CompuNet systems Solutions bvba

Contactgegevens CompuNet systems Solutions bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CompuNet systems Solutions bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

CompuNet systems Solutions bvba

Regio (region): Liersesteenweg 532640 - BE, België

Adres (address): Liersesteenweg 532640 - BE België

Telefoon (phone): 3234543561 3234543561

Fax (fax): +32 (56) 489-56-67 +32 (56) 489-56-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CompuNet systems Solutions bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CompuNet systems Solutions bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CompuNet systems Solutions bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CompuNet systems Solutions bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CompuNet systems Solutions bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CompuNet systems Solutions bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CompuNet systems Solutions bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CompuNet systems Solutions bvba
Products information CompuNet systems Solutions bvba

BTW identificatienummer (tax): BE04426635742
Ondernemingsnummer: 9204315185
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CompuNet systems Solutions bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CompuNet systems Solutions bvba
(Get full report from official database of BE for CompuNet systems Solutions bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor CompuNet systems Solutions bvba
Addition kinds of activities for CompuNet systems Solutions bvba

097102. Jachtdiensten | Hunting services
599499. Nieuwsverkopers en krantenkiosken, nec | News dealers and newsstands, nec
807199. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec
871300. Surveying services | Surveying services
28510210. Vlekken: vernis, olie of was | Stains: varnish, oil, or wax
34330206. Unit verwarmers, huishoudelijk | Unit heaters, domestic
35990100. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
52110302. Isolatiemateriaal, gebouw | Insulation material, building

Werken bij CompuNet systems Solutions bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CompuNet systems Solutions bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CompuNet systems Solutions bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CompuNet systems Solutions bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Winkelhulp (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemen en plantencenter gelegen te Lier, zijn wij op zoek naar 5 tijdelijke medewerkers voor de periode van 22 oktober tot en met 30 oktober. Je zal instaan voor het maken van verschillende bloemstukken (75% van de tijd) en de bloemstukken verplaatsen/vervoeren met de kruiwagen naar het kerkhof (25% van de tijd).   

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Landen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commerciële Student gezocht voor Communicatiebureau (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een communicatiebureau gelegen in de regio Zele, zijn wij op zoek naar een student die telefonische prospectie en opvolging kan doen. Concreet neem je hiervoor volgend takenpakket voor je rekening: Het aanleggen van een database Het bedrijf telefonisch voorstellen bij prospecten Specifieke acties toelichten Afspraken inplannen Offertes opmaken en doorsturen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Assistant Store Manager - Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1603800-inline.html?cid=Partner_VDAB Bij Delhaize willen we iedere dag opnieuw dat onze 250 miljoen klanten kunnen genieten van een unieke winkelervaring in één van onze 900 verkooppunten van Delhaize België.  Wij gaan voluit voor versheid en kwaliteit in een ruim assortiment van wel meer dan 24 500 producten. Wij plaatsen onze klanten centraal in alles wat we doen, de klantentevredenheid is onze absolute prioriteit.  Als Assistant Store Manager zal je deze verantwoordelijkheid opnemen samen met de Store Manager en een groot team van enthousiaste collega’s. Wil jij samen met ons ervoor zorgen dat iedereen van goed eten kan genieten, iedere dag opnieuw? Lees dan zeker verder want dan is deze job iets voor jou. Wat kan je verwachten? Training on the job Duurtijd: 12 maanden Place to be:  verschillende supermarkten in jouw regio Inhoud:  Al doende leer je hoe je de commerciële en budgettaire prestaties van jouw verkooppunt kan maximaliseren Commercieel en Operationeel beheer Meer dan de helft van jouw tijd zal je spenderen aan: Omzet en winstcijfers van de winkel optimaliseren door middel van concrete acties Coördineren en superviseren van de uitvoering van alle activiteiten met respect voor de procedures Efficiëntie van bestaande procedures en middelen optimaliseren met respect voor de strategie Leiding geven, coachen en aanmoedigen van  een team van 60 tot 90 medewerkers Samen met jouw team de klantentevredenheid garanderen en het imago van Delhaize behartigen Algemeen beheer Naast het Commercieel en Operationeel beheer, sta je ook in voor verschillende andere taken: Beheren van het budget van de winkel met het oog op het behalen van de geraamde begroting Verzekeren van een transparante en optimale samenwerking tussen de ondersteunende diensten, district managers en het terrein, door middel van open en duidelijke communicatie Garanderen van een efficiënt personeelsbeheer op vlak van organisatie, administratie en veiligheid Proactief opvolgen van relevante marktontwikkelingen en deze kennis uitwisselen met collega’s

