CHIOS ASSOCIATES

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • CHIOS ASSOCIATES
Private companiesEducational Services • CHIOS ASSOCIATES

Contactgegevens CHIOS ASSOCIATES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHIOS ASSOCIATES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHIOS ASSOCIATES

Regio (region): Hever 3191 - BE, België

Adres (address): Molenstraat 24A, België

Telefoon (phone): 32 75 28 17 99 32 75 28 17 99

Fax (fax): 32 15 62 03 99 32 15 62 03 99

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHIOS ASSOCIATES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHIOS ASSOCIATES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHIOS ASSOCIATES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHIOS ASSOCIATES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHIOS ASSOCIATES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHIOS ASSOCIATES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHIOS ASSOCIATES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHIOS ASSOCIATES
Products information CHIOS ASSOCIATES

BTW identificatienummer (tax): BE09764892578
Ondernemingsnummer: 1899505615
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 471,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CHIOS ASSOCIATES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHIOS ASSOCIATES
(Get full report from official database of BE for CHIOS ASSOCIATES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHIOS ASSOCIATES
Addition kinds of activities for CHIOS ASSOCIATES

23919902. Gordijnen, raam: gemaakt van aangekochte materialen | Curtains, window: made from purchased materials
25119903. Kinderbedjes, huishouden: hout | Cots, household: wood
38210113. Laserbalkuitlijningstoestellen | Laser beam alignment devices
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning
79480200. Race track operatie | Race track operation

Werken bij CHIOS ASSOCIATES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHIOS ASSOCIATES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHIOS ASSOCIATES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHIOS ASSOCIATES. Looking for open vacancies in other companies

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • chauffeur CE tuinmaterialen // vaste kraan (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Volgende taken behoren tot de job van chauffeur: Tuinmaterialen (tegels big bags natuursteen...) vervoeren Zelf 's morgens laden met heftruck Lossen bij de klant met vaste kraan. zowel bij tuinaannemers als particulieren lossen

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent Action Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Jehebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samenmet je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpuntvoor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier wordengeholpen. Jespiegelt onze schappen, verwerkt retouren en vult restvracht bij wanneer nodig. Verder werk je als kassamedewerker en help je onze klanten op vriendelijke envlotte wijze. Het lossen van de binnenkomende vracht en het tijdens de dagschoonmaken van onze winkel behoort ook tot de werkzaamheden.

  • Ontwikkelaar Sharepoint (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Als Ontwikkelaar Sharepoint ben je verantwoordelijk voor :  Het oplossen van problemen en toegangsaanvragen te verwerken met Tier 3 programma Het werken binnen een Sharepoint (office365) omgeving  Het bijstaan van de IT afdeling met het voeren van audits  Het bijstaan van de IT managment afdeling met het begeleiden en verbeteren van Sharepoint Het opvolgen van de technologische evaluaties  Het voorzien van technische trainingen voor gebruikers op Sharepoint  Het opmaken en onderhouden van documenten Het aanwezig zijn bij noodgevallen die kunnen voorkomen 

  • medewerker m/v fruit en groenten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: AD DELHAIZE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het aanvullen en egaliseren van de afdeling fruit en groenten. Je komt in een tof team terecht waar het een plezier is om in te werken. We zorgen voor een goede werk/prive balans, door zaterdagen en zondagen afwisselend te komen werken.

  • Draaier frezer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: PLASMAJET ADVANCED COATINGS

    Type: Vaste Job

    Als CNC draaier/frezer/slijper ben je opsteller en bediender van de CNC-banken. Je wordt ingezet voor zowel de voorbeiding, productie als nazorg van de werkstukken. Je mag zelfstandig programmeren en werkstukken afwerken. Stukwerk, geen serieproductie!

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • Schrijnwerker Regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • psycholoog (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE GELAS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Best Psycholoog, ben je op zoek naar een beschikbaar praktijkruimte te Gent? Dan hebben wij nog een plaatsje vrij! Momenteel werken we er met een team van 4 diëtisten, maar sinds de start van de praktijk is er steeds een psychologe aan de slag geweest. Aangezien onze psychologe gaat verhuizen komt er dus een plaatsje voor jou vrij... Je hebt er alle vrijheid om je patiënten in te plannen en te ontvangen binnen de praktijk. De ruimte is erg gezellig ingericht zodat jullie in een betrouwbare omgeving gesprekken kunnen voeren. Er zijn geen vaste overleg momenten met de andere hulpverleners, maar een ontmoeting met elkaar kan doorverwijzingen in belang van de patiënt bevorderen. We werken als praktijk ook nauw samen met de huisartsenpraktijken uit de buurt.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

Zoek naar antwoorden van CHIOS ASSOCIATES in sociale netwerken
Look for responds of CHIOS ASSOCIATES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHIOS ASSOCIATES. Laat een reactie achter voor CHIOS ASSOCIATES. CHIOS ASSOCIATES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHIOS ASSOCIATES. Leave a respond for CHIOS ASSOCIATES. CHIOS ASSOCIATES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHIOS ASSOCIATES op de google maps. Adres en contacten CHIOS ASSOCIATES
Location of CHIOS ASSOCIATES on the google maps. Address and contacts of CHIOS ASSOCIATES

Andere gerelateerde bedrijven als come CHIOS ASSOCIATES CHIOS ASSOCIATES: Elektro Verschuere NV | Glas D | Kaho St-Lieven | Usimaintenance SPRL | UGP

Other related companies as CHIOS ASSOCIATES: Elektro Verschuere NV | Glas D | Kaho St-Lieven | Usimaintenance SPRL | UGP

CHIOS ASSOCIATES is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Hever 3191 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CHIOS ASSOCIATES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09764892578. Het bedrijf CHIOS ASSOCIATES bevindt zich op het adres: Molenstraat 24A. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 471,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CHIOS ASSOCIATES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHIOS ASSOCIATES is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHIOS ASSOCIATES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHIOS ASSOCIATES, openstaande posities, locatie van CHIOS ASSOCIATES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHIOS ASSOCIATES is a company, that was registered 2004 in Hever 3191 - BE region, Belgium. Full name of company is CHIOS ASSOCIATES, company assigned to the tax number BE09764892578. The company CHIOS ASSOCIATES is located at the address: Molenstraat 24A. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 471,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CHIOS ASSOCIATES were not found.
The main activity of CHIOS ASSOCIATES is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CHIOS ASSOCIATES is not available. You also can look at reviews of CHIOS ASSOCIATES, open positions, location of CHIOS ASSOCIATES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHIOS ASSOCIATES, Hever 3191 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHIOS ASSOCIATES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHIOS ASSOCIATES, Hever 3191 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHIOS ASSOCIATES, employees, financial statistics.