Charles Picqui

Contactgegevens Charles Picqui: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Charles Picqui: address, phone, fax, email, website, opening hours

Charles Picqui

Regio (region): 1000 - Bruxelles - Belgium, België

Adres (address): 23,square de mee{s, België

Telefoon (phone): 32 25065793 32 25065793

Fax (fax): 32 25130450 32 25130450

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Charles Picqui: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Charles Picqui"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Charles Picqui"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Charles Picqui, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Charles Picqui. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Charles Picqui, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Charles Picqui. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Charles Picqui
Products information Charles Picqui

BTW identificatienummer (tax): BE06928771972
Ondernemingsnummer: 4435699462
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Charles Picqui zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Charles Picqui
(Get full report from official database of BE for Charles Picqui)

Aanvulling soorten activiteiten voor Charles Picqui
Addition kinds of activities for Charles Picqui

2824. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
28430302. Lederverwerkende assistenten | Leather processing assistants
30210102. Laarzen, plastic | Boots, plastic
35449904. Subpressen, metaalbewerking | Subpresses, metalworking
39490501. Ammunitiebanden, sporttype | Ammunition belts, sporting type
59440100. Klok- en horlogebuties | Clock and watch stores
78120104. Industriële film productie | Industrial motion picture production
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory

Werken bij Charles Picqui: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Charles Picqui: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Charles Picqui. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Charles Picqui. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Huishoudhulp (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

  • HUISHOUDHULP RETIE (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Winkelmedewerker Tankstation (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een tankstation te Hasselt. Tot jouw takenpakket behoren het bedienen van de kassa, het aanvullen van de rekken en het schoonmaken van de winkel. Je werkt in een deeltijds, variabel uurrooster, ook in het weekend. De shop is geopend van 6-23 uur, dus de werkuren zijn tijdens deze uren.

  • Enthousiaste Student(e) voor Bongo winkel Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Hasselt zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) (m/v), die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden en zich voor langere termijn wenst te engageren. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Jobstudent (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • TRAINING ASSISTANT KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw verantwoordelijkheden: De opleidingsnoden van de contact center medewerkers in kaart brengen; Het analyseren van de trainingsnoden en vervolgens trainingen op basis daarvan ontwerpen en optimaliseren; Al het ondersteunende trainingmateriaal up-to-date houden en mee samenstellen; Nieuwe productkennis doorspelen aan de medewerkers zodat zij op de hoogte zijn; Data verzamelen en de trainingen achteraf ook administratief opvolgen; Meewerken aan procesverbeteringen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale marktspeler in zijn segment. Om hun groei verder te verzekeren zoeken wij voor hen een TRAINING ASSISTANT die verantwoordelijk is voor de trainingen en opleidingen voor de contact center medewerkers.

  • Beleggings- & communicatiemedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Jij levert beleggingstechnische ondersteuning aan de beleggingsadviseurs. Als er een specifiek aandeel of obligatie onder de aandacht gebracht zou willen worden, zorg jij voor de communicatie. Jij weet uitstekend hoe je een beleggingscasus in korte en heldere bewoordingen uitlegt aan onze klanten. Daarnaast ben jij initiatiefrijk en constant op zoek naar interessante beleggingsmogelijkheden voor gewaardeerde klanten. Tegelijkertijd schrijf jij ook mee aan de dagelijkse nieuwsbrief, maand- en kwartaalpublicaties voor de klanten en volg jij ook de prestaties van onze klantenposities op. Jij volgt het financiële nieuws op de voet.

  • Dakdekker platte daken (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: LIMBURGSE INDUSTRIELE DAKWERKEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerk(st)er om onze ploeg te versterken. Je staat in voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van de bekleding van platte daken (roofing).

  • Chauffeur CE (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: VANDAMME

    Type: Vaste Job

    Je vervoert karton met een trekker - oplegger in het binnenland. Je vertrekt 's morgens naar de laadplaats en rijdt naar de losplaats(en). Je moet niet zelf laden en lossen.

  • SR Accountant / Team Manager uitbreiden nieuw kantoor-Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze groep is reeds talrijke jaren actief in de accountancy sector. Stilaan beginnen ze hun territorium af te bakenen door meer kantoren over te nemen of er gewoonweg zelf te openen. Ze zijn ondertussen al op een aantal diverse locaties gevestigd en nu is West-Vlaanderen aan de beurt! Voor dit kantoor met een 3-tal medewerkers zoeken ze nog een Senior die bereidt is het touw in handen te nemen. Voel jij je geroepen deze taak te vervullen? Lees dan snel verder om te zien wat ze te bieden hebben. SR Accountant / Team Manager: takenpakket Je vat de stier bij de hoorns wanneer het aankomt op hindernissen op je parcours. Eigenlijk neem je hier drie functies op jou: een accountant / manager / relatiebeheerder. Als Senior Accountant beheer je dossiers van A-Z inclusief adviesverlening naar klanten toe. Stap voor stap zal je relaties opbouwen met de klanten, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Daarnaast ben je ook Manager wat wil zeggen dat je instaat voor de medewerkers in dit kantoor: je volgt hun dossiers op, coacht hen in hun professioneel parcours en begeleidt hen tot ze volledig autonoom kunnen werken en ook A-Z zijn.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

Zoek naar antwoorden van Charles Picqui in sociale netwerken
Look for responds of Charles Picqui in social networks

Lees alle opmerkingen voor Charles Picqui. Laat een reactie achter voor Charles Picqui. Charles Picqui bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Charles Picqui. Leave a respond for Charles Picqui. Charles Picqui on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Charles Picqui op de google maps. Adres en contacten Charles Picqui
Location of Charles Picqui on the google maps. Address and contacts of Charles Picqui

Andere gerelateerde bedrijven als come Charles Picqui Charles Picqui: T.I. nv-TRANS INTERNATIONAL SHIPPING & FORWARDING Cy | Alfacom | DE GROENMEESTERS, SERGE | Graphic Zone | Pleinschool, Komsy computerclub

Other related companies as Charles Picqui: T.I. nv-TRANS INTERNATIONAL SHIPPING & FORWARDING Cy | Alfacom | DE GROENMEESTERS, SERGE | Graphic Zone | Pleinschool, Komsy computerclub

Charles Picqui is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio 1000 - Bruxelles - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Charles Picqui, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06928771972. Het bedrijf Charles Picqui bevindt zich op het adres: 23,square de mee{s. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 723,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Charles Picqui zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Charles Picqui is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Charles Picqui is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Charles Picqui, openstaande posities, locatie van Charles Picqui op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Charles Picqui is a company, that was registered 1989 in 1000 - Bruxelles - Belgium region, Belgium. Full name of company is Charles Picqui, company assigned to the tax number BE06928771972. The company Charles Picqui is located at the address: 23,square de mee{s. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 723,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Charles Picqui were not found.
The main activity of Charles Picqui is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Charles Picqui is not available. You also can look at reviews of Charles Picqui, open positions, location of Charles Picqui on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Charles Picqui, 1000 - Bruxelles - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Charles Picqui, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Charles Picqui, 1000 - Bruxelles - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Charles Picqui, employees, financial statistics.