Carrosserie van Dijck

Contactgegevens Carrosserie van Dijck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrosserie van Dijck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrosserie van Dijck

Regio (region): Merksplas, 2330 - BE, België

Adres (address): Kerkstraat 16, België

Telefoon (phone): 32 14 63.46.41 32 14 63.46.41

Fax (fax): 32 14 63.50.64 32 14 63.50.64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrosserie van Dijck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrosserie van Dijck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrosserie van Dijck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrosserie van Dijck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrosserie van Dijck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrosserie van Dijck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrosserie van Dijck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrosserie van Dijck
Products information Carrosserie van Dijck

BTW identificatienummer (tax): BE06621429443
Ondernemingsnummer: 5667541503
Hoofdstad (capital): 970,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 852,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Carrosserie van Dijck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrosserie van Dijck
(Get full report from official database of BE for Carrosserie van Dijck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrosserie van Dijck
Addition kinds of activities for Carrosserie van Dijck

781901. Personeelsdiensten, productie van films | Personnel services, motion picture production
14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
34330102. Ovens, huishoudelijke stoom of warm water | Furnaces, domestic steam or hot water
34849906. Revolvers of revolverdelen, 30 mm. | Revolvers or revolver parts, 30 mm. and below
36510120. Luidsprekersystemen | Speaker systems
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
51120202. schrijfbehoeften | Stationery
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij Carrosserie van Dijck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrosserie van Dijck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrosserie van Dijck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrosserie van Dijck. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Sales Assistant Engelstalige landen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hij of zij zorgt voor de professionele ondersteuning van de sales account. Persoon werkt mee aan de ontwikkeling en de realisatie van het verkoopplan voor het geografisch Engelstalig gebied.

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • Huishoudhulpen regio Rotselaar - Werchter (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Rotselaar - Werchter. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

  • Colas Belgium l Stagiair HR l HQ (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Als administratief HR medewerk(st)er ondersteun je het HR team van onze groep bij hun verschillende administratieve taken. Je takenpakket omvat onder andere : Aanmaak en opvolging van personeelsdossiers, opmaak van arbeidscontracten Ondersteuning bij de organisatie van opleidingen, opmaak van planningen en voorstellen van deelnemerslijsten Hulp bij de rekrutering; kandidaten zoeken, bellen en mee interviewen Assistentie bij de opvolging van de evaluatiegesprekken van het personeel, de loopbanen en de organogrammen Assistentie bij de ontwikkeling en verwezenlijking van diverse HR-projecten Actualisatie van onthaalbrochures en andere HR documenten op internet/intranet. Vertalingen Nederlands/Frans

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Teamleader Creative & Graphics (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Vaste Job

    Binnen het Sales- & Marketingteam neem jij de leiding over de creatieve cel. Je volgt mee de planning op en zorgt voor de uitvoering van talrijke ontwerpen voor externe en interne publicaties, content, enz … Je werkt zelf actief mee (ontwerpen, monteren) aan de dagelijkse uitvoering. Je zoekt samen met drukkers naar de ideale dragers, nieuwe mogelijkheden en verrassende creaties. Je neemt op een vlotte manier de lead in de marketing-, content- en creatieve meetings met de rest van het marketing- & salesteam. Je rapporteert aan de Markting & Sales Director.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

Zoek naar antwoorden van Carrosserie van Dijck in sociale netwerken
Look for responds of Carrosserie van Dijck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrosserie van Dijck. Laat een reactie achter voor Carrosserie van Dijck. Carrosserie van Dijck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrosserie van Dijck. Leave a respond for Carrosserie van Dijck. Carrosserie van Dijck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrosserie van Dijck op de google maps. Adres en contacten Carrosserie van Dijck
Location of Carrosserie van Dijck on the google maps. Address and contacts of Carrosserie van Dijck

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrosserie van Dijck Carrosserie van Dijck: French Car Parts BVBA | Waroquet-Lengrand SPRL | Bakkerij Walraevens | Datastat Belgium | NV A. De Koninck SA

Other related companies as Carrosserie van Dijck: French Car Parts BVBA | Waroquet-Lengrand SPRL | Bakkerij Walraevens | Datastat Belgium | NV A. De Koninck SA

Carrosserie van Dijck is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Merksplas, 2330 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrosserie van Dijck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06621429443. Het bedrijf Carrosserie van Dijck bevindt zich op het adres: Kerkstraat 16. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 970,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 852,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Carrosserie van Dijck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrosserie van Dijck is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrosserie van Dijck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrosserie van Dijck, openstaande posities, locatie van Carrosserie van Dijck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carrosserie van Dijck is a company, that was registered 2008 in Merksplas, 2330 - BE region, Belgium. Full name of company is Carrosserie van Dijck, company assigned to the tax number BE06621429443. The company Carrosserie van Dijck is located at the address: Kerkstraat 16. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 970,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 852,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Carrosserie van Dijck were not found.
The main activity of Carrosserie van Dijck is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrosserie van Dijck is not available. You also can look at reviews of Carrosserie van Dijck, open positions, location of Carrosserie van Dijck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrosserie van Dijck, Merksplas, 2330 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrosserie van Dijck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrosserie van Dijck, Merksplas, 2330 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrosserie van Dijck, employees, financial statistics.