CPGADIM ASBL

Contactgegevens CPGADIM ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CPGADIM ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CPGADIM ASBL

Regio (region): 1170 - - - BELGIUM, België

Adres (address): rue du Col Vert 3 - BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 3226754000 3226754000

Fax (fax): 3226752167 3226752167

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CPGADIM ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CPGADIM ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CPGADIM ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CPGADIM ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CPGADIM ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CPGADIM ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CPGADIM ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CPGADIM ASBL
Products information CPGADIM ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE06339904785
Ondernemingsnummer: 5710113525
Hoofdstad (capital): 547,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in CPGADIM ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CPGADIM ASBL
(Get full report from official database of BE for CPGADIM ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CPGADIM ASBL
Addition kinds of activities for CPGADIM ASBL

346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
23990000. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
34490200. Metalen gipsbasis | Metal plaster bases
35419902. Elektrische ontladings erosie machines | Electrical discharge erosion machines
35630102. Vacuümpompen, behalve laboratorium | Vacuum pumps, except laboratory
36480108. Openbare verlichtingsapparatuur | Public lighting fixtures
44490103. Intracoastal (vracht) vervoer | Intracoastal (freight) transportation
44990402. Scheepsafbouw | Ship dismantling

Werken bij CPGADIM ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CPGADIM ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CPGADIM ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CPGADIM ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Outbound Quality Controller (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Outbound Quality Controller krijg je een gedegen opleiding zodat je een specialist bent in het opvolgen van klanten. Je contacteert klanten en kijkt of ze tevreden zijn. Je volgt je klanten op en blijft het aanspreekpunt. Klanten kunnen bij jou via mail/telefoon terecht en je beheert indien nodig hun pagina's sites en reservatiemodules.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio muizen M/V (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Medewerker bediening (30u/week) (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een brasserie in Mol is Tempo-Team op zoek naar een medewerker voor in de bediening. Dit mag zowel een student / flexijob of vaste medewerker zijn. Je gaat minimum 30 uren per week werken, dit zowel voor in het weekend, als door de week.

  • Jobstudent maart en april Mystery Shopping (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19. De tweede periode zal lopen van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19. Kan je af en toe op woensdagnamiddag of zaterdag werken? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent in de tweede week van januari (namiddag) om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Gent. Wij zijn op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Personal Trainer in Fitness (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Vaste Job

    Scava.be is actief in de verkoop van 'fitness en Wellness' producten en zijn op zoek naar een personal trainer die onze klanten kan begeleiden in het maken van de juiste oefeningen en hen op gang zet met een aangepast trainingsschema. Je bent het uithangbord van ons bedrijf en onze klanten zien in jou het perfecte voorbeeld. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Naast het geven van groeplessen en workshops, geef je de klanten ook een persoonlijk voedingsadvies. Extra troeven zijn mogelijks jouw commerciële vaardigeheden, waardoor je ook de juiste accessoires of fitness toestellen kan verkopen en/of aanbevelen.

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Klinisch Psycholoog Tielt-Winge (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de pop-up vestiging te Tielt-Winge • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

Zoek naar antwoorden van CPGADIM ASBL in sociale netwerken
Look for responds of CPGADIM ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CPGADIM ASBL. Laat een reactie achter voor CPGADIM ASBL. CPGADIM ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CPGADIM ASBL. Leave a respond for CPGADIM ASBL. CPGADIM ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CPGADIM ASBL op de google maps. Adres en contacten CPGADIM ASBL
Location of CPGADIM ASBL on the google maps. Address and contacts of CPGADIM ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come CPGADIM ASBL CPGADIM ASBL: AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA | Handboekbinderij Rozier BVBA | NEW ELECTRICAL NATIONAL SERVIC NV | Spanolux SA | Bipho

Other related companies as CPGADIM ASBL: AANNEMERSBEDRIJF SABBE BVBA | Handboekbinderij Rozier BVBA | NEW ELECTRICAL NATIONAL SERVIC NV | Spanolux SA | Bipho

CPGADIM ASBL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio 1170 - - - BELGIUM, België. De volledige naam van het bedrijf is CPGADIM ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06339904785. Het bedrijf CPGADIM ASBL bevindt zich op het adres: rue du Col Vert 3 - BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 547,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in CPGADIM ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CPGADIM ASBL is Motorvrachtvervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CPGADIM ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CPGADIM ASBL, openstaande posities, locatie van CPGADIM ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CPGADIM ASBL is a company, that was registered 1986 in 1170 - - - BELGIUM region, Belgium. Full name of company is CPGADIM ASBL, company assigned to the tax number BE06339904785. The company CPGADIM ASBL is located at the address: rue du Col Vert 3 - BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 547,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 433,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in CPGADIM ASBL were not found.
The main activity of CPGADIM ASBL is Motor Freight Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CPGADIM ASBL is not available. You also can look at reviews of CPGADIM ASBL, open positions, location of CPGADIM ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CPGADIM ASBL, 1170 - - - BELGIUM: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CPGADIM ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CPGADIM ASBL, 1170 - - - BELGIUM: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CPGADIM ASBL, employees, financial statistics.