COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT
Private companiesRailroad Transportation • COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT

Contactgegevens COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT

Regio (region): NAMUR, 5000 - BE, België

Adres (address): Allee Du Moulin A Vent 13, België

Telefoon (phone): 3222147389 3222147389

Fax (fax): +32 (60) 332-93-52 +32 (60) 332-93-52

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT
Products information COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT

BTW identificatienummer (tax): BE03764434814
Ondernemingsnummer: 1314208984
Hoofdstad (capital): 530,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT
(Get full report from official database of BE for COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT
Addition kinds of activities for COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT

204602. Maïsolieproducten | Corn oil products
327501. Gipsplaat | Gypsum board
22210404. Nylon breedgeweven stoffen | Nylon broadwoven fabrics
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
51310100. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics

Werken bij COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature dakwerker krijg je heel wat taken toegewezen. Hieronder vind je een greep uit het pakket: je voert totaalrenovaties uit van A tot Z; je werkt voornamelijk bij particulieren thuis; je plaatst zelf de stelling; je voert afbraakwerken uit aan bestaande daken; je plaats voornamelijk platte daken; je staat er voor open ook renovatiewerken aan hellende daken uit te voeren; je zorgt dat de werf altijd netjes en proper achter blijft; je staat klanten vriendelijk te woord; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van sanitair; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van verwarming; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van elektriciteit; je bent bereid bij te leren/werken uit te voeren op vlak van vloer- en tegelwerken.

  • Chauffeur C laden/lossen te Oudenburg en later Merelbeke (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor hun nieuwe magazijn in Merelbeke is dit bedrijf op zoek naar een chauffeur C. Je bent bereid om eerst nog tijdelijk te werken in het magazijn te Oudenburg om dan in het derde kwartaal van 2019 te starten in Merelbeke. Wat houdt deze job in? Je rijdt naar verschillende filialen en laadt en lost de goederen bij de klant. Het is belangrijk dat je dagelijks correct en tijdig de bestellingen bij de klant levert. Je start dagelijks om 6u30. Op vrijwillige basis werk je soms eens op zaterdag. Wat biedt het bedrijf jou? Een uitdagende en afwisselende job in een groeiend bedrijf. Een aantrekkelijk loonpakket met extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques, een bonus en een groepsverzekering.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Limburg 2018-2019 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: Maandag tem vrijdag tussen 6u en 10u en/of tussen 16u en 21u (meestal deeltijdse contracten!)

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • VERKOPER / VERKOOPSTER KREFEL SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: KREFEL SCHOTEN

    Type: Vaste Job

    Als gedreven voltijdse verkoper (m/v) (35u/week) informeer je de klanten over het uitgebreide gamma en de service van Krëfel in onze winkel te Schoten. Je adviseert de klanten over de werking en mogelijkheden van de toestellen. Je helpt hen juist te kiezen en je zorgt voor tevreden klanten. Jouw profiel: Je bent klant- en servicegerichten hebt bij voorkeur reeds ervaring in het omgaan met klanten. Je hebt een sterke interesse in multimedia en huishoudelektro, je communiceert zeer vlot in het Nederlands en je houdt van verkopen. Je werkt als dynamische bediende graag in een gedreven team. Je bent accuraat, integer, georganiseerd, enthousiast en contactvaardig. Je geeft blijk van verantwoordelijkheidszin, bent stressbestendig en werkt volgens de regels. Niet je opleiding, wel je ingesteldheid en motivatie zijn voor ons belangrijk.

  • Elektro Maintenance Specialist (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Evergem zijn wij op zoek naar een Elektro Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het elektrisch onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De elektrische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de elektrische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle elektrische interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een geldig BA4/BA5 attest; · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Hypnotherapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

Zoek naar antwoorden van COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT in sociale netwerken
Look for responds of COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT. Laat een reactie achter voor COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT. COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT. Leave a respond for COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT. COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT op de google maps. Adres en contacten COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT
Location of COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT on the google maps. Address and contacts of COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT: Jidé Jardin SA | Games Concept | CED TENTEN VERHUUR | De Clerck B.V.B.A. | Vanryckeghem SCS

Other related companies as COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT: Jidé Jardin SA | Games Concept | CED TENTEN VERHUUR | De Clerck B.V.B.A. | Vanryckeghem SCS

COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio NAMUR, 5000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03764434814. Het bedrijf COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT bevindt zich op het adres: Allee Du Moulin A Vent 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 530,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, openstaande posities, locatie van COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT is a company, that was registered 1993 in NAMUR, 5000 - BE region, Belgium. Full name of company is COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, company assigned to the tax number BE03764434814. The company COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT is located at the address: Allee Du Moulin A Vent 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 530,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT were not found.
The main activity of COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT is not available. You also can look at reviews of COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, open positions, location of COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, NAMUR, 5000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, NAMUR, 5000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMITE DES FETES DE ROCHEHAUT, employees, financial statistics.