen (OOSTMALLE)

    Regio: OOSTMALLE

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    Voor Adecco Hoogstraten en Oostmalle zijn we op zoek naar een uitzendconsulent om het team te versterken. Je zal in een team van keitoffe collega's instaan voor diverse klanten in de Noorderkempen. Magazijnen, winkels, fabrieken en kantoren rekenen op jullie als het om het vinden van bekwame uitzendkrachten gaat. Je dag ziet er als volgt uit : pas op , de volgorde van taken kan elke dag verschillen en loopt wat door elkaar ! Telefonisch contacteren van sollicitanten voor al deze bedrijven. Arbeiders, soms studenten, maar ook al wel eens bedienden of hoger geschoolden. Niet gek worden van het hoge aantal voicemail berichten die je helaas moet achterlaten. Sollicitatiegesprekken met kandidaten, in het kantoor van Oostmalle of het kantoor van Hoogstraten. Opmaken van de startcontracten en je uitzendkracht inlichten over zijn eerste dag op het werk. Telefonische oproepen ontvangen, vragen van kandidaten of uitzendkrachten beantwoorden. Dit zijn soms administratieve vragen maar evengoed kan dat een vraag zijn rond inhoud van een vacature en salarisaanbod. Vacature intake van je klant. Telefonisch of face2face op het bedrijf. Wat zoeken ze juist ? Aantrekkelijk maar waarheidsgetrouw posten van die vacatures op de Adecco website en op de VDAB. Opvolgen van je kandidaten die op sollicitatiegesprek gingen. Opvolgen bij je klant en ook bij de kandidaat. Planningen ! Wie wat waar wanneer welk contract Nauwkeurig puzzelen, veel communicatie, en de arbeidscontracten ook correct opmaken. Inscannen en archiveren van een berg documenten zoals identititeskaarten etc... Ondertussen georganiseerd en goedgezind blijven. Je werkt bijna elke dag op beide kantoren, dus je bent bereid je dagelijks te verplaatsen van Hoogstraten naar Oostmalle, of omgekeerd.

  • Kinderbegeleider te Hoboken (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: OZ - Bedienden

    Type: Vaste Job

    Kinderbegeleider (38u/week) Zoek je een nieuwe uitdaging? Perfect! Als Kinderbegeleider van kinderopvang Het Lieverdje in Hoboken krijg je die namelijk elke dag. Je staat mee in voor een uitstekende begeleiding en verzorging van kindjes van 0 tot 3 jaar. Door je enthousiaste, creatieve en kindvriendelijke houding zorg je mee voor een aangename en stimulerende (groeps)sfeer waar kinderen zich geborgen voelen. Zo sta je ervoor te springen om, naast de verzorging en de voedingsmomenten, ook tijd te besteden aan spelletjes en ontspanningsmomenten. Uiteraard hou je bij dit alles de veiligheids- en hygiëne voorschriften nauwlettend in de gaten. Je staat open voor vragen en feedback van de ouders, bezorgt hen (mondeling en schriftelijk) informatie over het verloop van de dag van hun kind.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Thuisverpleegkundige (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MET EEN HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging op zelfstanidge basid, in het tofste team uit de regio. Goeie rondes, goeie verdiensten en leuke collega's

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bedrijf in de voedingssector, gelegen te Evergem, zijn we op zoek naar een vlotte administratieve kracht. Tot je takenpakket behoren: - het ingeven van bestellingen - Hierover communiceren met productie - afleveringsnota's maken, palletstickers maken - de transportplanning opmaken en doorgeven aan de transporteur - communiceren met de klant in verband met de bestellingen - de gewerkte uren van het personeel doorgeven aan het interim kantoor Naast deze taken zal je ook ingezet worden ter ondersteuning van de huidige administratief bediende in functie van facturatie, bestellingen en dergelijke.

Zoek naar antwoorden van DE BRUYN PATRICK & CO in sociale netwerken
Look for responds of DE BRUYN PATRICK & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BRUYN PATRICK & CO. Laat een reactie achter voor DE BRUYN PATRICK & CO. DE BRUYN PATRICK & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BRUYN PATRICK & CO. Leave a respond for DE BRUYN PATRICK & CO. DE BRUYN PATRICK & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BRUYN PATRICK & CO op de google maps. Adres en contacten DE BRUYN PATRICK & CO
Location of DE BRUYN PATRICK & CO on the google maps. Address and contacts of DE BRUYN PATRICK & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BRUYN PATRICK & CO DE BRUYN PATRICK & CO: De Natuurtuin | C.E.M. | VDK Graphics | Newell-Allard N.V. | Interweb

Other related companies as DE BRUYN PATRICK & CO: De Natuurtuin | C.E.M. | VDK Graphics | Newell-Allard N.V. | Interweb

DE BRUYN PATRICK & CO is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio DWORP, BEERSEL B-1653 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BRUYN PATRICK & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07044128417. Het bedrijf DE BRUYN PATRICK & CO bevindt zich op het adres: Gravenhof 37. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 568,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 672,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in DE BRUYN PATRICK & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BRUYN PATRICK & CO is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BRUYN PATRICK & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BRUYN PATRICK & CO, openstaande posities, locatie van DE BRUYN PATRICK & CO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BRUYN PATRICK & CO is a company, that was registered 2006 in DWORP, BEERSEL B-1653 - BE region, Belgium. Full name of company is DE BRUYN PATRICK & CO, company assigned to the tax number BE07044128417. The company DE BRUYN PATRICK & CO is located at the address: Gravenhof 37. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 568,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 672,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in DE BRUYN PATRICK & CO were not found.
The main activity of DE BRUYN PATRICK & CO is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BRUYN PATRICK & CO is not available. You also can look at reviews of DE BRUYN PATRICK & CO, open positions, location of DE BRUYN PATRICK & CO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BRUYN PATRICK & CO, DWORP, BEERSEL B-1653 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BRUYN PATRICK & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BRUYN PATRICK & CO, DWORP, BEERSEL B-1653 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BRUYN PATRICK & CO, employees, financial statistics.