DE NACHTWACHT

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • DE NACHTWACHT
Private companiesTobacco Products • DE NACHTWACHT

Contactgegevens DE NACHTWACHT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE NACHTWACHT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE NACHTWACHT

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Engelse Wandeling 2 Bus 78K,K&K,8500, België

Telefoon (phone): 056 26 11 63 056 26 11 63

Fax (fax): 056 26 11 63 056 26 11 63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE NACHTWACHT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE NACHTWACHT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE NACHTWACHT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE NACHTWACHT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE NACHTWACHT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE NACHTWACHT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE NACHTWACHT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE NACHTWACHT
Products information DE NACHTWACHT

BTW identificatienummer (tax): BE04698547363
Ondernemingsnummer: 5870513916
Hoofdstad (capital): 885,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE NACHTWACHT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE NACHTWACHT
(Get full report from official database of BE for DE NACHTWACHT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE NACHTWACHT
Addition kinds of activities for DE NACHTWACHT

358999. Service industrie machines, nec, nec | Service industry machinery, nec, nec
02419900. Zuivelboerderijen, nec | Dairy farms, nec
27590303. Circulaires: drukwerk, nsk | Circulars: printing, nsk
36610103. Facsimile apparatuur | Facsimile equipment
44920000. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
59620201. Koude drank automaten | Cold drinks vending machines
59990603. Telefoonapparatuur en -systemen | Telephone equipment and systems
78299900. Beelden voor het verspreiden van foto's, niet inbegrepen | Motion picture distribution services, nec

Werken bij DE NACHTWACHT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE NACHTWACHT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE NACHTWACHT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE NACHTWACHT. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

  • Monteur zonnepanelen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur van zonnepanelen hebt u reeds ervaring als dakwerker of in het plaatsen van zonnepanelen, dit zowel voor hellende en platte daken.

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Zorgkundige Interne-Geriatrie 6B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5813 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Interne-Geriatrie 6B Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: bepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoefte (Activiteiten van het Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Onder de term patiënt wordt verstaan: patiënt, cliënt, resident, familie of andere betekenisvolle personen voor de patiënt. Je bent mede verantwoordelijk voor de hotelfunctie en het comfort van de patiënt naargelang zijn noden en dit zonder onderscheid van geslacht, ras, godsdienstige of filosofische overtuiging. Je verleent zorg op het gebied van ADL-behoeften (Activiteiten Dagelijks Leven) van een patiënt onder toezicht van een verpleegkundige. Je presteert wisselende diensten: vroege, late, weekends en feestdagen. Je zorgt voor het vervoer en het begeleiden van patiënten die geen specifieke observatie vereisen. Je geeft observaties met betrekking tot de patiënt mondeling en schriftelijk door aan de leidinggevende of verantwoordelijke van de zorgomgeving. Je bewaakt de kwaliteit van de jouw toevertrouwde taken. Je voert de huishoudelijke taken op de afdeling uit. Je volgt opleidingen en bijscholingen. Je werkt mee aan de door de instelling over overheid opgelegde taken (registraties, … ). Je voert de gedelegeerde administratieve taken uit. Je ontvangt leiding van het (vervangend) afdelingshoofd van de afdeling. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer HR rekrutering ZNA op 03 217 79 90. Meer weten over de functie? Contacteer Mieke Massy, Verpleegkundig Hoofd Interne verpleging Jan Palfijn, op 03 800 61 34. Zie je dit 100% zitten?

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Elektromechanieker (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zoeken we regio Moeskroen een Elektromechanieker (M/V): - Je voert curatief en preventief onderhoud van allerhande installaties uit - Beheer uitgebreid machinepark - Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties

  • STUDENT VERKOOP BAKKERIJ-TEAROOM - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

  • METSER (M/V) (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CAERELS GEBROEDERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een familiaal bouwbedrijf en door verdere uitbreiding op zoek naar een ervaren metser. Je zal als metser dagelijks in team instaan voor het metselen van nieuwbouwwoningen. Onze projecten zijn op maat van de klant getekend en worden door eigen personeel uitgewerkt. Je werkt in een team van ervaren metsers en gaat dagelijks regio gebonden verschillende metselwerken uitvoeren.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • Mechanical Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

Zoek naar antwoorden van DE NACHTWACHT in sociale netwerken
Look for responds of DE NACHTWACHT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE NACHTWACHT. Laat een reactie achter voor DE NACHTWACHT. DE NACHTWACHT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE NACHTWACHT. Leave a respond for DE NACHTWACHT. DE NACHTWACHT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE NACHTWACHT op de google maps. Adres en contacten DE NACHTWACHT
Location of DE NACHTWACHT on the google maps. Address and contacts of DE NACHTWACHT

Andere gerelateerde bedrijven als come DE NACHTWACHT DE NACHTWACHT: Verheyen Koen BVBA | ALL WEB BELGIUM NV | JENNES NV (GARAGE) NV | Solar N.V. | Steve Vereecke

Other related companies as DE NACHTWACHT: Verheyen Koen BVBA | ALL WEB BELGIUM NV | JENNES NV (GARAGE) NV | Solar N.V. | Steve Vereecke

DE NACHTWACHT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is DE NACHTWACHT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04698547363. Het bedrijf DE NACHTWACHT bevindt zich op het adres: Engelse Wandeling 2 Bus 78K,K&K,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 885,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE NACHTWACHT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE NACHTWACHT is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE NACHTWACHT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE NACHTWACHT, openstaande posities, locatie van DE NACHTWACHT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE NACHTWACHT is a company, that was registered 2016 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is DE NACHTWACHT, company assigned to the tax number BE04698547363. The company DE NACHTWACHT is located at the address: Engelse Wandeling 2 Bus 78K,K&K,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 885,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE NACHTWACHT were not found.
The main activity of DE NACHTWACHT is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE NACHTWACHT is not available. You also can look at reviews of DE NACHTWACHT, open positions, location of DE NACHTWACHT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE NACHTWACHT, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE NACHTWACHT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE NACHTWACHT, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE NACHTWACHT, employees, financial statistics.