COOTMANS,JOHAN

Contactgegevens COOTMANS,JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COOTMANS,JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

COOTMANS,JOHAN

Regio (region): Deurne ANTWERP 2100 - BE, België

Adres (address): Drakenhoflaan 231, België

Telefoon (phone): 00 32 3 322 00 65 00 32 3 322 00 65

Fax (fax): +32 (67) 467-41-61 +32 (67) 467-41-61

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COOTMANS,JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COOTMANS,JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COOTMANS,JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COOTMANS,JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COOTMANS,JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COOTMANS,JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COOTMANS,JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COOTMANS,JOHAN
Products information COOTMANS,JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE08074096679
Ondernemingsnummer: 1847869873
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 391,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in COOTMANS,JOHAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COOTMANS,JOHAN
(Get full report from official database of BE for COOTMANS,JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor COOTMANS,JOHAN
Addition kinds of activities for COOTMANS,JOHAN

251902. Rieten en rotanmeubilair | Wicker and rattan furniture
274199. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
514100. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
963104. Reglement, beheer van nutsbedrijven, overheidsniveau | Regulation, administration of utilities, level of government
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
34959902. Sash balances, spring | Sash balances, spring
35520116. Spinning machines, textiel | Spinning machines, textile

Werken bij COOTMANS,JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COOTMANS,JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COOTMANS,JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COOTMANS,JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hemiksem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waaslandhaven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende afdelingen binnen Katoen Natie zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn op lesvrije momenten tijdens de week.

  • STAGIAIR(E) Recruitment Trainee (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Interesse in een stage als recruitment trainee bij Robert Half? Als Stagiair Recruitment Trainee ondersteun je een gedreven sales team met het vinden van de beste professionals en heb je het volgende takenpakket: WAT GA JE DOEN? Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail; Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen; Je volgt interviews mee en stelt je geziene kandidaten voor aan het team. Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidateninterviews; Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen; Je beheert de mailboxen van verschillende afdelingen en verwerkt de binnenkomende CV's; Je stuurt bevestigingsmails uit naar kandidaten en je bezorgt hen de online testen; Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen; Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op; Je focust op de uitbouw van een mooi kandidatennetwerk met behulp van LinkedIn en alumnidatabanken; Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards; Je verzamelt commerciële informatie en detecteert salesopportuniteiten; Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs; Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date; Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • jobstudenten McDonald's Oostende Drive (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HAPPY FLIGHT

    Type: Studentenjob

    je komt ons team aan de kassa of in de keuken versterken tijdens de zomermaanden en/of weekends/vakantieperiodes.

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • HR - werving (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een communicatieve doorzetter, heb je oog voor talent en kan je op basis van een profiel een eerste selectieprocedure uitvoeren? Dan hebben wij jou nodig! We zoeken een bachelorstudent die op social media, linkedin, vdab etc. een eerste selectie kan maken op basis van een openstaande vacature. Je werkt in een jonge omgeving waar resultaatgericht gewerkt wordt. Meld je nu aan en help anderen aan een droomjob!

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Onderhoudsmechanieker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor het nakijken en herstellen van mechanische installaties op basis van ontvangen werkaanvragen. • Je draagt bij aan het optimaal functioneren van de product-installatie door het demonteren van defecte onderdelen en het monteren van herstelde onderdelen tijdens geplande stilstanden. • Je doet inspectierondes en gaat op zoek naar mechanische fouten. • Je ziet toe op de veiligheid, orde en netheid • Ook het laden en lossen van grote mechanische stukken behoort tot jouw taken • Je kan zelfstandig een mechanische constructie afleveren op basis van een tekening of zelf genomen afmetingen’

Zoek naar antwoorden van COOTMANS,JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of COOTMANS,JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor COOTMANS,JOHAN. Laat een reactie achter voor COOTMANS,JOHAN. COOTMANS,JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COOTMANS,JOHAN. Leave a respond for COOTMANS,JOHAN. COOTMANS,JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COOTMANS,JOHAN op de google maps. Adres en contacten COOTMANS,JOHAN
Location of COOTMANS,JOHAN on the google maps. Address and contacts of COOTMANS,JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come COOTMANS,JOHAN COOTMANS,JOHAN: TVH | Crawford Normstahl | DRUK- & COPYSERVICE | Cat Benelux | Vano Electro S.A.

Other related companies as COOTMANS,JOHAN: TVH | Crawford Normstahl | DRUK- & COPYSERVICE | Cat Benelux | Vano Electro S.A.

COOTMANS,JOHAN is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Deurne ANTWERP 2100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is COOTMANS,JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08074096679. Het bedrijf COOTMANS,JOHAN bevindt zich op het adres: Drakenhoflaan 231. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 391,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in COOTMANS,JOHAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COOTMANS,JOHAN is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COOTMANS,JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COOTMANS,JOHAN, openstaande posities, locatie van COOTMANS,JOHAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COOTMANS,JOHAN is a company, that was registered 2011 in Deurne ANTWERP 2100 - BE region, Belgium. Full name of company is COOTMANS,JOHAN, company assigned to the tax number BE08074096679. The company COOTMANS,JOHAN is located at the address: Drakenhoflaan 231. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 391,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in COOTMANS,JOHAN were not found.
The main activity of COOTMANS,JOHAN is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COOTMANS,JOHAN is not available. You also can look at reviews of COOTMANS,JOHAN, open positions, location of COOTMANS,JOHAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COOTMANS,JOHAN, Deurne ANTWERP 2100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COOTMANS,JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COOTMANS,JOHAN, Deurne ANTWERP 2100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COOTMANS,JOHAN, employees, financial statistics.