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • KRAANMAN (SLIJPE)

    Regio: SLIJPE

    Bedrijf: AGRIFEMA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn nog steeds op zoek naar een ervaren, secure en gemotiveerde kraanman voor grond- en afbraakwerken. Je zal instaan voor graafwerken, rioleringswerken, nivelleringswerken,… De toestand en de werking van de machine controleren en positioneren in functie van de manoeuvres. Eerstelijnsonderhoud van toestellen en uitrustingen uitvoeren alvorens de werkzaamheden starten; Goederenbehandelingsmachines en installaties beveiligen; Lasten hijsen en verplaatsen volgens de aanwijzingen van de teams op de grond .

  • Office Manager Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Vaste Job

    - Het beheren van een key-account / inhouse-klant - Het opbouwen, beheren en ontwikkelen van klantenrelaties door een gerichte marktbewerking - Je brengt de lokale HR-wereld in kaart en weet wat er beweegt in de markt - Je doet actief aan prospectie en netwerking - Je streeft naar een efficiënte werking van het kantoor: je plant en organiseert het werk - Je stuurt, ondersteunt en motiveert dagelijks je team in hun core business: matching - Je staat in voor coaching en ontwikkeling van de medewerkers op kantoor - Je rapporteert de resultaten en de inspanningen van het kantoor

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van CompuNet systems Solutions bvba in sociale netwerken
Look for responds of CompuNet systems Solutions bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor CompuNet systems Solutions bvba. Laat een reactie achter voor CompuNet systems Solutions bvba. CompuNet systems Solutions bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CompuNet systems Solutions bvba. Leave a respond for CompuNet systems Solutions bvba. CompuNet systems Solutions bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CompuNet systems Solutions bvba op de google maps. Adres en contacten CompuNet systems Solutions bvba
Location of CompuNet systems Solutions bvba on the google maps. Address and contacts of CompuNet systems Solutions bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come CompuNet systems Solutions bvba CompuNet systems Solutions bvba: Decloedt Wim | Alomex NV | Cibor NV | Veiling Haspengouw C.V. | 2001 INFORMATIQUE (2001INFORMATIQUE-DOM

Other related companies as CompuNet systems Solutions bvba: Decloedt Wim | Alomex NV | Cibor NV | Veiling Haspengouw C.V. | 2001 INFORMATIQUE (2001INFORMATIQUE-DOM

CompuNet systems Solutions bvba is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Liersesteenweg 532640 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CompuNet systems Solutions bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04426635742. Het bedrijf CompuNet systems Solutions bvba bevindt zich op het adres: Liersesteenweg 532640 - BE, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CompuNet systems Solutions bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CompuNet systems Solutions bvba is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CompuNet systems Solutions bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CompuNet systems Solutions bvba, openstaande posities, locatie van CompuNet systems Solutions bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CompuNet systems Solutions bvba is a company, that was registered 2013 in Liersesteenweg 532640 - BE region, Belgium. Full name of company is CompuNet systems Solutions bvba, company assigned to the tax number BE04426635742. The company CompuNet systems Solutions bvba is located at the address: Liersesteenweg 532640 - BE, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CompuNet systems Solutions bvba were not found.
The main activity of CompuNet systems Solutions bvba is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CompuNet systems Solutions bvba is not available. You also can look at reviews of CompuNet systems Solutions bvba, open positions, location of CompuNet systems Solutions bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CompuNet systems Solutions bvba, Liersesteenweg 532640 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CompuNet systems Solutions bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CompuNet systems Solutions bvba, Liersesteenweg 532640 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CompuNet systems Solutions bvba, employees, financial statistics.