COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA
Private companiesDepository Institutions • COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA

Contactgegevens COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA

Regio (region): EKEREN NONE 2180 - BE, België

Adres (address): FERDINAND PAUWELSSTRAAT 76, België

Telefoon (phone): +32 3 210 91 50 +32 3 210 91 50

Fax (fax): +32 (13) 804-71-44 +32 (13) 804-71-44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA
Products information COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06003448486
Ondernemingsnummer: 7517089843
Hoofdstad (capital): 238,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 380,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA
(Get full report from official database of BE for COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA
Addition kinds of activities for COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA

502300. Woninginrichting | Homefurnishings
721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
721903. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services
22590102. Verven en afwerken breien handschoenen en mittens | Dyeing and finishing knit gloves and mittens
28420102. Reinigings- of polijstmiddelen, niet inbegrepen | Cleaning or polishing preparations, nec
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
59990802. Boerderij trekkers | Farm tractors
76990700. Reparatie van ziekenhuisapparatuur | Hospital equipment repair services

Werken bij COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • MECHANIEKER HEFTRUCKS - KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen in Kallo en gespecialiseerd in logistieke dienstverlening zijn wij opzoek naar een gedreven en enthousiaste mechanieker voor onze heftrucks. Het bedrijf telt vandaag ruim 1100 gemotiveerde werknemers. Functieomschrijving: Je onderhoudt en herstelt samen met jouw collega's heftrucks met elektro -en dieselmotoren Daarnaast maak je bestekken op en zorg je dat er een geoliede planning en opvolging is van de onderhoudscycli Je werkt in dagdienst in een vijfdagenstelsel

  • Onderhoudstechnieker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de buurt van Aalst zijn wij opzoek naar een onderhoudstechnieker voor industriële machines. Je zal verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud maar ook voor herstellingen en aanpassingen door te voeren op het moment dat er zich problemen voordoen.

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Huishoudhulp regio Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • Calculator - Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ALTEZ

    Type: Vaste Job

    Je vormt met een verkoper, projectvoorbereider en projectleider een team. Je bestudeert met de verkoper of met de bouwheer de plannen en eventueel de lastenboeken en maakt op basis daarvan de offerte op. Je neemt contact op met leveranciers en onderaannemers voor prijsaanvragen en volgt deze nauwgezet op. Je leert werken met ons eigen calculatiesysteem. Je staat geregeld in voor het maken van ontwerptekeningen. Na een ruime opleidingsperiode en door je sterke interesse in de bouwsector ben je in staat om, na analyse en interpretatie van de bouwtechnische eigenschappen, een concurrentiële prijsberekening op te maken.

  • Plaatser Zonneweringen (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een goede elektrische kennis; Werk je graag op hoogte en heb je snel inzicht in technische plannen; Dan is deze vacature iets voor jou! Je wordt ingeschakeld in ons montage team voor het plaatsen van: (geautomatiseerde) Zonweringen, zonneschermen, poorten en rolluiken; De basis voor de installatie is het technisch plan of handleiding, die je mee krijgt van de vele verschillende producten die worden geplaatst; Je voert testen uit en doet een kwaliteitscontrole; Tot slot zorg je voor de opkuis van de werf. Als nieuwe werknemer ga je steeds met een ervaren monteur op pad. Op termijn kan je zelfstandig kleine werkzaamheden of herstellingen uitvoeren bij onze particuliere klanten. Je vertrekt vanuit de vestiging, meestal rond 06h00 vanuit het bedrijf.

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA in sociale netwerken
Look for responds of COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA. Laat een reactie achter voor COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA. COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA. Leave a respond for COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA. COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA op de google maps. Adres en contacten COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA
Location of COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA on the google maps. Address and contacts of COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA: Polmans BVBA | Koninklijke Atheneum Internaat | Hotsnack B.V.B.A. | Rosinski | home

Other related companies as COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA: Polmans BVBA | Koninklijke Atheneum Internaat | Hotsnack B.V.B.A. | Rosinski | home

COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio EKEREN NONE 2180 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06003448486. Het bedrijf COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA bevindt zich op het adres: FERDINAND PAUWELSSTRAAT 76. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 238,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 380,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, openstaande posities, locatie van COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA is a company, that was registered 1985 in EKEREN NONE 2180 - BE region, Belgium. Full name of company is COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, company assigned to the tax number BE06003448486. The company COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA is located at the address: FERDINAND PAUWELSSTRAAT 76. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 238,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 380,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA were not found.
The main activity of COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA is not available. You also can look at reviews of COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, open positions, location of COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, EKEREN NONE 2180 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, EKEREN NONE 2180 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPUTOOLS DISTRIBUTION BVBA, employees, financial statistics.