CM International

Contactgegevens CM International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CM International: address, phone, fax, email, website, opening hours

CM International

Regio (region): Lanaken, B-3620 - BE, België

Adres (address): Postweg 60, België

Telefoon (phone): 32 89 75.27.44 32 89 75.27.44

Fax (fax): 32 89 71.24.03 32 89 71.24.03

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CM International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CM International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CM International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CM International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CM International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CM International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CM International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CM International
Products information CM International

BTW identificatienummer (tax): BE06931518554
Ondernemingsnummer: 7947479248
Hoofdstad (capital): 218,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 664,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CM International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CM International
(Get full report from official database of BE for CM International)

Aanvulling soorten activiteiten voor CM International
Addition kinds of activities for CM International

23710104. Jassen, vacht | Coats, fur
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
35449903. Stoten, vormen en stampen | Punches, forming and stamping
35549908. Schuurpapier productie machines | Sandpaper manufacturing machines
38210104. Klinische laboratoriuminstrumenten, behalve medische en tandheelkundige | Clinical laboratory instruments, except medical and dental
51690301. wasmiddelen | Detergents

Werken bij CM International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CM International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CM International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CM International. Looking for open vacancies in other companies

  • IPC inspector (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Alcon te Puurs (farmaceutisch bedrijf) zijn we op zoek naar een IPC medewerker: Hooftaak: controles uitvoeren in de productie m.b.t. lijnvrijgave. Hier komt o.a. ook administratieve opvolging bij kijken (werken met checklists, procedures volgen, PC werk...), dagdagelijks sta je in contact met de operators in de productiezones zelf

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • poetshulp vlamertinge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan latersteeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Bijlesgever C++ (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C++ aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Etudiant (CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT)

    Regio: CHAPELLE-LEZ-HERLAIMONT

    Bedrijf: ADECCO LA LOUVIERE

    Type: Studentenjob

    Tu es étudiant? Tu recherches un job du 01/09 au 15/09? Tu seras amené à aider au nouvel aménagement de rayons dans un magasin situé à Chapelle-lez-Herlaimont. Tu effectueras le déballage de marchandises, le réassort. Tu maintiendras l'ordre et la propreté.

  • Project Lead HVAC /X) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Projectleider HVAC zorg je voor de technische opvolging van de projecten binnen het domein HVAC (Verwarming – Airco – Klimatisatie – Ventilatie - Sanitair) Je bent de contactpersoon van de opdrachtgevers Je zorgt voor de opvolging van de projecten van A tot Z (financieel, operationeel…) Je beschikt over een multidisciplinair takenpakket Je werkgebieden zijn Antwerpen – Kempen – Brussel – Gent Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een actieve speler in de elektrische onderhoudstechnologie, is op zoek naar een ervaren Project Leider binnen HVAC.

  • Stafcoördinator lokaal mondiaal beleid (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: STAD WAREGEM

    Type: Vaste Job

    Je werkt beleidsvoorstellen, adviezen en dossiers uit om het lokaal mondiaal beleid kwaliteitsvol voor te bereiden en bij te sturen. Daarnaast organiseer je projecten, activiteiten en evenementen om dit beleid optimaal vorm te geven.

  • TUINARBEIDER met ervaring (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Tuinonderneming Monbaliu

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring voor het scheren, snoeien en tot in de perfectie onderhouden van eigen aangelegde tuinen. U staat in voor het onderhoud van tuinen: bemesten, sproeien, snoeien en scheren van tuinen, maaien gazon, aanplanten van tuinen en diverse andere tuinwerken.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van CM International in sociale netwerken
Look for responds of CM International in social networks

Lees alle opmerkingen voor CM International. Laat een reactie achter voor CM International. CM International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CM International. Leave a respond for CM International. CM International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CM International op de google maps. Adres en contacten CM International
Location of CM International on the google maps. Address and contacts of CM International

Andere gerelateerde bedrijven als come CM International CM International: Roggen BVBA | O.C.M.W. Arendonk | Institut Technique et Agricole de la Province du Hainaut | De Moey | STEVENS, ALEXANDER

Other related companies as CM International: Roggen BVBA | O.C.M.W. Arendonk | Institut Technique et Agricole de la Province du Hainaut | De Moey | STEVENS, ALEXANDER

CM International is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Lanaken, B-3620 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CM International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06931518554. Het bedrijf CM International bevindt zich op het adres: Postweg 60. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 218,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 664,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CM International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CM International is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CM International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CM International, openstaande posities, locatie van CM International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CM International is a company, that was registered 2018 in Lanaken, B-3620 - BE region, Belgium. Full name of company is CM International, company assigned to the tax number BE06931518554. The company CM International is located at the address: Postweg 60. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 218,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 664,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CM International were not found.
The main activity of CM International is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CM International is not available. You also can look at reviews of CM International, open positions, location of CM International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CM International, Lanaken, B-3620 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CM International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CM International, Lanaken, B-3620 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CM International, employees, financial statistics.