CINEBERTI

Contactgegevens CINEBERTI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CINEBERTI: address, phone, fax, email, website, opening hours

CINEBERTI

Regio (region): BRUSSELS, BRABANT 1030 - BE, België

Adres (address): Rue G. HUBERTI 51-55, België

Telefoon (phone): 003223812458 003223812458

Fax (fax): 003223812459 003223812459

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CINEBERTI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CINEBERTI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CINEBERTI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CINEBERTI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CINEBERTI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CINEBERTI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CINEBERTI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CINEBERTI
Products information CINEBERTI

BTW identificatienummer (tax): BE01903350830
Ondernemingsnummer: 8532226562
Hoofdstad (capital): 428,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CINEBERTI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CINEBERTI
(Get full report from official database of BE for CINEBERTI)

Aanvulling soorten activiteiten voor CINEBERTI
Addition kinds of activities for CINEBERTI

6712. Bankholdingsmaatschappijen | Bank holding companies
364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
516911. Industriële zouten en poetsmiddelen | Industrial salts and polishes
24269904. Parketvloer, hardhout | Parquet flooring, hardwood
25220103. Krukjes, kantoor: behalve hout | Stools, office: except wood
36529901. Compacte laser schijven, vooraf opgenomen | Compact laser discs, prerecorded
38269900. Analytische instrumenten, nec | Analytical instruments, nec
92210401. Politie bescherming, federale overheid | Police protection, federal government

Werken bij CINEBERTI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CINEBERTI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CINEBERTI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CINEBERTI. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator farmaceutische drukkerij gezocht! (Bornem, 2 ploegen) (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator stel je de drukmachines af en zorg je dat alles vlot verloopt. Dit doe je in 2 ploegen met het nodige enthousiasme. Je bent verantwoordelijk voor de vlotte werking van het drukproces en bouwt de nodige technische kennis op.

  • Orderpicker bij Estée Lauder te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers! De pickingoperator is verantwoordelijk voor de verschillende taken die te maken hebben met het picken, het afwerken, het verpakkings- en verzendingsklaar maken van de orders. Dit betekent dat je de cosmeticaproducten verzamelt in de pickingzone die aan jou worden toegewezen. Je werkt via het systeem 'pick to light'. De verzamelde producten scan je in met behulp van een handscanner. Bovendien voer je steeds kwaliteitscontroles uit, opdat beschadigde verpakkingen uit de stock worden gehaald.

  • Vastgoedadviseur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je investeert je tijd hoofdzakelijk in het uitbreiden van je klantenbestand. Dit doe je door toekomstige klanten onvoorwaardelijk te adviseren onder meer door een eerlijke en correcte schatting te doen van hun woning. Je overige tijd besteed je aan het begeleiden van potentiële kopers en de algemene opvolging van je klantendossiers.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • KATOEN NATIE is looking for motivated JOBSTUDENTS (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Konvert Interim Katoen Natie Kallo / Merksem

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work one or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Antwerp near Kallo, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Depending on your schedule, you can work when it suits you! Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, private transportation is provided. Departure is one hour in advance at specific locations in: Antwerp, Merksem, Beveren, Sint-Niklaas. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 03 658 90 35. We will contact you shortly!

  • Boekhouder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s zal je instaan voor: Het inboeken van aankoopfacturen en de financiële verrichtingen van een analytische boekhouding; De kwartaalafsluitingen en de jaarlijkse afsluiting van de boekhouding en de bijbehorende controles; Ad hoc analyses en diverse rapporteringen; De BTW en fiscale aangiftes.

  • Poetshulp Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde poetsdame of -man. U zal bij de klant instaan voor het onderhoud van de woning. Hierbij kan er ook gevraagd worden om te strijken of te koken. U kan, in samenspraak met ons, een uurrooster opstellen waar u zich goed bij voelt. Geen weekendwerk, geen avondwerk. 50-plussers komen zeker ook in aanmerking!!

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van CINEBERTI in sociale netwerken
Look for responds of CINEBERTI in social networks

Lees alle opmerkingen voor CINEBERTI. Laat een reactie achter voor CINEBERTI. CINEBERTI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CINEBERTI. Leave a respond for CINEBERTI. CINEBERTI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CINEBERTI op de google maps. Adres en contacten CINEBERTI
Location of CINEBERTI on the google maps. Address and contacts of CINEBERTI

Andere gerelateerde bedrijven als come CINEBERTI CINEBERTI: Brosius Elektro NV | Hoek-Loos SA | Fluobel SPRL | Centre de Médecine & de Traumatologie du Sport de Charleroi | PASCAL LIBERT

Other related companies as CINEBERTI: Brosius Elektro NV | Hoek-Loos SA | Fluobel SPRL | Centre de Médecine & de Traumatologie du Sport de Charleroi | PASCAL LIBERT

CINEBERTI is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio BRUSSELS, BRABANT 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CINEBERTI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01903350830. Het bedrijf CINEBERTI bevindt zich op het adres: Rue G. HUBERTI 51-55. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 428,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 285,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CINEBERTI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CINEBERTI is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CINEBERTI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CINEBERTI, openstaande posities, locatie van CINEBERTI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CINEBERTI is a company, that was registered 2003 in BRUSSELS, BRABANT 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is CINEBERTI, company assigned to the tax number BE01903350830. The company CINEBERTI is located at the address: Rue G. HUBERTI 51-55. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 428,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 285,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CINEBERTI were not found.
The main activity of CINEBERTI is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CINEBERTI is not available. You also can look at reviews of CINEBERTI, open positions, location of CINEBERTI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CINEBERTI, BRUSSELS, BRABANT 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CINEBERTI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CINEBERTI, BRUSSELS, BRABANT 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CINEBERTI, employees, financial statistics.