DE 1STE INDRUK

Contactgegevens DE 1STE INDRUK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE 1STE INDRUK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE 1STE INDRUK

Regio (region): REEKSTRAAT 165 - BILZEN, BE BE, België

Adres (address): REEKSTRAAT 165 - BILZEN, BE BE België

Telefoon (phone): 003289411094 003289411094

Fax (fax): +32 (87) 208-68-57 +32 (87) 208-68-57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE 1STE INDRUK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE 1STE INDRUK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE 1STE INDRUK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE 1STE INDRUK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE 1STE INDRUK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE 1STE INDRUK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE 1STE INDRUK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE 1STE INDRUK
Products information DE 1STE INDRUK

BTW identificatienummer (tax): BE08887084960
Ondernemingsnummer: 6334686279
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE 1STE INDRUK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE 1STE INDRUK
(Get full report from official database of BE for DE 1STE INDRUK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE 1STE INDRUK
Addition kinds of activities for DE 1STE INDRUK

518201. Wijn | Wine
615300. Kortlopende zakelijke kredietinstellingen, met uitzondering van landbouw | Short-term business credit institutions, except agricultural
635199. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
07830100. Planten, snoeien en snoeien | Planting, pruning, and trimming services
13219907. Vloeibare aardgas gassen (natuurlijke) productie | Liquefied petroleum gases (natural) production
20460403. hydrol | Hydrol
50210103. Kerkbanken | Church pews
80110400. Psychiaters en psychoanalytici | Psychiatrists and psychoanalysts

Werken bij DE 1STE INDRUK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE 1STE INDRUK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE 1STE INDRUK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE 1STE INDRUK. Looking for open vacancies in other companies

  • POLYVALENT RUWBOUWARBEIDER (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Een constructie afbreken met behulp van een machine ?Sleuven graven ?De materialen manueel lossen en stockeren in de opslagzones ?De werkpost voorzien van materiaal en producten of de bevoorrading controleren ?Producten aanmaken (mortel plamuur lijm ...) ?Metselwerken uitvoeren ?Het materieel en de uitrusting klaarmaken en de werkzone beveiligen ?Het terrein of de constructie opruimen uitgraven of ophogen ?De werf opruimen en schoonmaken (materiaal werktuigen ...) ?De opslagzones voor werktuigen en bouwmaterialen inrichten

  • Dakwerker platte daken regio Limburg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor onze klant in de regio van Limburg zijn wij op zoek naar ervaren dakwerkers gespecialiseerd in platte daken. Jouw functie: Je hebt al ervaring als dakwerker en platte daken Je wilt buiten werken Je kan werken in koude en warme weersomstandigheden Je voert algemene dakwerken uit Je voert timmerwerken uit Je controleert waterdichtheid Je maakt dakranden, hangt goten en voorziet ventilatiegaten Je hebt kennis van roofing en isolatie Je hebt een geldig VCA attest Je bent een echte teamplayer Je kan zelfstandig werken Je rijdt met de ploegbaas mee naar de werven en terug naar het afzetpunt

  • Schrijnwerker voor het atelier (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant actief in totaalinrichting zijn we op zoek naar een schrijnwerker die kan meedraaien in het atelier. U zal algemene taken uitvoeren in het atelier.

  • Huishoudhulp/poetshulp Riemst (dienstencheques) (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PUUUR TONGEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student tijdens het schooljaar M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en ben je tussen midden januari en eind maart beschikbaar om tijdens de week aan de slag te gaan, lees dan zeker verder. Je pakt de goederen uit en je zet ook de bestellingen klaar per klant. Je werkt tijdens de week in de dagploeg.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Student gezocht! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas en opkuis van de zaal * buiten meubilair klaarzetten voor festiviteiten

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • MANAGER Regio Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: QUICK BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan een 40-tal medewerkers. Als restaurantmanager ben je een gedreven gastheer of gastvrouw, met aantoonbare ervaring in het sturen en motiveren van een team. Je bent verantwoordelijk voor de gehele operationele uitvoering van het restaurant. Je bent voornamelijk op de werkvloer te vinden. Je doet voorstellen aan de bedrijfsleiding om verbeteringen en veranderingen aan te brengen in het werkgebied. Je werkt mee in de dagelijkese uitvoering. Meer nog : - Je draagt verantwoordelijkheid voor de realisatie van de doelstellingen op vlak van service, kwaliteit en omzet - Je draagt er zorg voor dat alle restauratiemiddelen, zoals het personeel, de producten, de voorraden en de apparatuur op het juiste niveau zijn. - Je werft aan en staat in voor de vorming van medewerkers. - Je kan zowel ingeschakeld worden in onze filialen gelegen in Kontich, Lier, Berchem en Borsbeek. Wij garanderen 1 weekend op 2 vrij, wat uitzonderlijk is in de horeca. Buiten de wettelijke jaarlijkse verlofdagen krijgt u 10 dagen extra recup-dagen erboven op.

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • Onderwijzer ASV (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: MPI HELIX

    Type: Werfreserve

    Onderwijzer Type 2 + autiwerking Onderwijzer Type 9 Onderwijzer Type BA

Zoek naar antwoorden van DE 1STE INDRUK in sociale netwerken
Look for responds of DE 1STE INDRUK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE 1STE INDRUK. Laat een reactie achter voor DE 1STE INDRUK. DE 1STE INDRUK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE 1STE INDRUK. Leave a respond for DE 1STE INDRUK. DE 1STE INDRUK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE 1STE INDRUK op de google maps. Adres en contacten DE 1STE INDRUK
Location of DE 1STE INDRUK on the google maps. Address and contacts of DE 1STE INDRUK

Andere gerelateerde bedrijven als come DE 1STE INDRUK DE 1STE INDRUK: Martens Knaepen Co-M.K.C. NV | Pouleur SPRL | Glotz H | MISTER FLOOR-BHE | Verstraete-Hahn N.V.

Other related companies as DE 1STE INDRUK: Martens Knaepen Co-M.K.C. NV | Pouleur SPRL | Glotz H | MISTER FLOOR-BHE | Verstraete-Hahn N.V.

DE 1STE INDRUK is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio REEKSTRAAT 165 - BILZEN, BE BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DE 1STE INDRUK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08887084960. Het bedrijf DE 1STE INDRUK bevindt zich op het adres: REEKSTRAAT 165 - BILZEN, BE BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 720,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE 1STE INDRUK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE 1STE INDRUK is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE 1STE INDRUK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE 1STE INDRUK, openstaande posities, locatie van DE 1STE INDRUK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE 1STE INDRUK is a company, that was registered 1992 in REEKSTRAAT 165 - BILZEN, BE BE region, Belgium. Full name of company is DE 1STE INDRUK, company assigned to the tax number BE08887084960. The company DE 1STE INDRUK is located at the address: REEKSTRAAT 165 - BILZEN, BE BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 720,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE 1STE INDRUK were not found.
The main activity of DE 1STE INDRUK is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE 1STE INDRUK is not available. You also can look at reviews of DE 1STE INDRUK, open positions, location of DE 1STE INDRUK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE 1STE INDRUK, REEKSTRAAT 165 - BILZEN, BE BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE 1STE INDRUK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE 1STE INDRUK, REEKSTRAAT 165 - BILZEN, BE BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE 1STE INDRUK, employees, financial statistics.