CRISTOFORI,MARCO

Contactgegevens CRISTOFORI,MARCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRISTOFORI,MARCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRISTOFORI,MARCO

Regio (region): BRUSSELS BELGIUM 1000 - BE, België

Adres (address): 2 rue Emile Claus, België

Telefoon (phone): +32 75 79 13 15 +32 75 79 13 15

Fax (fax): +32 (53) 868-26-44 +32 (53) 868-26-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRISTOFORI,MARCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRISTOFORI,MARCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRISTOFORI,MARCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRISTOFORI,MARCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRISTOFORI,MARCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRISTOFORI,MARCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRISTOFORI,MARCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRISTOFORI,MARCO
Products information CRISTOFORI,MARCO

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CRISTOFORI,MARCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRISTOFORI,MARCO
(Get full report from official database of BE for CRISTOFORI,MARCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRISTOFORI,MARCO
Addition kinds of activities for CRISTOFORI,MARCO

369906. Huishoudelijke elektrische apparatuur | Household electrical equipment
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
20150506. Ganzen, geslacht en gekleed | Geese, slaughtered and dressed
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
34999913. Meubelen delen, metaal | Furniture parts, metal
35560102. Kaasmakende machines | Cheese making machinery
36459907. Tafellampen | Table lamps
38410200. Diagnostische apparatuur, medisch | Diagnostic apparatus, medical
39149906. Liefdevolle kopjes, NSK | Loving cups, nsk
39960000. Harde oppervlakte vloerbedekking, nv | Hard surface floor coverings, nec

Werken bij CRISTOFORI,MARCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRISTOFORI,MARCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRISTOFORI,MARCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRISTOFORI,MARCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Magazijnier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons gevestigd regio Kortrijk, gaan wij op zoek naar een MAGAZIJNIER. Onze klant is actief in zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompboilers, vloerverwarming en gasketels. uw taken bestaan uit: Het ontvangen van de bestellingen, Opbergen van materiaal in het magazijn, Magazijnbeheer.

  • Huishoudhulp Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Begijnendijk Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kieldrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • Jobstudent verkoop charcuterie Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Bilzen weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van CRISTOFORI,MARCO in sociale netwerken
Look for responds of CRISTOFORI,MARCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRISTOFORI,MARCO. Laat een reactie achter voor CRISTOFORI,MARCO. CRISTOFORI,MARCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRISTOFORI,MARCO. Leave a respond for CRISTOFORI,MARCO. CRISTOFORI,MARCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRISTOFORI,MARCO op de google maps. Adres en contacten CRISTOFORI,MARCO
Location of CRISTOFORI,MARCO on the google maps. Address and contacts of CRISTOFORI,MARCO

Andere gerelateerde bedrijven als come CRISTOFORI,MARCO CRISTOFORI,MARCO: Speybroeck Woningbouw | Van Hoecke NV | Franck Gebr BVBA | Imaqs Sprl | Captel SA

Other related companies as CRISTOFORI,MARCO: Speybroeck Woningbouw | Van Hoecke NV | Franck Gebr BVBA | Imaqs Sprl | Captel SA

CRISTOFORI,MARCO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio BRUSSELS BELGIUM 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CRISTOFORI,MARCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf CRISTOFORI,MARCO bevindt zich op het adres: 2 rue Emile Claus. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CRISTOFORI,MARCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CRISTOFORI,MARCO is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRISTOFORI,MARCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRISTOFORI,MARCO, openstaande posities, locatie van CRISTOFORI,MARCO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CRISTOFORI,MARCO is a company, that was registered 1988 in BRUSSELS BELGIUM 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is CRISTOFORI,MARCO, company assigned to the tax number BE03303833007. The company CRISTOFORI,MARCO is located at the address: 2 rue Emile Claus. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CRISTOFORI,MARCO were not found.
The main activity of CRISTOFORI,MARCO is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CRISTOFORI,MARCO is not available. You also can look at reviews of CRISTOFORI,MARCO, open positions, location of CRISTOFORI,MARCO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRISTOFORI,MARCO, BRUSSELS BELGIUM 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRISTOFORI,MARCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRISTOFORI,MARCO, BRUSSELS BELGIUM 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRISTOFORI,MARCO, employees, financial statistics.