Constructie Lambrecht nv

Contactgegevens Constructie Lambrecht nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Constructie Lambrecht nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Constructie Lambrecht nv

Regio (region): Kortemark 8610 - BELGIUM, België

Adres (address): Hoogledestraat 122, België

Telefoon (phone): 051 57 05 77 051 57 05 77

Fax (fax): 051 57 05 85 051 57 05 85

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Constructie Lambrecht nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Constructie Lambrecht nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Constructie Lambrecht nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Constructie Lambrecht nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Constructie Lambrecht nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Constructie Lambrecht nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Constructie Lambrecht nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Constructie Lambrecht nv
Products information Constructie Lambrecht nv

BTW identificatienummer (tax): BE08546234130
Ondernemingsnummer: 4322814941
Hoofdstad (capital): 112,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 761,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1997
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Constructie Lambrecht nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Constructie Lambrecht nv
(Get full report from official database of BE for Constructie Lambrecht nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Constructie Lambrecht nv
Addition kinds of activities for Constructie Lambrecht nv

284203. Droogreinigingspreparaten | Drycleaning preparations
22119916. Wasserij stoffen, katoen | Laundry fabrics, cotton
23950305. Looping: voor de handel | Looping: for the trade
28139907. Stikstof | Nitrogen
35310412. straatstenen | Pavers
35560302. Ovens, bakkerij | Ovens, bakery
38290513. Hele lichaam tellers, nucleaire | Whole body counters, nuclear
38430212. Tanden, kunstmatig (niet gemaakt in tandheelkundige laboratoria) | Teeth, artificial (not made in dental laboratories)
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij Constructie Lambrecht nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Constructie Lambrecht nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Constructie Lambrecht nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Constructie Lambrecht nv. Looking for open vacancies in other companies

  • buschauffeur (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je bent verantwoordelijk voor het veilig vervoeren van personen met een bus. Het gaat vaak over busvervoer van leerlingen en hun begeleiders van de diverse onderwijsinstellingen naar zwembaden, sporthallen, toneelvoorstellingen, daguitstappen/schoolreizen en/of terug, maar kan ook over ander busvervoer gaan bijvoorbeeld in kader van speelpleinwerking, teambuilding activiteiten etc. Je volgt de meest efficiënte route op een veilige manier, zowel voor jezelf, de passagiers als andere weggebruikers. Je laadt en lost de valiezen/andere bagage. Samen met je collega’s zorg je voor een goede dienstverlening aan de klant (hoofdzakelijk onderwijsinstellingen). Je zorgt dat de bus tip top in orde blijft en dat hij goed onderhouden wordt. Ook zorg je ervoor dat de loods waarin de bus gestald wordt, proper blijft. Het goed onderhouden van de bus betekent dat je: tijdig tankt essentiële onderdelen regelmatig controleert de buiten- en de binnenkant van het voertuig reinigt defecten aan het voertuig meldt het onderhoud en de keuring van het voertuig opvolgt. Indien er zich problemen voordoen (vb. files, bus in panne,…) breng je de dispatcher/je leidinggevende onmiddellijk op de hoogte. Je vervult uitvoerende administratieve, technische of onderhoudsopdrachten tijdens wachttijden. Je werkt conform de uurregeling zoals vastgelegd in het arbeidsreglement. Voor deze functie vragen wij de nodige flexibiliteit naar uren toe (er kan vb. ook ochtend- en avondwerk gevraagd worden). Je werkt in omstandigheden die een goede fysieke conditie vereisen.

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Linden, 26 uur per week (LINDEN)

    Regio: LINDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 10 uren per week, te presteren in 2 gastgezinnen wonende te Linden. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken, boodschappen en eventueel voorbereiden van de maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Willebroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • jobstudent McDonald's Wapenplein Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mc Donald's

    Type: Studentenjob

    wij zoeken nog jobstudenten om ons team te versterken aan de kassa en in de keuken tijdens de vakanties en drukke weekends. Je kan reeds vanaf 15 jaar bij ons terecht voor een vakantiejob.

