DIDAK INTERNATIONAL N.V.

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • DIDAK INTERNATIONAL N.V.
Private companiesNondepository Credit Institutions • DIDAK INTERNATIONAL N.V.

Contactgegevens DIDAK INTERNATIONAL N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIDAK INTERNATIONAL N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIDAK INTERNATIONAL N.V.

Regio (region): Oostende WV 8400 - BE, België

Adres (address): Gistelsesteenweg 586, België

Telefoon (phone): +32 (0)59 512955 +32 (0)59 512955

Fax (fax): +32 (0)59 700024 +32 (0)59 700024

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIDAK INTERNATIONAL N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIDAK INTERNATIONAL N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIDAK INTERNATIONAL N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIDAK INTERNATIONAL N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIDAK INTERNATIONAL N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIDAK INTERNATIONAL N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIDAK INTERNATIONAL N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIDAK INTERNATIONAL N.V.
Products information DIDAK INTERNATIONAL N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02027221679
Ondernemingsnummer: 3113494873
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in DIDAK INTERNATIONAL N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIDAK INTERNATIONAL N.V.
(Get full report from official database of BE for DIDAK INTERNATIONAL N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIDAK INTERNATIONAL N.V.
Addition kinds of activities for DIDAK INTERNATIONAL N.V.

738917. Makelaarsdiensten | Brokers' services
24110200. Palen, posten en palen: onbehandeld hout | Poles, posts, and pilings: untreated wood
32719907. Blokken, beton: warmteabsorberend | Blocks, concrete: heat absorbing
34420502. Lijstwerk en afwerking, met uitzondering van auto: metaal | Moldings and trim, except automobile: metal
35310300. Spoorweggerelateerde apparatuur | Railroad related equipment
35320202. Verduidelijkende machines, minerale | Clarifying machinery, mineral
35560300. Roken of roosteren machines, inclusief ovens | Smoking or roasting machinery, including ovens
60620000. Staat krediet unies | State credit unions

Werken bij DIDAK INTERNATIONAL N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIDAK INTERNATIONAL N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIDAK INTERNATIONAL N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIDAK INTERNATIONAL N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever elektriciteit - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    We zoeken een gemotiveerde medewerker. Je voornaamste taak is het uitvoeren van elektrische proeven op motorstellen, zowel laag- als hoogspanning. Je gaat op zoek naar fouten en zorgt voor oplossingen. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je wat de volgende te nemen stappen zijn. Je rapporteert op regelmatige basis de resultaten van de uitgevoerde proeven aan je teamleider en aan de productieleider ‘In- en uitgangscontrole’. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Je zorgt voor het ritvaardig maken van een motorstel: verloden van schakelaars, klaarzetten van het motorstel, … Is dit iets voor jou? Dan word je tewerkgesteld in het team ‘’In- en uitgangscontrole’ dat bestaat uit een 30-tal werknemers. Het team bestaat uit mensen met jonge frisse ideeën en mensen met technische ervaring. Zij werken in een technologische omgeving waar er voldoende vrijheid is om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Monteur CV (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp regio Beverlo/Ham/Tessenderlo/Leopoldsburg/ Beringen (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudelijk schoonma(a)k(st)er een vak voor jou! Als huishoudelijk schoonma(a)k(st)er werk je bij je klanten thuis. Je doet zelfstandig allerlei huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken. Zo zorg je voor een nette, verzorgde woning. De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygiënisch, veilig en milieubewust met huishoudelijke producten en materialen. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. We zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor ons kantoor regio Beverlo. Starten aan ongeveer 20u/week. Beschikken over een eigen wagen/bromfiets omwille van verplaatsingen.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Merchandiser (ROUBAIX)

    Regio: ROUBAIX

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant actief in de grafische sector, met hoofdzetel in Roubaix is Konvert Office op zoek naar een Merchandiser (m/v). Onze klant is op zoek naar een tijdelijk medewerker voor 1 à 2 maanden om klanten in België en Wallonië te bezoeken en hun onderhoudsproducten voor de grafische machines voor te stellen en te demonstreren.

  • STUDENT: Sinterklaas + helpers (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Sint-Pieters-Leeuw en Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die op 11 november willen helpen op een Sinterklaas-event. Sint-Pieters-Leeuw: 1 Sinterklaas en 2 helpers Groot-Bijgaarden: 1 Sinterklaas en 2 helpers Taken: - kindjes ontvangen en animeren - geschenkjes uitdelen - spelletjes spelen met de kindjes

  • CHAUFFEUR CE (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ALLRENBO

    Type: Vaste Job

    Taak: vervoer van afvalcontainers (op- en afladen). Startpunt: Roksem. Werkuren: tussen 6 en 18u.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

Zoek naar antwoorden van DIDAK INTERNATIONAL N.V. in sociale netwerken
Look for responds of DIDAK INTERNATIONAL N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIDAK INTERNATIONAL N.V.. Laat een reactie achter voor DIDAK INTERNATIONAL N.V.. DIDAK INTERNATIONAL N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIDAK INTERNATIONAL N.V.. Leave a respond for DIDAK INTERNATIONAL N.V.. DIDAK INTERNATIONAL N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIDAK INTERNATIONAL N.V. op de google maps. Adres en contacten DIDAK INTERNATIONAL N.V.
Location of DIDAK INTERNATIONAL N.V. on the google maps. Address and contacts of DIDAK INTERNATIONAL N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come DIDAK INTERNATIONAL N.V. DIDAK INTERNATIONAL N.V.: Drukkerij Goekint N.V. | Eldon S.A. | Janssens N.V. | Decoratie Van Herp | AS Mazy

Other related companies as DIDAK INTERNATIONAL N.V.: Drukkerij Goekint N.V. | Eldon S.A. | Janssens N.V. | Decoratie Van Herp | AS Mazy

DIDAK INTERNATIONAL N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Oostende WV 8400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DIDAK INTERNATIONAL N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02027221679. Het bedrijf DIDAK INTERNATIONAL N.V. bevindt zich op het adres: Gistelsesteenweg 586. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in DIDAK INTERNATIONAL N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DIDAK INTERNATIONAL N.V. is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIDAK INTERNATIONAL N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIDAK INTERNATIONAL N.V., openstaande posities, locatie van DIDAK INTERNATIONAL N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DIDAK INTERNATIONAL N.V. is a company, that was registered 2007 in Oostende WV 8400 - BE region, Belgium. Full name of company is DIDAK INTERNATIONAL N.V., company assigned to the tax number BE02027221679. The company DIDAK INTERNATIONAL N.V. is located at the address: Gistelsesteenweg 586. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in DIDAK INTERNATIONAL N.V. were not found.
The main activity of DIDAK INTERNATIONAL N.V. is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DIDAK INTERNATIONAL N.V. is not available. You also can look at reviews of DIDAK INTERNATIONAL N.V., open positions, location of DIDAK INTERNATIONAL N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIDAK INTERNATIONAL N.V., Oostende WV 8400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIDAK INTERNATIONAL N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIDAK INTERNATIONAL N.V., Oostende WV 8400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIDAK INTERNATIONAL N.V., employees, financial statistics.