DICTUS, ROY

Contactgegevens DICTUS, ROY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DICTUS, ROY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DICTUS, ROY

Regio (region): ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE, België

Adres (address): Belgielei 59, België

Telefoon (phone): 32 495 522523 32 495 522523

Fax (fax): +32 (14) 104-49-91 +32 (14) 104-49-91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DICTUS, ROY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DICTUS, ROY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DICTUS, ROY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DICTUS, ROY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DICTUS, ROY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DICTUS, ROY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DICTUS, ROY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DICTUS, ROY
Products information DICTUS, ROY

BTW identificatienummer (tax): BE08723388671
Ondernemingsnummer: 5832611083
Hoofdstad (capital): 124,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 197,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in DICTUS, ROY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DICTUS, ROY
(Get full report from official database of BE for DICTUS, ROY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DICTUS, ROY
Addition kinds of activities for DICTUS, ROY

514901. Kookoliën en verkortingen | Cooking oils and shortenings
09710100. Speldiensten | Game services
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
38250106. Ontstekingsinstrumenten | Ignition testing instruments
42139907. Minder dan vrachtauto (ltl) | Less-than-truckload (ltl)
51820202. Neutrale geesten | Neutral spirits
72159900. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
76991703. Baksteenreiniging | Brick cleaning
79990705. Trapshooting faciliteit, niet-lidmaatschap | Trapshooting facility, non-membership
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools

Werken bij DICTUS, ROY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DICTUS, ROY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DICTUS, ROY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DICTUS, ROY. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Opwijk zijn we momenteel op zoek naar een Chauffeur CE M/V. Je voornaamste taak zal het nationaal vervoer van voeding zijn. Daarnaast zal je laden en lossen met elektronische transpallet.

  • Schoonmaker (KROMBEKE)

    Regio: KROMBEKE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    BEDRIJF: Voor een bedrijf in de regio Poperinge zijn wij op zoek naar een poetsmedewerker voor elke zaterdag. TAKEN: Je staat in voor het poetsen van het labo en de verpakkingsruimtes, bedrijfswagens en de ramen van het bedrijf.

  • Operator 3 ploegen (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Genk, zijn we dringend op zoek naar operatoren voor in een 3 ploegen systeem. - Materiaal ontpakken en klaarzetten voor productie volgens FIFO - Correcte administratie aangaande productie (stilstanden, labels, etc.) - Basis onderhoud van productielijnen - De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen - De parameters van de geautomatiseerde productieapparatuur bijstellen - Volgen van veiligheids-en gezondheidsprocedures - Opslaan van goederen in het magazijn

  • Accounts Payable Accountant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf actief in engineering sector en gelegen in de regio van Zaventem is op zoek naar een tijdelijke Accounts Payable Accountant voor een periode van 6 maanden tot 1 jaar. Heb je zin om ervaring op te doen in de boekhouding, lees dan snel verder. Jouw takenpakket als AP Accountant: Boeken van facturen Boeken van banken Reconciliaties Assisteren bij de BTW aangifte Contacten met leveranciers Ad-hoc taken

  • Tijdelijke inpakker regio Wuustwezel (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wuustwezel zijn we op zoek naar medewerkers voor de verpakkingsafdeling M/V. - Je bent een zelfstandige en harde werker - Je bent stipt, gemotiveerd en steekt graag je handen uit de mouwen - Je spreekt vloeiend Nederlands - Je woont in de buurt van Wuustwezel - Je hebt een stabiel CV ! - Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag in daguren Indien interesse, stuur je CV naar [email protected] of bel naar 03 322 32 60 voor meer info.

