Cast & Crew

Contactgegevens Cast & Crew: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cast & Crew: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cast & Crew

Regio (region): Ghent, Oost-Vlaanderen 9050 - BE, België

Adres (address): Oude Brusselseweg 244, België

Telefoon (phone): 32-9 -232500 32-9 -232500

Fax (fax): 3292 307557 3292 307557

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cast & Crew: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cast & Crew"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cast & Crew"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cast & Crew, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cast & Crew. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cast & Crew, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cast & Crew. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cast & Crew
Products information Cast & Crew

BTW identificatienummer (tax): BE08498992919
Ondernemingsnummer: 1520202636
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 164,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Cast & Crew zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cast & Crew
(Get full report from official database of BE for Cast & Crew)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cast & Crew
Addition kinds of activities for Cast & Crew

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
32610102. Kraanhandvatten, glanzend china en aardewerk | Faucet handles, vitreous china and earthenware
35310202. Kranen, schip | Cranes, ship
38420415. Ondersteunt: buik, enkel, boog, kniekap, enz. | Supports: abdominal, ankle, arch, kneecap, etc.
50520103. Ijzererts | Iron ore
50829901. Bailey bruggen | Bailey bridges
76310200. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services

Werken bij Cast & Crew: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cast & Crew: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cast & Crew. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cast & Crew. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser - mecanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je taken bestaan uit: lassen, smeerplannen, onderhoud, bijvullen van heftrucks. Voor deze taken heb je een sterke kennis van motoren; reductoren; leidingwerk en kennis van lobbenpompen. Je hebt de mogelijkheid om in dagploeg of in 2-ploegen te werken.

  • Franstalige callagents /telefonisten (met optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - actief in de commerciele sector - zijn we op zoek naar franstalige call - agents. Jouw taken: - Je wordt  ingezet op één van de uitdagende projecten van hun opdrachtgevers. In de projecten waarvoor je belt is het doel altijd om commercieel resultaat te behalen. Dit kan zijn door het telefonisch verkopen van abonnementen, contracten of het maken van afspraken voor één van hun klanten. -  Jij weet in je rol als Callcenter Agent als geen ander een visitekaartje te zijn voor de klant.   - Ieder gesprek is weer anders en geeft je de mogelijkheid om je te onderscheiden van je collega's

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • Bevrachter Binnenvaart (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bevrachter / dispatcher ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van de correcte uitvoering van de opdrachten Melden en opstellen van rapporten voor QHSE-manager met betrekking tot logistieke afwijkingen en zelf eventueel corrigerende maatregelen voorstellen Het volgen van gepaste trainingen en opleidingen Leveranciers en opdrachtgevers informeren aangaande de lopende opdrachten Opvolgen van alle contractuele vastgelegde opdrachten Verwerken van incidentmeldingen volgens de noodplannen

  • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudenten zorg te Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Hestia te Wemmel op zoek naar een enthousiaste jobstudent verzorgende die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Als verzorgende sta je garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: je zorgt voor hun hygiëne, voeding, beweging, rust, … Daarbij geef je de bewoner zoveel mogelijk een thuisgevoel; je werkt nauw samen met de verpleegkundigen en verzorgenden

  • JOBSTUDENT Buffetmedewerker - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Wij zijn op zoek naar enthousiaste buffetmedewerkers die zich tijdens het weekend en/of tijdens de week kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: meehelpen aan het buffet : je bent verantwoordelijk voor het verzorgen / opstellen van de gerechten. Je zet de gerechten uit en zorgt voor een mooie decoratie ervan. Je zult de artikelen ook verwerken : afdekken / in de frigo's plaatsen / bijwerken voor de voglende dag. Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Keukenadviseurs/keukenverkopers (groot Leuven) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste verkoper die gebeten is door al wat met interieur te maken heeft en in het bijzonder keukendesign. Hierbij ligt de focus op hetbenaderen van de klant en hun behoeftes in kaart brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. Deze vacature is met optie vast. Offertes opmaken Interieurbouw Adviseren klanten Particulieren Aanspreken klanten

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Cast & Crew in sociale netwerken
Look for responds of Cast & Crew in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cast & Crew. Laat een reactie achter voor Cast & Crew. Cast & Crew bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cast & Crew. Leave a respond for Cast & Crew. Cast & Crew on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cast & Crew op de google maps. Adres en contacten Cast & Crew
Location of Cast & Crew on the google maps. Address and contacts of Cast & Crew

Andere gerelateerde bedrijven als come Cast & Crew Cast & Crew: Bellock BVBA | LA MAISON BECO | SOFTWARE RECHERCHE & DEVELOPPEMENT SPRL | Jacobs Kantoormachines BVBA | Samga NV

Other related companies as Cast & Crew: Bellock BVBA | LA MAISON BECO | SOFTWARE RECHERCHE & DEVELOPPEMENT SPRL | Jacobs Kantoormachines BVBA | Samga NV

Cast & Crew is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Ghent, Oost-Vlaanderen 9050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Cast & Crew, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08498992919. Het bedrijf Cast & Crew bevindt zich op het adres: Oude Brusselseweg 244. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 164,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Cast & Crew zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cast & Crew is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cast & Crew is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cast & Crew, openstaande posities, locatie van Cast & Crew op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Cast & Crew is a company, that was registered 2006 in Ghent, Oost-Vlaanderen 9050 - BE region, Belgium. Full name of company is Cast & Crew, company assigned to the tax number BE08498992919. The company Cast & Crew is located at the address: Oude Brusselseweg 244. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 164,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Cast & Crew were not found.
The main activity of Cast & Crew is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Cast & Crew is not available. You also can look at reviews of Cast & Crew, open positions, location of Cast & Crew on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cast & Crew, Ghent, Oost-Vlaanderen 9050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cast & Crew, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cast & Crew, Ghent, Oost-Vlaanderen 9050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cast & Crew, employees, financial statistics.