  • Redders (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van kinderen en jongeren in het zwembadgedeelte. Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures met het oog op hygiëne en optimale veiligheid.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • chauffeurs B (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: HYK

    Type: Vaste Job

    koerier van pakketten

  • Export Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een rederij in de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een Export Medewerker. Je hebt hierbij dagelijks contact met klanten en zorgt voor de administratieve afhandeling van een boeking. - Je onderhoudt de interne en externe contacten betreffende een boeking. - Je volgt de boekingen op en beantwoordt vragen van klanten. - Je vraagt ontbrekende informatie op. - Je zorgt voor een goede administratieve afhandeling van het dossier. - Je verwittigt klanten tijdig bij problemen of vertragingen. - Je staat in nauw contact met de commerciële afdeling voor het registeren en opvolgen van boekingen. - Je volgt voortransporten op en geeft referenties door aan klanten aangaande de af te halen of aan te leveren containers. Dit in samenwerking met de transportafdeling. - Je controleert laadlijsten en volgt dossiers op betreffende manifesten, B/L's,.. Trefwoorden: customer service, maritiem bediende, logistiek bediende.

  • Lader / Losser - 2 Ploegen (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CATERPILLAR DISTR. SERVICES EUROPE

    Type: Vaste Job

    Caterpillar Distribution Services Europe in Grimbergen is voor de verdere uitbouw van haar logistieke activiteiten op zoek naar gemotiveerde heftruck - en reachtruckchauffeurs. Als heftruck- of reachtruckchauffeur sta je in voor onderstaand takenpakket: - het laden van vrachtwagens; - het lossen van vrachtwagens; - het aanbrengen of wegzetten van goederen; - ....

  • Reclame bedeler in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Constructie Lambrecht nv in sociale netwerken
Look for responds of Constructie Lambrecht nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Constructie Lambrecht nv. Laat een reactie achter voor Constructie Lambrecht nv. Constructie Lambrecht nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Constructie Lambrecht nv. Leave a respond for Constructie Lambrecht nv. Constructie Lambrecht nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Constructie Lambrecht nv op de google maps. Adres en contacten Constructie Lambrecht nv
Location of Constructie Lambrecht nv on the google maps. Address and contacts of Constructie Lambrecht nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Constructie Lambrecht nv Constructie Lambrecht nv: Mathieu M | Apruzzese | Braeckman Graanstokerij BVBA | Outisign N.V. | Conrad von Helle Foundation

Other related companies as Constructie Lambrecht nv: Mathieu M | Apruzzese | Braeckman Graanstokerij BVBA | Outisign N.V. | Conrad von Helle Foundation

Constructie Lambrecht nv is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Kortemark 8610 - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is Constructie Lambrecht nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08546234130. Het bedrijf Constructie Lambrecht nv bevindt zich op het adres: Hoogledestraat 122. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 112,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 761,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Constructie Lambrecht nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Constructie Lambrecht nv is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Constructie Lambrecht nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Constructie Lambrecht nv, openstaande posities, locatie van Constructie Lambrecht nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Constructie Lambrecht nv is a company, that was registered 1997 in Kortemark 8610 - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is Constructie Lambrecht nv, company assigned to the tax number BE08546234130. The company Constructie Lambrecht nv is located at the address: Hoogledestraat 122. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 112,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 761,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Constructie Lambrecht nv were not found.
The main activity of Constructie Lambrecht nv is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Constructie Lambrecht nv is not available. You also can look at reviews of Constructie Lambrecht nv, open positions, location of Constructie Lambrecht nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Constructie Lambrecht nv, Kortemark 8610 - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Constructie Lambrecht nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Constructie Lambrecht nv, Kortemark 8610 - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Constructie Lambrecht nv, employees, financial statistics.