Colab s.c

Contactgegevens Colab s.c: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Colab s.c: address, phone, fax, email, website, opening hours

Colab s.c

Regio (region): BE, - BE, België

Adres (address): Rue Decuyper, 161Bte34 Brussels, 1200, België

Telefoon (phone): 00 32 2 771 34 74 00 32 2 771 34 74

Fax (fax): 00 32 2 771 34 74 00 32 2 771 34 74

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Colab s.c: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Colab s.c"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Colab s.c"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Colab s.c, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Colab s.c. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Colab s.c, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Colab s.c. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Colab s.c
Products information Colab s.c

BTW identificatienummer (tax): BE06113586425
Ondernemingsnummer: 2539459228
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Colab s.c zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Colab s.c
(Get full report from official database of BE for Colab s.c)

Aanvulling soorten activiteiten voor Colab s.c
Addition kinds of activities for Colab s.c

204800. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
382607. Instrumenten die thermische eigenschappen meten | Instruments measuring thermal properties
514699. Vis en zeevruchten, nec | Fish and seafoods, nec
22210501. Fiberglass stoffen | Fiberglass fabrics
87429901. Administratief dienstverlener | Administrative services consultant

Werken bij Colab s.c: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Colab s.c: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Colab s.c. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Colab s.c. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Handlanger grondwerkern en funderingswerken (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk je graag buiten ? Heb je zin om in de bouw te werken ? Heb je affiniteit met grondwerken en / of funderingen ? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature! We zijn op zoek naar een handlanger voor een bedrijf dat actief is in funderingswerken. Hoofdbureau ligt in het Gentse maar jouw tewerkstellingsplaats zal de regio Kieldrecht zijn.

  • Storingstechnieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen PLC-sturingen,.... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en ook het preventief onderhoud behoort tot jouw takenpakket

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar 5 storingstechniekers en/of onderhoudstechniekers   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar)

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • Jobstudent (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • STUDENT VERDELER BIEREN (STEENHUFFEL)

    Regio: STEENHUFFEL

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij tijdens de maand september en heb je een rijbewijs? Wil je graag werken regio Brugge/ Roeselare en ben je op zoek naar promowerk? dan hebben wij een leuke job voor je. Namelijk het uitzetten van Bier voor een lopende actie. Je zal horeca zaken gaan bezoeken en een aantrekkelijke stand maken om het bier te promoten.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

Zoek naar antwoorden van Colab s.c in sociale netwerken
Look for responds of Colab s.c in social networks

Lees alle opmerkingen voor Colab s.c. Laat een reactie achter voor Colab s.c. Colab s.c bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Colab s.c. Leave a respond for Colab s.c. Colab s.c on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Colab s.c op de google maps. Adres en contacten Colab s.c
Location of Colab s.c on the google maps. Address and contacts of Colab s.c

Andere gerelateerde bedrijven als come Colab s.c Colab s.c: VITRERIE COUARD SA | D & P Standbouw bvba | HUWAERT WERKHUIZEN NV | Depiere NV | Boal Belgium N.V.

Other related companies as Colab s.c: VITRERIE COUARD SA | D & P Standbouw bvba | HUWAERT WERKHUIZEN NV | Depiere NV | Boal Belgium N.V.

Colab s.c is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio BE, - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Colab s.c, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06113586425. Het bedrijf Colab s.c bevindt zich op het adres: Rue Decuyper, 161Bte34 Brussels, 1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Colab s.c zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Colab s.c is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Colab s.c is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Colab s.c, openstaande posities, locatie van Colab s.c op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Colab s.c is a company, that was registered 2011 in BE, - BE region, Belgium. Full name of company is Colab s.c, company assigned to the tax number BE06113586425. The company Colab s.c is located at the address: Rue Decuyper, 161Bte34 Brussels, 1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Colab s.c were not found.
The main activity of Colab s.c is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Colab s.c is not available. You also can look at reviews of Colab s.c, open positions, location of Colab s.c on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Colab s.c, BE, - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Colab s.c, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Colab s.c, BE, - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Colab s.c, employees, financial statistics.