Cogen

Contactgegevens Cogen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cogen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cogen

Regio (region): Nivelles B-1400 - BE, België

Adres (address): Nivelles Sud - Zone II, België

Telefoon (phone): +32 6789 2525 +32 6789 2525

Fax (fax): +32 6789 2523 +32 6789 2523

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cogen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cogen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cogen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cogen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cogen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cogen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cogen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cogen
Products information Cogen

BTW identificatienummer (tax): BE08919769287
Ondernemingsnummer: 4924865722
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Cogen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cogen
(Get full report from official database of BE for Cogen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cogen
Addition kinds of activities for Cogen

331209. Wheels | Wheels
22730401. Axminster tapijten | Axminster carpets
24290102. Rubriek, vat (coöperatievoorraad): gesaagd of gesplitst | Heading, barrel (cooperage stock): sawed or split
25990202. Cafetaria meubels | Cafeteria furniture
28330106. Salicylzuur derivaten | Salicylic acid derivatives
31110407. Zweetband leer | Sweatband leather
39910303. Haarpotloden (kunstenaarsborstels) | Hair pencils (artists' brushes)
73891105. Opname-studio, noncommercial records | Recording studio, noncommercial records
82110200. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools
91999901. Burgerrechtencommissie, overheid | Civil rights commission, government

Werken bij Cogen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cogen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cogen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cogen. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC frezer (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief in het verspanen van metalen en kunststoffen is opzoek naar een CNC Frezer. Je staat in voor het zelfstandig programmeren, instellen en bedienen van CNC freesmachines. Hiertoe zet je de CAD tekeningen om in freesbewerkingen. Je volgt productie op, dit betekent dat je de machine startklaar maakt voor productie, gereedschappen inwisselt en de productie optimaliseert.

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Blanden, 8 uur per week (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Blanden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, te strijken en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • Poetshulp Werchter (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent winkelmedewerker (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben

  • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • LOOPBAANBEGELEIDERS FREELANCE VOOR LIMBURG (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: DIASPOOR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je helpt mensen op weg met allerhande vragen rond hun loopbaan. Je komt terecht in een super gedreven en professioneel team met brede ervaring. Het is zeker een troef als je op de hoogte bent van de opleiding en arbeidsmarkt, arbeidswetgeving of HR processen. Maar we zoeken vooral mensen met een PASSIE om anderen op een professionele manier te begeleiden. Procedure Stel jezelf voor via een motivatiebrief en CV of linked in (per email) Intakegesprek via telefoon of persoonlijk waarin we peilen naar je motivatie Overeenkomst samenwerking met een exclusiviteit van 2 jaar Opleiding en supervisie en administratie aangeboden door Diaspoor Op regelmatige basis intervisie met de collega loopbaanbegeleiders Je coachees kunnen gebruik maken van de loopbaancheques van VDAB Inhoud opleiding Alle aspecten om en rond het loopbaanbegeleiden komen hier aan bod. Natuurlijk is de hoofdbrok van de stof het hoofdstuk rond de specifieke loopbaanbegeleidingsmethodieken. Daarnaast is er echter ook veel aandacht voor de praktische invulling van de job. Voorts krijg je een realistisch inzicht op de markt van de loopbaanbegeleiding in Vlaanderen. We blijven je opvolgen en begeleiden zodat je steeds blijft groeien in de job. Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen Rol VDAB mbt erkende centra Rol van de loopbaanbegeleider De kwaliteitsvereisten en gedragscode Het loopbaanbegeleidingsproces Methodieken met als hoofdthema’s: Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik De arbeidsmarkt sectoren en wetgeving Opleidingen inzicht in de databases Persoonlijk ontwikkelingsplan en Persoonlijk actieplan (POP en PAP) Spelvormen en loopbaanbegeleiding De administratieve taken van de loopbaanbegeleider DATA OPLEIDING OKTOBER 2018 Donderdag 18 + vrijdag 19 + donderdag 25 en vrijdag 26 telkens van 10:00 tot 16:00 Plaats opleiding: Aartselaar, Antwerpsesteenweg 124. UITERSTE DATUM VOOR AANVRAAG 28 SEPTEMBER

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van Cogen in sociale netwerken
Look for responds of Cogen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cogen. Laat een reactie achter voor Cogen. Cogen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cogen. Leave a respond for Cogen. Cogen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cogen op de google maps. Adres en contacten Cogen
Location of Cogen on the google maps. Address and contacts of Cogen

Andere gerelateerde bedrijven als come Cogen Cogen: Vertronics Electrical Engineering | Mols N | ARC MUSICAL CAR SPRL | Callec NV | Recutex NV

Other related companies as Cogen: Vertronics Electrical Engineering | Mols N | ARC MUSICAL CAR SPRL | Callec NV | Recutex NV

Cogen is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Nivelles B-1400 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Cogen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08919769287. Het bedrijf Cogen bevindt zich op het adres: Nivelles Sud - Zone II. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 825,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Cogen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cogen is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cogen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cogen, openstaande posities, locatie van Cogen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cogen is a company, that was registered 2007 in Nivelles B-1400 - BE region, Belgium. Full name of company is Cogen, company assigned to the tax number BE08919769287. The company Cogen is located at the address: Nivelles Sud - Zone II. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 825,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Cogen were not found.
The main activity of Cogen is Nonclassifiable Establishments, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Cogen is not available. You also can look at reviews of Cogen, open positions, location of Cogen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cogen, Nivelles B-1400 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cogen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cogen, Nivelles B-1400 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cogen, employees, financial statistics.