CMS-fleet

Contactgegevens CMS-fleet: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CMS-fleet: address, phone, fax, email, website, opening hours

CMS-fleet

Regio (region): ANTWERPEN, ANTWERPEN 2000 - BE, België

Adres (address): Van Heurck ,15, België

Telefoon (phone): 003232319526 003232319526

Fax (fax): +32 (84) 587-69-22 +32 (84) 587-69-22

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CMS-fleet: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CMS-fleet"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CMS-fleet"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CMS-fleet, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CMS-fleet. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CMS-fleet, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CMS-fleet. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CMS-fleet
Products information CMS-fleet

BTW identificatienummer (tax): BE01436981201
Ondernemingsnummer: 2632019042
Hoofdstad (capital): 170,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CMS-fleet zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CMS-fleet
(Get full report from official database of BE for CMS-fleet)

Aanvulling soorten activiteiten voor CMS-fleet
Addition kinds of activities for CMS-fleet

504400. Kantoorartikelen | Office equipment
507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
20850201. Cocktails, alcoholisch | Cocktails, alcoholic
35310617. Vrachtwagens, off-highway | Trucks, off-highway
35699901. Montage machines, niet-metaalbewerking | Assembly machines, non-metalworking
36780000. Elektronische connectoren | Electronic connectors
73360202. Filmproducent | Still film producer
76920000. Las reparatie | Welding repair
92119901. Federale rechtbanken | Federal courts

Werken bij CMS-fleet: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CMS-fleet: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CMS-fleet. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CMS-fleet. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Elektricien (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In jouw functie zal je instaan voor het aansluiten van de nieuwe toestellen, zorgen voor een optimale bekabeling en plaatsen / aansluiten van elektrische kasten. Je zal steeds werken onder supervisie van een projectleider. De verplaatsingen zijn voornamelijk nationaal. Je komt terecht in een KMO bedrijf met familiaal karakter. Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevende speler in zijn sector zijn wij op zoek naar een elektricien in een familiaal bedrijf.

  • KOK HEVERLEE (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Umami catering, actief in de bedrijfscatering, is AGO JOBS & HR op zoek naar een kok in Leuven om een dynamisch team van keukenmedewerkers te leiden! Onze klant is niet de zoveelste cateraar maar staat voor het leveren van niet gewoon een mond vol, maar een heel buffet aan mogelijkheden. Een ware foodbeleving op maat van elke organisatie. En vooral: op maat van elk individu dat daar een plaats in heeft. Je hebt ervaring als kok in een (groot)keuken? Je bent gedreven, hebt een grote verantwoordelijkheidszin en beschikt over stabiele werkervaringen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Je staat in voor de menu\\\'s en stemt je voorraad en bestellingen hierop af. Als ervaren chef ben je een voorbeeld en referentie voor je medewerkers. Je stuurt ze bij waar nodig met de nodige tips en tricks maar steekt ook zelf je handen uit de mouwen. Je doet de mise-en-place voor alle warme en koude bereidingen. Je werkt de gerechten af en respecteert hierbij bepaalde tijdsplanning, receptuur, werkmethode …

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • LASSERS gezocht! (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Tielt gaan wij op zoek naar HALFAUTOMAAT-lassers. dagwerk. 40 uren (12 extra verlofdagen). als je kan planlezen is dat heel mooi meegenomen, het is echter geen must!

  • KLANTENADVISEUR (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de ontvangst en professionele ondersteuning van de klanten die binnen komen. Je stelt de goede vragen aan de klanten, om zo exact te bepalen wat er moet gebeuren met de klant en hun wagen. Je verschaft de klanten de juiste informatie, geeft ze relevant advies rekening houdend met hun verwachtingen en wensen. Je werkt nauw samen met het atelier, waar je de werkplanning opstelt en de werkzaamheden van kort bij opvolgt. Je zorgt voor het afleveren van de wagen aan de klant. Je maakt de factuur op en verzamelt de nodige informatie om de klant te briefen over de verrichte werkzaamheden. Jouw einddoel? Versterken van klantentevredenheid dankzij jouw professionalisme, klantgerichtheid en enthousiasme! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant binnen de automotive sector, zijn wij op zoek naar een dynamische Klantenadviseur.

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • DRINGEND studenten gezocht Marketingactie! (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. uitdelen van een geschenkje aan de klanten ! Leuke job! je werkt van 10u-18u (met halfuurtje pauze) ben je vrij op 1 of meerdere van deze data? 30/9 6/10 14/10 20/10 28/10

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Vertegenwoordiger/ verkoper (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: AMEEL, JOHAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van diensten aan particulieren, zelfstandigen,kmo bedrijven

Zoek naar antwoorden van CMS-fleet in sociale netwerken
Look for responds of CMS-fleet in social networks

Lees alle opmerkingen voor CMS-fleet. Laat een reactie achter voor CMS-fleet. CMS-fleet bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CMS-fleet. Leave a respond for CMS-fleet. CMS-fleet on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CMS-fleet op de google maps. Adres en contacten CMS-fleet
Location of CMS-fleet on the google maps. Address and contacts of CMS-fleet

Andere gerelateerde bedrijven als come CMS-fleet CMS-fleet: GMAN-ANDRE | Electro Temse BVBA | ALTIORA BVBA | Dalintrex BVBA | Yves Panneels

Other related companies as CMS-fleet: GMAN-ANDRE | Electro Temse BVBA | ALTIORA BVBA | Dalintrex BVBA | Yves Panneels

CMS-fleet is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio ANTWERPEN, ANTWERPEN 2000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CMS-fleet, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01436981201. Het bedrijf CMS-fleet bevindt zich op het adres: Van Heurck ,15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 170,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 593,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CMS-fleet zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CMS-fleet is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CMS-fleet is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CMS-fleet, openstaande posities, locatie van CMS-fleet op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CMS-fleet is a company, that was registered 2007 in ANTWERPEN, ANTWERPEN 2000 - BE region, Belgium. Full name of company is CMS-fleet, company assigned to the tax number BE01436981201. The company CMS-fleet is located at the address: Van Heurck ,15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 170,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 593,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CMS-fleet were not found.
The main activity of CMS-fleet is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CMS-fleet is not available. You also can look at reviews of CMS-fleet, open positions, location of CMS-fleet on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CMS-fleet, ANTWERPEN, ANTWERPEN 2000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CMS-fleet, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CMS-fleet, ANTWERPEN, ANTWERPEN 2000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CMS-fleet, employees, financial statistics.