DANNY VANDORMAEL SERVICES

Contactgegevens DANNY VANDORMAEL SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY VANDORMAEL SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY VANDORMAEL SERVICES

Regio (region): ZOUTLEEUW BRABANT B-3440 - BE, België

Adres (address): OSSENWEGSTRAAT 74, België

Telefoon (phone): +32.75.49.29.06 +32.75.49.29.06

Fax (fax): +32.2.725.28.13 +32.2.725.28.13

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY VANDORMAEL SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY VANDORMAEL SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY VANDORMAEL SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY VANDORMAEL SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY VANDORMAEL SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY VANDORMAEL SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY VANDORMAEL SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY VANDORMAEL SERVICES
Products information DANNY VANDORMAEL SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE02905303955
Ondernemingsnummer: 6229492187
Hoofdstad (capital): 240,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 599,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DANNY VANDORMAEL SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY VANDORMAEL SERVICES
(Get full report from official database of BE for DANNY VANDORMAEL SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY VANDORMAEL SERVICES
Addition kinds of activities for DANNY VANDORMAEL SERVICES

177199. Betonwerk, nec | Concrete work, nec
839999. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
30890319. Wassen, kunststoffen | Washers, plastics
32979902. Castable refractories, nonclay | Castable refractories, nonclay
35450315. Boormachine bijlagen en accessoires | Drilling machine attachments and accessories
96519900. Regeling, diverse commerciële sectoren, nv | Regulation, miscellaneous commercial sectors, nec

Werken bij DANNY VANDORMAEL SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY VANDORMAEL SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY VANDORMAEL SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY VANDORMAEL SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • Horeca medewerker ( keuken koude kant) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, regio Ternat, zijn wij opzoek naar een horeca medewerker( keuken koude kant) Hou je ervan om klanten zien te genieten van een het lekkere kunstwerk dat je net op hun bord tevoorschijn toverde? Hou je ervan om in een leuk team te werken en heb je interesse om de warme kant van de keuken aan te leren? Voor een zeer fijne brasserie met een enthousiast en goed geolied en goedlachs team, zijn we op zoek naar een kok met honger om het vuur in hun keuken aan te wakkeren! Deze aangename brasserie verwelkomt haar eters tussen 12u en 22 u en dit van dinsdag tot en met zondag. Maandag is hun wekelijkse rustdag, maar op feestdagen zijn ze uiteraard open! Je verzorgt het voorbereiden, klaarmaken en serververen van de fijnste gerechtjes. En uiteraard pas je de hygiëne en veiligheidsregels strikt toe en waakt erover dat iedereen dat doet.

  • Technieker Bus M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Asse zijn we momenteel op zoek naar een Technieker Bus M/V. Je voert onderhoud & herstellingen uit, je stelt diagnoses en werkt aan de elektronische systemen van bussen en voert softwareprogrammaties uit, je maakt nieuwe voertuigen klaar, doet depannages, zowel binnen als buiten de werkuren.

  • Aankoper / Purchase Assistant (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Deerlijk actief in de verkoop van elektrische en elektronische apparaten kijkt Unique Waregem uit naar een Aankoper / Purchase Assistant (m/v). Je komt terecht in een team van een 3-tal collega aankopers waarbij het de bedoeling is als 4e persoon het team te versterken. Tot jouw verantwoordelijkheden behoren: - Je bereidt leverancierskeuzes voor, en onderhandelt dossiers. - Je verzekert een nauwgezette opvolging van levertermijnen betreffende lopende orders, alsook een efficiënt beheer van de voorraad. - Je maakt datasheets op van nieuwe producten. - Je staat in voor een vlotte opvolging van eventuele klachten. - Je werkt promo’s en acties uit.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

  • Huishoudhulp - DCO De Bron - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • Site supervisor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Cofely Fabricom is de referentie op het vlak van innovatieve multitechnische installaties en diensten voor de sectoren infrastructuur, gebouwen, industrie, energie en olie & gas. Haar expertise omvat een brede waaier van disciplines zoals elektriciteit, instrumentatie, mechanica, piping, automatisatie en onderhoud. Cofely Fabricom en haar dochterondernemingen realiseerden in België en Luxemburg in 2012 een omzet van 866 miljoen euro. Samen tellen ze 5500 medewerkers die bijdragen tot de verbetering van energieprestaties, duurzaamheid en kwaliteit van leven. afdeling High Voltage, functie tussen werfleider en Assistent Project Leader

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Consulente voor homeparty's (België)

    Regio: België

    Bedrijf: THE WORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een zelfstandige consulent (m/v) (in bijberoep) voor de verkoop van artikelen van Fun Factory op cataloog en via home party's in eigen regio. Naast onze vrouwvriendelijke boetiek hebben we ook een webshop en kunt u bij ons terecht voor workshops. Neem gerust een kijkje op onze website: www.loveware.be en www.lovewareparty.be

Zoek naar antwoorden van DANNY VANDORMAEL SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of DANNY VANDORMAEL SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY VANDORMAEL SERVICES. Laat een reactie achter voor DANNY VANDORMAEL SERVICES. DANNY VANDORMAEL SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY VANDORMAEL SERVICES. Leave a respond for DANNY VANDORMAEL SERVICES. DANNY VANDORMAEL SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY VANDORMAEL SERVICES op de google maps. Adres en contacten DANNY VANDORMAEL SERVICES
Location of DANNY VANDORMAEL SERVICES on the google maps. Address and contacts of DANNY VANDORMAEL SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY VANDORMAEL SERVICES DANNY VANDORMAEL SERVICES: DE SUTTER ELECTRONICS NV | BELGISCHE KANTWERKFABRIEK SA | Gong Communications BVBA | PCSERV | Toerisme Provincie Antwerpen

Other related companies as DANNY VANDORMAEL SERVICES: DE SUTTER ELECTRONICS NV | BELGISCHE KANTWERKFABRIEK SA | Gong Communications BVBA | PCSERV | Toerisme Provincie Antwerpen

DANNY VANDORMAEL SERVICES is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio ZOUTLEEUW BRABANT B-3440 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY VANDORMAEL SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02905303955. Het bedrijf DANNY VANDORMAEL SERVICES bevindt zich op het adres: OSSENWEGSTRAAT 74. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 240,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 599,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DANNY VANDORMAEL SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANNY VANDORMAEL SERVICES is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY VANDORMAEL SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY VANDORMAEL SERVICES, openstaande posities, locatie van DANNY VANDORMAEL SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DANNY VANDORMAEL SERVICES is a company, that was registered 1985 in ZOUTLEEUW BRABANT B-3440 - BE region, Belgium. Full name of company is DANNY VANDORMAEL SERVICES, company assigned to the tax number BE02905303955. The company DANNY VANDORMAEL SERVICES is located at the address: OSSENWEGSTRAAT 74. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 240,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 599,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DANNY VANDORMAEL SERVICES were not found.
The main activity of DANNY VANDORMAEL SERVICES is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY VANDORMAEL SERVICES is not available. You also can look at reviews of DANNY VANDORMAEL SERVICES, open positions, location of DANNY VANDORMAEL SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY VANDORMAEL SERVICES, ZOUTLEEUW BRABANT B-3440 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY VANDORMAEL SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY VANDORMAEL SERVICES, ZOUTLEEUW BRABANT B-3440 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY VANDORMAEL SERVICES, employees, financial statistics.