D Group Europe nv

Contactgegevens D Group Europe nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D Group Europe nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

D Group Europe nv

Regio (region): Kapellen 2950 - BE, België

Adres (address): Nachtegaallei 15, België

Telefoon (phone): +31 174 293515 +31 174 293515

Fax (fax): +31 174 293375 +31 174 293375

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D Group Europe nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D Group Europe nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D Group Europe nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D Group Europe nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D Group Europe nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D Group Europe nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D Group Europe nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D Group Europe nv
Products information D Group Europe nv

BTW identificatienummer (tax): BE07851348876
Ondernemingsnummer: 6842529296
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in D Group Europe nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D Group Europe nv
(Get full report from official database of BE for D Group Europe nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor D Group Europe nv
Addition kinds of activities for D Group Europe nv

0971. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
3548. Lasapparatuur | Welding apparatus
282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
17110102. Boiler instelling contractor | Boiler setting contractor
29110501. Asfalt of asfaltmaterialen, vervaardigd in raffinaderijen | Asphalt or asphaltic materials, made in refineries
33120602. Buizen, staal en ijzer | Tubes, steel and iron
50399905. Deuren, glijden | Doors, sliding
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive
97219907. Verenigde Naties | United nations

Werken bij D Group Europe nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D Group Europe nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D Group Europe nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D Group Europe nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf betreft een stabiel familiebedrijf, dat op zoek is naar ervaren mensen om hun team te vervoegen. Je werkt in een vaste vroege ploeg en start op tussen 4u en 6u 's morgens. Bedrijfsprofiel: Voor een vleesverwerkend bedrijf, gelegen in de regio Zottegem, zijn we op zoek naar een ervaren slachter.  

  • Dringend meewerkend ploegbaas gezocht (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Houthalen is Konvert Construct op zoek naar een gemotiveerde meewerkende ploegbaas voor werven in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben je gemotiveerd en heb je reeds ervaring als ploegbaas metselaar? Ben je communicatief, ondernemend en een geboren leider? Solliciteer nu via 011 60 33 67 of per mail via [email protected].

  • Postbode St-Pieters-Leeuw (m/v) (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een belangrijk deel van uw werk speelt zich af in het distributiekantoor. Je ontvangt de zendingen die tot jouw ronde behoren. Je zorgt er zelf voor dat je postronde gestructureerd en efficiënt verloopt. De rest van de tijd werk je in de buitenlucht: je reikt de gesorteerde post uit per fiets, motorfiets of per auto.

  • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SANITA.COM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

  • Enthousiaste verkopers voor energiecontracten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • projectleider (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als projectleider volg je werven en projecten op van A tot Z. Daarbij geef je leiding aan eigen bekisters- en metsersploegen; ben je verantwoordelijk voor de bestelling van alle benodigdheden op de werf; stel je de werfplanning op en hou je toezicht op de naleving ervan; maak je contracten op met onderaannemers; hou je toezicht op de veiligheid en gezondheid op de werf. Je maakt vorderingsstaten en facturen op van leveranciers en onderaannemers. Je bent aanwezig op werfvergaderingen met architect, studiebureaus, nevenaannemers veiligheidscoördinator en bestuur. Uiteraard gooien ze je niet zomaar in het koude water. Je krijgt de ondersteuning van een hoofdprojectleider die voor alles jouw aanspreekpunt is. Tot slot krijg je een opleiding op en naast de werf, die je met alle praktische kneepjes van het vak vertrouwd maakt.

  • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO HR

    Type: Vaste Job

    Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Medewerker Hygiëne & Cleaning - Zwijndrecht - 25u/week - Wervingsreserve (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren, zetels, banken, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van installaties, (gebruiks)voorwerpen, spiegels, ramen, publieke ruimten (liften, gangen, trappen, zalen, stoepen, inkomhal, bureau's) Je staat in voor het schoonmaken van het sanitair (desinfecteren en bevoorraden met papier, zeep, handdoeken) Je staat in voor het schoonmaken van de labo's Je maakt gebruik van schoonmaakapparatuur (schrob-, dweilen, boenmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers) en diverse schoonmaakproducten; signaleert defecten en voorraadtekort Je staat in voor de schoonmaak van deze machines Je verzamelt vuilnisbakken Je respecteert veiligheidsnormen tijdens de werkzaamheden Je springt in voor collega's

  • ICT-coördinator (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij ICT-er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van D Group Europe nv in sociale netwerken
Look for responds of D Group Europe nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor D Group Europe nv. Laat een reactie achter voor D Group Europe nv. D Group Europe nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D Group Europe nv. Leave a respond for D Group Europe nv. D Group Europe nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D Group Europe nv op de google maps. Adres en contacten D Group Europe nv
Location of D Group Europe nv on the google maps. Address and contacts of D Group Europe nv

Andere gerelateerde bedrijven als come D Group Europe nv D Group Europe nv: BALCAEN-Heymans Advocatenkantoor | Depa NV | Weber Sloten BVBA | Lange Guy | LAURENTY SA

Other related companies as D Group Europe nv: BALCAEN-Heymans Advocatenkantoor | Depa NV | Weber Sloten BVBA | Lange Guy | LAURENTY SA

D Group Europe nv is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Kapellen 2950 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is D Group Europe nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07851348876. Het bedrijf D Group Europe nv bevindt zich op het adres: Nachtegaallei 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in D Group Europe nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D Group Europe nv is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D Group Europe nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D Group Europe nv, openstaande posities, locatie van D Group Europe nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D Group Europe nv is a company, that was registered 1996 in Kapellen 2950 - BE region, Belgium. Full name of company is D Group Europe nv, company assigned to the tax number BE07851348876. The company D Group Europe nv is located at the address: Nachtegaallei 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in D Group Europe nv were not found.
The main activity of D Group Europe nv is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D Group Europe nv is not available. You also can look at reviews of D Group Europe nv, open positions, location of D Group Europe nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D Group Europe nv, Kapellen 2950 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D Group Europe nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D Group Europe nv, Kapellen 2950 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D Group Europe nv, employees, financial statistics.