Cre-Arel

Contactgegevens Cre-Arel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cre-Arel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cre-Arel

Regio (region): Arlon Luxembourg B- 6700 - BE, België

Adres (address): Rue Paul Reuter 33-37, België

Telefoon (phone): +3263236133 +3263236133

Fax (fax): +3263236133 +3263236133

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cre-Arel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cre-Arel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cre-Arel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cre-Arel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cre-Arel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cre-Arel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cre-Arel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cre-Arel
Products information Cre-Arel

BTW identificatienummer (tax): BE05839477539
Ondernemingsnummer: 8463836669
Hoofdstad (capital): 307,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 664,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cre-Arel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cre-Arel
(Get full report from official database of BE for Cre-Arel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cre-Arel
Addition kinds of activities for Cre-Arel

244902. Vaten, baden en vaten: hout, gecoördineerd | Barrels, tubs and vats: wood, coopered
449903. Boot en schip verhuur en verhuur, behalve plezier | Boat and ship rental and leasing, except pleasure
14119905. Onyx marmer, afmeting-quarrying | Onyx marble, dimension-quarrying
36469905. Sierlampen, commercieel | Ornamental lighting fixtures, commercial
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
57349901. Persoonlijke computers | Personal computers
72990500. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
73630000. Help leveringsdiensten | Help supply services

Werken bij Cre-Arel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cre-Arel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cre-Arel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cre-Arel. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lerend naar CNC Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verspaner ben je verantwoordelijk voor de creatie van de onderdelen van onze tandwielkasten (gietwerk, tandwielen & assen). Je taken omvatten zowel de opspanning van het werkstuk, de zelfstandige bediening van een van de meest moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, als de afwerking en een eerste kwaliteitscontrole binnen bepaalde toleranties van de werkstukken. Een greep uit de verspanende technieken die je bij de firma kan terugvinden: Cel Hard (twee afdelingen: Planeetwielen - assen en wielen) - Draaien: horizontaal en verticaal draaien - Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (microniveau)

  • WERKVOORBEREIDER (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider: Je staat in voor het ondersteunen van de werfleiders Aanvragen van liggingsplannen en verwerking hiervan Signalisatie aanvragen en opvolging garanderen Vergunningen aanvragen Verantwoordelijk voor het vervolledigen van de dossiers

  • Uitzendconsulent(e) | Synergie Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als uitzendconsultent(e) bij Synergie ben je in de eerste plaats een matchmaker tussen bedrijf en uitzendkracht. Je peilt naar de competenties, ervaring en motivatie van de kandidaat en stelt de passende vacatures voor. Je rekruteert actief op verschillende kanalen en je hebt een neus voor opportuniteiten op de lokale arbeidsmarkt. Door jouw commerciële feeling profileer je je als sterke partner van jouw klanten. Je begrijpt de noden in hun personeelsbeleid en stemt je service hierop af. Samen met je team zet je straffe commerciële acties op poten om interessante prospecten binnen te halen. Ook op administratief vlak laat je alles op rolletjes verlopen: je houdt klanten- en kandidatenfiches up-to-date, brengt alle arbeidscontracten en werkpostfiches in orde, post vacatures op jobsites,…

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Elektricien (ULBEEK)

    Regio: ULBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Wellen zijn wij op zoek naar een elektricien van koeltechnische installaties m/v Het installeren, onderhouden en reviseren van koeltechnische installaties en airconditioningsystemen, 

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Sales Promotor | Kobo (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • VERANTWOORDELIJKE KRINGLOOPWINKELS EN PROJECTEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor de aansturing van de winkels in KORTRIJK (45 wkn.) en BEVERENLEIE (30 wkn.): aansturing van werkleiders, overkoepelende praktische organisatie en commerciële follow-up. Verder onderhoud je contacten met het lokaal sociaal netwerk en zal je nieuwe projecten op het vlak van hersteleconomie en creatief hergebruik uitwerken. Vanuit de dagelijkse werking in de winkels zal je nauw betrokken worden bij het beleid en rapporteer je aan de operationeel directeur.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • WERF INGENIEUR ELEKTRICITEIT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een ingenieur met ervaring in het plannen, opvolgen en controleren van het elektrische gedeelte van een grote (renovatie) bouwwerf. U begeleidt het project ter plaatse: - aansturen tekenaars, - aankopen, - planning, - werfplanning, - vergaderingen, - contact met derden, Studiebureau, ... Tevens het adviseren van andere diensten en collega's omtrent keuringen en elekriciteitsvraagstukken maken deel uit van de job. Dit is een functie op een studiebureau met hoofdzakelijk werfbezoeken. De werf ligt in het centrum van Brussel, het studiebureau in de noordrand van Brussel. De werf verlangt uw aanwezigheid gedurende 2 dagen per week. U kan dus deeltijds werken indien gewenst.

  • medewerker FRITUUR DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt)? Heb je ervaring in een frituur, ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van Cre-Arel in sociale netwerken
Look for responds of Cre-Arel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cre-Arel. Laat een reactie achter voor Cre-Arel. Cre-Arel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cre-Arel. Leave a respond for Cre-Arel. Cre-Arel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cre-Arel op de google maps. Adres en contacten Cre-Arel
Location of Cre-Arel on the google maps. Address and contacts of Cre-Arel

Andere gerelateerde bedrijven als come Cre-Arel Cre-Arel: INTRES BELGIUM NV | Havelange | URBAN Associates | WILLE-DE WAEL, PHILIP | Bouwherstellingen Smets BVBA

Other related companies as Cre-Arel: INTRES BELGIUM NV | Havelange | URBAN Associates | WILLE-DE WAEL, PHILIP | Bouwherstellingen Smets BVBA

Cre-Arel is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Arlon Luxembourg B- 6700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Cre-Arel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05839477539. Het bedrijf Cre-Arel bevindt zich op het adres: Rue Paul Reuter 33-37. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 307,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 664,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cre-Arel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cre-Arel is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cre-Arel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cre-Arel, openstaande posities, locatie van Cre-Arel op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cre-Arel is a company, that was registered 2012 in Arlon Luxembourg B- 6700 - BE region, Belgium. Full name of company is Cre-Arel, company assigned to the tax number BE05839477539. The company Cre-Arel is located at the address: Rue Paul Reuter 33-37. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 307,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 664,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cre-Arel were not found.
The main activity of Cre-Arel is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cre-Arel is not available. You also can look at reviews of Cre-Arel, open positions, location of Cre-Arel on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cre-Arel, Arlon Luxembourg B- 6700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cre-Arel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cre-Arel, Arlon Luxembourg B- 6700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cre-Arel, employees, financial statistics.