  • Allround receptionist (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een bedrijvig en fris persoon die de functie van all-round receptioniste wilt combineren met tal van andere taken; facturatie, bestellingen, hotelboekingen van eventuele bezoekers, logistieke opvolging,.. Kennis van Engels en Frans is zeker gewenst, daar u in contact komt met internationale klanten. Altijd al het gezicht willen zijn van een bedrijf? Klanten willen ontvangen en hen meteen een warm gevoel geven? takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de bezoekers (klanten, sollicitanten, koeriers, leveranciers etc) : correcte registratie in het bezoekersregister, activatie van de badgecontrole, … - Je staat in voor de organisatie en netheid van de vergaderzalen, controle en beheer van de planningsagenda, corrigeert in overleg dubbele boekingen, klaarzetten en opruimen van de zalen, controle op de uitgevoerde schoonmaak. - Je beheert de telefooncentrale, stelt indien nodig het antwoordapparaat in bij vakanties - Het verwerken van orders, het opmaken van facturen en organisatie van de leveringen aan klanten behoort tot je dagelijkse taken, aanleveren van de nodige transportdocumenten, … - Telefonische contacten met klanten met betrekking tot uitlevering van bestelde goederen - Beheren van algemene mailboxen - Verzorgen van de postbedeling en briefwisseling intern en extern. - Een stipte verwerking van de lunchbestellingen en afrekening naar de vaste leverancier, verdeling van de fruitdozen. - Je zorgt dat de receptie er piekfijn uitziet, dit is immers het visitekaartje van de onderneming - Je zorgt samen met de collega's voor orde en netheid in de kantoren en bedrijfskeuken. - Correct en ordelijk klassement van alle documenten

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je (Trefwoorden: dienstencheque, kuisen, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaakwerk, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdienst, kuisvrouw, poetsdame, werkvrouw, werkster, dankbaarste job, huishouden, Puur, strijken, gezinshulp, gezinszorg, Sodexo, particulieren, goed betaald, vast contract, cleaning, nettoyer, thuishulp, aan huis, gezin, koken, aide ménagère, femme de ménage, housekeeping)

  • Jobstudent in metaalfabriek SEPTEMBER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld in een metaalfabriek en je staat in voor de controle van uitgaande goederen. Het nauwkeurig opmeten hydraulische slangen en controle of deze voldoende geperst zijn.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

Zoek naar antwoorden van DICTUS, ROY in sociale netwerken
Look for responds of DICTUS, ROY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DICTUS, ROY. Laat een reactie achter voor DICTUS, ROY. DICTUS, ROY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DICTUS, ROY. Leave a respond for DICTUS, ROY. DICTUS, ROY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DICTUS, ROY op de google maps. Adres en contacten DICTUS, ROY
Location of DICTUS, ROY on the google maps. Address and contacts of DICTUS, ROY

Andere gerelateerde bedrijven als come DICTUS, ROY DICTUS, ROY: Alarme Rutten SA | Glint | AWARDS MICHEL PICONE | Dojo du Cinquantenaire | IDC LEARNING

Other related companies as DICTUS, ROY: Alarme Rutten SA | Glint | AWARDS MICHEL PICONE | Dojo du Cinquantenaire | IDC LEARNING

DICTUS, ROY is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is DICTUS, ROY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08723388671. Het bedrijf DICTUS, ROY bevindt zich op het adres: Belgielei 59. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 124,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 197,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in DICTUS, ROY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DICTUS, ROY is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DICTUS, ROY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DICTUS, ROY, openstaande posities, locatie van DICTUS, ROY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DICTUS, ROY is a company, that was registered 2018 in ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE region, Belgium. Full name of company is DICTUS, ROY, company assigned to the tax number BE08723388671. The company DICTUS, ROY is located at the address: Belgielei 59. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 124,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 197,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in DICTUS, ROY were not found.
The main activity of DICTUS, ROY is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DICTUS, ROY is not available. You also can look at reviews of DICTUS, ROY, open positions, location of DICTUS, ROY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DICTUS, ROY, ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DICTUS, ROY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DICTUS, ROY, ANTWERP, ANTWERP 2018 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DICTUS, ROY, employees, financial statistics.