CMB

Contactgegevens CMB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CMB: address, phone, fax, email, website, opening hours

CMB

Regio (region): Brussel, 1000 - BE, België

Adres (address): Jacob Jordaensstraat 17, België

Telefoon (phone): 32.2.6277411 32.2.6277411

Fax (fax): 32.2.6277490 32.2.6277490

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CMB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CMB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CMB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CMB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CMB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CMB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CMB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CMB
Products information CMB

BTW identificatienummer (tax): BE06785125732
Ondernemingsnummer: 6169616699
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in CMB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CMB
(Get full report from official database of BE for CMB)

Aanvulling soorten activiteiten voor CMB
Addition kinds of activities for CMB

20150701. Konijn, verwerkt, NSK | Rabbit, processed, nsk
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
25319903. Stoelen, draagbaar vouwen | Chairs, portable folding
26110103. Soda pulp | Soda pulp
32990100. Mica producten | Mica products
73891306. Notarisgenoten | Notary publics

Werken bij CMB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CMB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CMB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CMB. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Orderpickers (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je dolgraag op oproepbasis werken? Dan is deze job zeker iets voor jou! Voor een bedrijf in Lummen, actief in warehousing, transport en distributie van voedingsmiddelen (geconditioneerde en gekoelde versproducten) zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal instaan voor de picking van voeding.

  • Carrossier - Pistoolspuiter (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Herstellen koetswerk • Herstellen van ongeval schade (bv. uitblutsen, enz…) • Voorbereiden spuiterij (bv. schuren, enz…) • Pistoolspuiter (Nebim heeft een eigen mengcentrale) • Je zorgt samen met je collega’s voor de netheid van de werkomgeving • Je bent verantwoordelijk voor de goede uitvoering van het werk • Je werkt nauw samen met je collega’s en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Huishoudhulp M/V regio Torhout PT OF FT (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: PICO BELLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u proper en net en is schoonmaken echt jouw ding? Dan ben jij de geknipte kandidaat waarnaar wij op zoek zijn! In het kader van de dienstencheques gaat u poetsen bij mensen thuis. Het gaat hier om de wekelijkse schoonmaak zoals stof afnemen, stofzuigen, dweilen, bedden opmaken, ramen lappen... U wordt tewerkgesteld bij verschillende mensen in uw regio. Het aantal uren is bespreekbaar: van deeltijds tot voltijds. Wij zijn dan wel niet het grootste dienstenchequebedrijf in de regio, maar wij verkiezen liever een persoonlijke en kwalitatieve aanpak, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers! Bent u reeds actief in de dienstenchequesector, maar bent u op zoek naar betere werkvoorwaarden? Ook dan bent u steeds welkom bij ons voor een vrijblijvend gesprek. Discretie verzekerd!

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

  • Huishoudhulp Oud-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van CMB in sociale netwerken
Look for responds of CMB in social networks

Lees alle opmerkingen voor CMB. Laat een reactie achter voor CMB. CMB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CMB. Leave a respond for CMB. CMB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CMB op de google maps. Adres en contacten CMB
Location of CMB on the google maps. Address and contacts of CMB

Andere gerelateerde bedrijven als come CMB CMB: Deportemont B | COMMUNISIS DATADOC SA | A à Z Organisation SPRL | Rima NV | TDV Productions

Other related companies as CMB: Deportemont B | COMMUNISIS DATADOC SA | A à Z Organisation SPRL | Rima NV | TDV Productions

CMB is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Brussel, 1000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CMB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06785125732. Het bedrijf CMB bevindt zich op het adres: Jacob Jordaensstraat 17. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CMB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CMB is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CMB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CMB, openstaande posities, locatie van CMB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CMB is a company, that was registered 2016 in Brussel, 1000 - BE region, Belgium. Full name of company is CMB, company assigned to the tax number BE06785125732. The company CMB is located at the address: Jacob Jordaensstraat 17. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CMB were not found.
The main activity of CMB is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CMB is not available. You also can look at reviews of CMB, open positions, location of CMB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CMB, Brussel, 1000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CMB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CMB, Brussel, 1000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CMB, employees, financial statistics.