D-Com Engineering Services

Contactgegevens D-Com Engineering Services: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D-Com Engineering Services: address, phone, fax, email, website, opening hours

D-Com Engineering Services

Regio (region): Aarschot Brabant 3200 - BE, België

Adres (address): Leuvensestraat 6 bus 1, België

Telefoon (phone): ++32 +75/97.62.36 ++32 +75/97.62.36

Fax (fax): ++32 +13/32.84.29 ++32 +13/32.84.29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D-Com Engineering Services: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D-Com Engineering Services"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D-Com Engineering Services"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D-Com Engineering Services, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D-Com Engineering Services. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D-Com Engineering Services, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D-Com Engineering Services. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D-Com Engineering Services
Products information D-Com Engineering Services

BTW identificatienummer (tax): BE01875610351
Ondernemingsnummer: 1863250732
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 875,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in D-Com Engineering Services zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D-Com Engineering Services
(Get full report from official database of BE for D-Com Engineering Services)

Aanvulling soorten activiteiten voor D-Com Engineering Services
Addition kinds of activities for D-Com Engineering Services

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
201100. Vleesverpakkingsinstallaties | Meat packing plants
361200. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
842201. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
37990303. Midget auto's, power driven | Midget autos, power driven
62319901. Commodity contract uitwisseling | Commodity contract exchanges
87340103. Gelaste gezamenlijke röntgenfoto | Welded joint radiographing

Werken bij D-Com Engineering Services: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D-Com Engineering Services: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D-Com Engineering Services. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D-Com Engineering Services. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf te Hofstade zoeken we een chauffeur CE. Je staat in voor het leveren van palletgoed. Je moet zelf niet laden-lossen. De vrachtwagen wordt bij het bedrijf voorgeladen, je staat wel zelf in voor het zekeren van je lading. En bij klant wordt de lading voor je gelost. Je werkt van maandag tem vrijdag, telkens ongeveer van 6 tot 18 uur. Optie vast vacature.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Kampenhout zijn wij op zoek naar een magazijnier met heftruckattest. Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie bij verlof of ziekte van collega's. Je hebt ervaring als heftruckchauffeur en orderpicken. Kortom, ben jij de persoon die wij zoeken? Mail je cv naar [email protected] en wij nemen contact met je op! Hopelijk tot snel!

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoogstraten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Zaterdagstudent Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Turnhout, die schoolartikelen, bureaumateriaal, feestartikelen en papierwaren verkopen, gaan wij op zoek naar een student die elke zaterdag kan werken. Je werkt in de winkel, helpt klanten verder, vult de winkel aan, rekent af aan de kassa.

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • Constructielasser / Samensteller met ervaring (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een bekende producent van containers en opleggers, zijn we op zoek naar een gemotiveerde lasser-samensteller voor productie van aanhangwagens. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het half-automaat lassen en samenstellen van metalen platen en andere metalen constructies voor aanhangwagens. - Je werkt hierbij volgens plan en volgt dit dan ook nauwgezet op. - Je werkt hierbij in het atelier en niet op verplaatsing. - Je houdt hierbij rekening met de veiligheidsvoorschriften binnen het bedrijf.

Zoek naar antwoorden van D-Com Engineering Services in sociale netwerken
Look for responds of D-Com Engineering Services in social networks

Lees alle opmerkingen voor D-Com Engineering Services. Laat een reactie achter voor D-Com Engineering Services. D-Com Engineering Services bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D-Com Engineering Services. Leave a respond for D-Com Engineering Services. D-Com Engineering Services on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D-Com Engineering Services op de google maps. Adres en contacten D-Com Engineering Services
Location of D-Com Engineering Services on the google maps. Address and contacts of D-Com Engineering Services

Andere gerelateerde bedrijven als come D-Com Engineering Services D-Com Engineering Services: Amco | Moreau D | Vanderlinden-Holemans SPRL-BVBA | Willy Bral B.V.B.A. | victor Luyckfasseel

Other related companies as D-Com Engineering Services: Amco | Moreau D | Vanderlinden-Holemans SPRL-BVBA | Willy Bral B.V.B.A. | victor Luyckfasseel

D-Com Engineering Services is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Aarschot Brabant 3200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is D-Com Engineering Services, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01875610351. Het bedrijf D-Com Engineering Services bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 6 bus 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 875,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in D-Com Engineering Services zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D-Com Engineering Services is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D-Com Engineering Services is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D-Com Engineering Services, openstaande posities, locatie van D-Com Engineering Services op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D-Com Engineering Services is a company, that was registered 2014 in Aarschot Brabant 3200 - BE region, Belgium. Full name of company is D-Com Engineering Services, company assigned to the tax number BE01875610351. The company D-Com Engineering Services is located at the address: Leuvensestraat 6 bus 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 875,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in D-Com Engineering Services were not found.
The main activity of D-Com Engineering Services is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of D-Com Engineering Services is not available. You also can look at reviews of D-Com Engineering Services, open positions, location of D-Com Engineering Services on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D-Com Engineering Services, Aarschot Brabant 3200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D-Com Engineering Services, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D-Com Engineering Services, Aarschot Brabant 3200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D-Com Engineering Services, employees, financial statistics.