CmCo studioaposs

Particuliere bedrijvencommunicatie • CmCo studioaposs
Private companiesCommunications • CmCo studioaposs

Contactgegevens CmCo studioaposs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CmCo studioaposs: address, phone, fax, email, website, opening hours

CmCo studioaposs

Regio (region): Borgerhout BE 2140 - BE, België

Adres (address): Van Hersteenstraat 15, België

Telefoon (phone): 32 3 2369970 32 3 2369970

Fax (fax): +32 (68) 114-48-36 +32 (68) 114-48-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CmCo studioaposs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CmCo studioaposs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CmCo studioaposs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CmCo studioaposs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CmCo studioaposs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CmCo studioaposs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CmCo studioaposs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CmCo studioaposs
Products information CmCo studioaposs

BTW identificatienummer (tax): BE09508361816
Ondernemingsnummer: 5099273681
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 320,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CmCo studioaposs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CmCo studioaposs
(Get full report from official database of BE for CmCo studioaposs)

Aanvulling soorten activiteiten voor CmCo studioaposs
Addition kinds of activities for CmCo studioaposs

2353. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
10619904. Huebnerite mijnbouw | Huebnerite mining
24210201. Brandhout, van molenafval | Fuelwood, from mill waste
25149903. Kinderbedjes, huishouden: metaal | Cots, household: metal
30530202. Verpakking, leer, nec | Packing, leather, nec
37510000. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles and parts
38430203. Tandlegeringen voor amalgamen | Dental alloys for amalgams
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij CmCo studioaposs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CmCo studioaposs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CmCo studioaposs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CmCo studioaposs. Looking for open vacancies in other companies

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • Magazijnier/winkelmedewerker/ Hamont-Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in dier en tuin producten gelegen in Hamont-Achel zijn we dringend op zoek naar een winkelmedewerker/ Magazijnier. U helpt mee met de bediening van de klanten in de winkel maar ook in het magazijn. Kennis hebben van het fifo-systeem is een pluspunt alsook ervaring met het bedienen van een heftruck. U werkt tijdens de openingsuren van de winkel, dus ook op zaterdag met een vrije dag in de week ter compensatie. Optie vast!!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Berlaar kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 1 dag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENTEN ZORG-en VERPLEEGKUNDE (WENDUINE)

    Regio: WENDUINE

    Bedrijf: Anima Cura VZW/Zeecentrum Duneroze

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten zorgkunde of verpleegkunde voor de weekends en verlofperiodes (Kerstvakantie, lesvrije week 2019, weekends 2019, Paasvakantie 2019) Studenten in opleiding zorgkundige/verpleegkundige zijn van harte welkom! Jij wil bijverdienen, wij willen je ervaring bijbrengen: win-win ! frequentie van werken en job time kunnen in gezamelijk overleg bepaald worden.

  • Technisch beheerder ( Regio Mechelen ) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: JALO BEHEER

    Type: Vaste Job

    Jalo Beheer is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf actief in het beheer van onroerende goederen (syndicusactiviteiten) in de provincie Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg. Wij zijn op zoek naar een gedreven lid om onze activiteiten verder te ontplooien in de regio Mechelen. U zal samen met uw teamgenoten verder bouwen aan onze klantenportefeuille en de visie uitdragen waarvoor Jalo Beheer gekend is nl. kwalitatief en foutloos beheer van mede-eigendommen. U bent het aanspreekpunt voor de klanten, beheert de eigendom op technisch gebied en verzorgt de jaarlijkse avondvergaderingen. U werkt onmiddellijk onder en met de directeur technisch beheer. Correcte en snelle communicatie zijn zeer belangrijk in deze job. Een zeer boeiende maar veeleisende functie waarin u uzelf kan ontplooien !

  • Productiearbeider (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: CORPACK

    Type: Vaste Job

    Als operator zal je opstarten als aanvuller van de machine om zo alle stappen van het productieproces aan te leren. Je zal instaan voor de correcte afstellingen van de machine.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • ONDERNEMNDE, sportieve Promotors M/V (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

Zoek naar antwoorden van CmCo studioaposs in sociale netwerken
Look for responds of CmCo studioaposs in social networks

Lees alle opmerkingen voor CmCo studioaposs. Laat een reactie achter voor CmCo studioaposs. CmCo studioaposs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CmCo studioaposs. Leave a respond for CmCo studioaposs. CmCo studioaposs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CmCo studioaposs op de google maps. Adres en contacten CmCo studioaposs
Location of CmCo studioaposs on the google maps. Address and contacts of CmCo studioaposs

Andere gerelateerde bedrijven als come CmCo studioaposs CmCo studioaposs: Netcon BVBA | Van Doosselaere & Achten BVBA | Eibe BVBA | Vervecken Wilfried BVBA | TRANSPORTS WINCQ BENELUX SPRL

Other related companies as CmCo studioaposs: Netcon BVBA | Van Doosselaere & Achten BVBA | Eibe BVBA | Vervecken Wilfried BVBA | TRANSPORTS WINCQ BENELUX SPRL

CmCo studioaposs is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Borgerhout BE 2140 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CmCo studioaposs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09508361816. Het bedrijf CmCo studioaposs bevindt zich op het adres: Van Hersteenstraat 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 320,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CmCo studioaposs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CmCo studioaposs is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CmCo studioaposs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CmCo studioaposs, openstaande posities, locatie van CmCo studioaposs op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CmCo studioaposs is a company, that was registered 2009 in Borgerhout BE 2140 - BE region, Belgium. Full name of company is CmCo studioaposs, company assigned to the tax number BE09508361816. The company CmCo studioaposs is located at the address: Van Hersteenstraat 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 320,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CmCo studioaposs were not found.
The main activity of CmCo studioaposs is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CmCo studioaposs is not available. You also can look at reviews of CmCo studioaposs, open positions, location of CmCo studioaposs on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CmCo studioaposs, Borgerhout BE 2140 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CmCo studioaposs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CmCo studioaposs, Borgerhout BE 2140 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CmCo studioaposs, employees, financial statistics.