COMITE DU RETOUR AUX SOURCES

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • COMITE DU RETOUR AUX SOURCES
Private companiesInsurance Carriers • COMITE DU RETOUR AUX SOURCES

Contactgegevens COMITE DU RETOUR AUX SOURCES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMITE DU RETOUR AUX SOURCES: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMITE DU RETOUR AUX SOURCES

Regio (region): LA LOUVIERE HAINAUT B-7100 - BE, België

Adres (address): rue de bouvy 42, België

Telefoon (phone): +32 64 849753 +32 64 849753

Fax (fax): +32 (11) 269-39-20 +32 (11) 269-39-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMITE DU RETOUR AUX SOURCES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMITE DU RETOUR AUX SOURCES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMITE DU RETOUR AUX SOURCES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMITE DU RETOUR AUX SOURCES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMITE DU RETOUR AUX SOURCES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMITE DU RETOUR AUX SOURCES
Products information COMITE DU RETOUR AUX SOURCES

BTW identificatienummer (tax): BE05077575683
Ondernemingsnummer: 4496124267
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in COMITE DU RETOUR AUX SOURCES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMITE DU RETOUR AUX SOURCES
(Get full report from official database of BE for COMITE DU RETOUR AUX SOURCES)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMITE DU RETOUR AUX SOURCES
Addition kinds of activities for COMITE DU RETOUR AUX SOURCES

599200. Bloemisten | Florists
651201. Commerciële en industriële bouw operatie | Commercial and industrial building operation
31110104. Zadelsleer | Saddlery leather
35420204. Persen: vormen, stampen, ponsen, dimensioneren (gereedschapsmiddelen) | Presses: forming, stamping, punching, sizing (machine tools)
78220202. Filmverhuur, film | Film rental, motion picture
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped

Werken bij COMITE DU RETOUR AUX SOURCES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMITE DU RETOUR AUX SOURCES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMITE DU RETOUR AUX SOURCES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMITE DU RETOUR AUX SOURCES. Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR 2 PLOEGEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een mooie firma te Waregem die gespecialiseerd is in zonneweringen en terrasoverkappingen, zijn we op zoek naar kandidaten om deze terrasoverkappingen te monteren in het atelier. Jouw takenpakket omvat: Door middel van een montageplan alle types terrasoverkappingen monteren Hanteren van verschillende handwerktuigen (afkortzaag, verstekzaag,...) Deze job zal in het atelier zijn en dus niet op verplaatsing

  • Magazijnier/chauffeur C (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houthandel in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur C die het rijden wil combineren met magazijnwerk. Als chauffeur sta je in voor het leveren van houtmaatwerk (bv. deuren, keukens) aan particulieren en voor het transporteren van daktimmerhout naar werven. Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen met een heftruck. De vrachtwagen is voorzien van een kraan. Je hebt een gevarieerde job, want je werkt ook als magazijnier: bv. bestellingen klaarzetten. De verhouding magazijnwerk en rijden is ongeveer 50/50. Tijdens de zomermaanden zal je meer rijden en in de winter sta je meer in het magazijn. Je werkt in dagdienst van 8u tot 16 à 17u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Schrijnwerker plaatser (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    PLAATSER VEILIGHEIDSDEUREN : m:v ervaring schrijnwerk (precisiewerk) fysiek zwaar werk vertrekken vanuit Antwerpse (over heel Vlaanderen en Vlaams Brabant)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Rotselaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent supermarkt (SINT-JORIS-WEERT)

    Regio: SINT-JORIS-WEERT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een vaste jobstudent voor een mooie supermarkt in Sint-Joris-Weert. Je takenpakket bestaat uit aanvulwerk en kassawerk. Je kan 1 of een paar vaste dagen of halve dagen per week (ma-vr) werken. De winkel is makkelijk bereikbaar vanuit Leuven per trein (12 minuten).

  • WERFLEIDER INDUSTRIËLE ELEKTRICITEITSWERKEN - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider Industriële elektriciteitswerken ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en opvolging van belangrijke werven zowel in de openbare als in de privésector Jouw voornaamste taken zijn, onder andere: het analyseren van het lastenboek en stelt de planning op. het leidinggeven aan een team van een 20-tal medewerkers en onderaannemers het beheer en de bewaking van de veiligheid op de werf ...

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

  • BIJLESLEERKRACHTEN WISKUNDE (regio VILVOORDE-ZAVENTEM/VLAAMS-BRABANT) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: VZ2018

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Bijverdienste / FLEXI Kelner(in) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: kwizien divien

    Type: Flexijob

    FLEXI ZAAL. Voor ons restaurant en brasserie-restaurant zoeken wij een kelner met ervaring (man of vrouw), uren per weekend te bespreken. Mogelijkheden: vrijdagavond, zaterdagmiddag, zaterdagavond, zondagmiddag, zondagavond. Eventueel ook tijdens de week. EXTRA // FLEXIJOB

Zoek naar antwoorden van COMITE DU RETOUR AUX SOURCES in sociale netwerken
Look for responds of COMITE DU RETOUR AUX SOURCES in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMITE DU RETOUR AUX SOURCES. Laat een reactie achter voor COMITE DU RETOUR AUX SOURCES. COMITE DU RETOUR AUX SOURCES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMITE DU RETOUR AUX SOURCES. Leave a respond for COMITE DU RETOUR AUX SOURCES. COMITE DU RETOUR AUX SOURCES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMITE DU RETOUR AUX SOURCES op de google maps. Adres en contacten COMITE DU RETOUR AUX SOURCES
Location of COMITE DU RETOUR AUX SOURCES on the google maps. Address and contacts of COMITE DU RETOUR AUX SOURCES

Andere gerelateerde bedrijven als come COMITE DU RETOUR AUX SOURCES COMITE DU RETOUR AUX SOURCES: Softwareshop BVBA | Happy Screen SPRL | Magnus M | Polycad BVBA | John Iglesias

Other related companies as COMITE DU RETOUR AUX SOURCES: Softwareshop BVBA | Happy Screen SPRL | Magnus M | Polycad BVBA | John Iglesias

COMITE DU RETOUR AUX SOURCES is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio LA LOUVIERE HAINAUT B-7100 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05077575683. Het bedrijf COMITE DU RETOUR AUX SOURCES bevindt zich op het adres: rue de bouvy 42. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in COMITE DU RETOUR AUX SOURCES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMITE DU RETOUR AUX SOURCES is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMITE DU RETOUR AUX SOURCES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, openstaande posities, locatie van COMITE DU RETOUR AUX SOURCES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMITE DU RETOUR AUX SOURCES is a company, that was registered 2017 in LA LOUVIERE HAINAUT B-7100 - BE region, Belgium. Full name of company is COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, company assigned to the tax number BE05077575683. The company COMITE DU RETOUR AUX SOURCES is located at the address: rue de bouvy 42. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in COMITE DU RETOUR AUX SOURCES were not found.
The main activity of COMITE DU RETOUR AUX SOURCES is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COMITE DU RETOUR AUX SOURCES is not available. You also can look at reviews of COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, open positions, location of COMITE DU RETOUR AUX SOURCES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, LA LOUVIERE HAINAUT B-7100 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, LA LOUVIERE HAINAUT B-7100 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMITE DU RETOUR AUX SOURCES, employees, financial statistics.