Catherine de Buyl Insurance SA

Contactgegevens Catherine de Buyl Insurance SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Catherine de Buyl Insurance SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Catherine de Buyl Insurance SA

Regio (region): Peruwelz, B-7600 - BE, België

Adres (address): Boulevard Leopold III 146, België

Telefoon (phone): +32 (51) 265-74-29 +32 (51) 265-74-29

Fax (fax): 32 69 77 94 25 32 69 77 94 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Catherine de Buyl Insurance SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Catherine de Buyl Insurance SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Catherine de Buyl Insurance SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Catherine de Buyl Insurance SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Catherine de Buyl Insurance SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Catherine de Buyl Insurance SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Catherine de Buyl Insurance SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Catherine de Buyl Insurance SA
Products information Catherine de Buyl Insurance SA

BTW identificatienummer (tax): BE05983398437
Ondernemingsnummer: 5281097412
Hoofdstad (capital): 960,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Catherine de Buyl Insurance SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Catherine de Buyl Insurance SA
(Get full report from official database of BE for Catherine de Buyl Insurance SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Catherine de Buyl Insurance SA
Addition kinds of activities for Catherine de Buyl Insurance SA

736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
30690700. Spons rubber en spons rubber producten | Sponge rubber and sponge rubber products
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
58120113. Spaans restaurant | Spanish restaurant

Werken bij Catherine de Buyl Insurance SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Catherine de Buyl Insurance SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Catherine de Buyl Insurance SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Catherine de Buyl Insurance SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • chauffeur CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Transport met betonmixer en kipper vervoer van beton zand en gravé

  • polyvalent magazijnmedewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent magazijnmedewerker sta je in voor : Het voorbereiden en klaarzetten van klantorders. Laden & lossen van goederen. Kwaliteitscontrole bij inkomende goederen. Onderhouden van toonzaal. Begeleiden en voorbereiden van opnames in fotostudio. Monteren van meubelen. Beheer volledig beursmateriaal 'wanden dekoratie verlichting enz...) Op en afbouw beurzen begeleiden.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

    Regio: DEFTINGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Teambuilding - Sales Hero (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: Moodmaker Events

    Type: Vaste Job

    Moodmaker groeit en daarom zoeken we een commerciële creatieveling. Moodmaker organiseert Teambuildings en Corporate Games. We doen dit graag en… het mag gezegd… ook heel goed. We streven iedere dag opnieuw naar een bijzonder hoge kwaliteit in ons werk en doen dat steeds met een Big Smile. We zoeken een gepassioneerde Teambuilding Sales Hero. Je staat in voor prospectie en commerciële opvolging van offertes. Je stelt de best passende teambuildingactiviteit aan je klanten voor en zorgt voor een perfecte projectopvolging.

  • telenet techniekers gezocht (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TELE-IN COMPANY

    Type: Vaste Job

    We zoeken kandidaten voor telenet als functie telecom installateur.

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Zelfstandig Audioloog (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: BIZPLUS PATRICK CHALMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door een sterke groei van onze dienstverlening in de regio Zedelgem/Brugge zijn we, als multidisciplinair groepspraktijk Vitalim, op zoek naar een enthousiaste & gemotiveerde zelfstandige audioloog. De missie van de groepspraktijk is dan ook dat het welzijn van onze patiënten te allen tijde centraal staat. Als zelfstandige audioloog kom je terecht in een praktijk met verschillende paramedici zoals diëtiste, psycholoog, seksuoloog, kinesist,….. met als doel het welzijn van de patiënten. Ben je geïnteresseerd om deze missie mee te verwezenlijken en zich te engageren op lange termijn? Stuur jouw CV door Wat wordt er van jou verwacht? Je bent dus verantwoordelijk voor de dagelijkse dienstverlening van de patiënt in samenwerking met jouw collega’s. (start deeltijds en doorgroeien naar volwaardige praktijk) Jouw taken bestaan voornamelijk uit: ð De nodige en correcte verstrekkingen uitvoeren ð Communicatie met de patiënt Kortom, je zorgt ervoor dat de patiënt het nodige comfort en welzijn krijgt.

Zoek naar antwoorden van Catherine de Buyl Insurance SA in sociale netwerken
Look for responds of Catherine de Buyl Insurance SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Catherine de Buyl Insurance SA. Laat een reactie achter voor Catherine de Buyl Insurance SA. Catherine de Buyl Insurance SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Catherine de Buyl Insurance SA. Leave a respond for Catherine de Buyl Insurance SA. Catherine de Buyl Insurance SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Catherine de Buyl Insurance SA op de google maps. Adres en contacten Catherine de Buyl Insurance SA
Location of Catherine de Buyl Insurance SA on the google maps. Address and contacts of Catherine de Buyl Insurance SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Catherine de Buyl Insurance SA Catherine de Buyl Insurance SA: De Roover Louis & Zoon BVBA | Brother International Belgium N.V. | CCIV - Chambre de Commerce et d'Industrie de l'arrondissement de Verviers A.S.B.L. | Lommée B.V.B.A. | FRESCINA Umberto

Other related companies as Catherine de Buyl Insurance SA: De Roover Louis & Zoon BVBA | Brother International Belgium N.V. | CCIV - Chambre de Commerce et d'Industrie de l'arrondissement de Verviers A.S.B.L. | Lommée B.V.B.A. | FRESCINA Umberto

Catherine de Buyl Insurance SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Peruwelz, B-7600 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Catherine de Buyl Insurance SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05983398437. Het bedrijf Catherine de Buyl Insurance SA bevindt zich op het adres: Boulevard Leopold III 146. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 960,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 807,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Catherine de Buyl Insurance SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Catherine de Buyl Insurance SA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Catherine de Buyl Insurance SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Catherine de Buyl Insurance SA, openstaande posities, locatie van Catherine de Buyl Insurance SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Catherine de Buyl Insurance SA is a company, that was registered 2017 in Peruwelz, B-7600 - BE region, Belgium. Full name of company is Catherine de Buyl Insurance SA, company assigned to the tax number BE05983398437. The company Catherine de Buyl Insurance SA is located at the address: Boulevard Leopold III 146. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 960,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 807,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Catherine de Buyl Insurance SA were not found.
The main activity of Catherine de Buyl Insurance SA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Catherine de Buyl Insurance SA is not available. You also can look at reviews of Catherine de Buyl Insurance SA, open positions, location of Catherine de Buyl Insurance SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Catherine de Buyl Insurance SA, Peruwelz, B-7600 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Catherine de Buyl Insurance SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Catherine de Buyl Insurance SA, Peruwelz, B-7600 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Catherine de Buyl Insurance SA, employees, financial statistics.