CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN

Contactgegevens CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN

Regio (region): LASNE NONE 1380 - BE, België

Adres (address): RUE DE MORIENSART 4, België

Telefoon (phone): 322-6335638 322-6335638

Fax (fax): +32 (65) 138-38-47 +32 (65) 138-38-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN
Products information CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN

BTW identificatienummer (tax): BE05584320068
Ondernemingsnummer: 4419494628
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 485,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN
(Get full report from official database of BE for CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN
Addition kinds of activities for CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
341100. Metalen blikjes | Metal cans
519400. Tabak en tabaksproducten | Tobacco and tobacco products
02530000. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
27320203. Handboeken: printen en binden, niet publiceren | Textbooks: printing and binding, not publishing

Werken bij CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • Huishoudhulp regio Roosdaal-Ternat (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Roosdaal en Ternat Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student Action Wetteren (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Bij Action krijg je een breed takenpakket: je zal meehelpen in de winkel om rekken te vullen, bent verantwoordelijk voor de kassa,... Ook opruimwerk zal tot je taken behoren.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • KRAANMAN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: DEGRO

    Type: Vaste Job

    U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

Zoek naar antwoorden van CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN in sociale netwerken
Look for responds of CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN. Laat een reactie achter voor CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN. CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN. Leave a respond for CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN. CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN op de google maps. Adres en contacten CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN
Location of CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN on the google maps. Address and contacts of CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN: A.A.B. Elal Security CVBA | Autre Concept (L') | ACTION SHOP WATERLOO | PARASIT CLEAN SPRL | STUDIO MARC PIETERS

Other related companies as CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN: A.A.B. Elal Security CVBA | Autre Concept (L') | ACTION SHOP WATERLOO | PARASIT CLEAN SPRL | STUDIO MARC PIETERS

CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio LASNE NONE 1380 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05584320068. Het bedrijf CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN bevindt zich op het adres: RUE DE MORIENSART 4. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 485,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, openstaande posities, locatie van CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN is a company, that was registered 2015 in LASNE NONE 1380 - BE region, Belgium. Full name of company is CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, company assigned to the tax number BE05584320068. The company CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN is located at the address: RUE DE MORIENSART 4. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 485,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN were not found.
The main activity of CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN is not available. You also can look at reviews of CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, open positions, location of CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, LASNE NONE 1380 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, LASNE NONE 1380 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHRISTOPHE VAN OVERSTRAETEN, employees, financial statistics.