DANZE, BERNARD

Contactgegevens DANZE, BERNARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANZE, BERNARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANZE, BERNARD

Regio (region): BRUSSEL, BRABANT 1180 - BE, België

Adres (address): rue de percke 144, België

Telefoon (phone): 023756892 023756892

Fax (fax): 023756892 023756892

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANZE, BERNARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANZE, BERNARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANZE, BERNARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANZE, BERNARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANZE, BERNARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANZE, BERNARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANZE, BERNARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANZE, BERNARD
Products information DANZE, BERNARD

BTW identificatienummer (tax): BE06218231201
Ondernemingsnummer: 8538269042
Hoofdstad (capital): 536,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 618,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in DANZE, BERNARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANZE, BERNARD
(Get full report from official database of BE for DANZE, BERNARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANZE, BERNARD
Addition kinds of activities for DANZE, BERNARD

1611. Weg en straatbouw | Highway and street construction
35449902. Industriële schimmels | Industrial molds
37140405. Hoorn, motorvoertuig | Horns, motor vehicle
38739901. Apparaat timers | Appliance timers
42310000. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities

Werken bij DANZE, BERNARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANZE, BERNARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANZE, BERNARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANZE, BERNARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Allround medewerker sanitair | Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze te klant te Bocholt zijn we opzoek naar een allround medewerker. Onderstaand de uit te voeren taken. elektriciteitswerken uitvoeren toestellen plaatsen installeren van cv en sanitaire voorzieningen

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • Wegenwerker (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Construct Geel is op zoek naar een ervaren wegenwerker. Heb je minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

  • Huishoudhelden regio OELEGEM. Solliciteer per SMS! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem, Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE HERZELE (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Herzele. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Productiemedewerker/operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AQUATREAT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een veelzijdige en gemotiveerde productiemedewerker, die punctueel en nauwkeurig in een groep kan werken. Tot het takenpakket behoren: aanmaak van fijnchemicaliën, magazijnbeheer, administratie, manueel afvullen in kleinere verpakkingen, kleine technische herstellingen, eenvoudig onderhoud aan toestellen, kwaliteitscontrole in labo. Een degelijke chemische kennis is vereist.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Hulpkelner - Barman (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BISTRO JAN VAN EYCK

    Type: Flexijob

    Hulp in restaurant - brasserie. Eten en drank naar de klanten brengen.

  • Opdien(st)er / zaalmedewerker - feestzaal Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers/kelners die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: bestellingen opnemen, klaarmaken en serveren. je doet de follow-up van de tafels en ruimt de tafels ook af. Je werkt op zaterdagavond van 21u - 5u en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van DANZE, BERNARD in sociale netwerken
Look for responds of DANZE, BERNARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANZE, BERNARD. Laat een reactie achter voor DANZE, BERNARD. DANZE, BERNARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANZE, BERNARD. Leave a respond for DANZE, BERNARD. DANZE, BERNARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANZE, BERNARD op de google maps. Adres en contacten DANZE, BERNARD
Location of DANZE, BERNARD on the google maps. Address and contacts of DANZE, BERNARD

Andere gerelateerde bedrijven als come DANZE, BERNARD DANZE, BERNARD: Vandeuren Donatienne | Malysse Y | Agence Sigeloc | Retail Match BVBA | Groep Huyzentruyt N.V.

Other related companies as DANZE, BERNARD: Vandeuren Donatienne | Malysse Y | Agence Sigeloc | Retail Match BVBA | Groep Huyzentruyt N.V.

DANZE, BERNARD is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio BRUSSEL, BRABANT 1180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DANZE, BERNARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06218231201. Het bedrijf DANZE, BERNARD bevindt zich op het adres: rue de percke 144. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 536,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 618,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in DANZE, BERNARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANZE, BERNARD is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANZE, BERNARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANZE, BERNARD, openstaande posities, locatie van DANZE, BERNARD op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DANZE, BERNARD is a company, that was registered 2013 in BRUSSEL, BRABANT 1180 - BE region, Belgium. Full name of company is DANZE, BERNARD, company assigned to the tax number BE06218231201. The company DANZE, BERNARD is located at the address: rue de percke 144. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 536,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 618,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in DANZE, BERNARD were not found.
The main activity of DANZE, BERNARD is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DANZE, BERNARD is not available. You also can look at reviews of DANZE, BERNARD, open positions, location of DANZE, BERNARD on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANZE, BERNARD, BRUSSEL, BRABANT 1180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANZE, BERNARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANZE, BERNARD, BRUSSEL, BRABANT 1180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANZE, BERNARD, employees, financial statistics.