CHARLES, ERIC

Contactgegevens CHARLES, ERIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLES, ERIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLES, ERIC

Regio (region): QUIEVRAIN, HAINAUT 7380 - BE, België

Adres (address): Rue des Aubepines, 5, België

Telefoon (phone): 32 65 43 17 59 32 65 43 17 59

Fax (fax): +32 (69) 262-81-15 +32 (69) 262-81-15

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLES, ERIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLES, ERIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLES, ERIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLES, ERIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLES, ERIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLES, ERIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLES, ERIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLES, ERIC
Products information CHARLES, ERIC

BTW identificatienummer (tax): BE03234619140
Ondernemingsnummer: 6091888427
Hoofdstad (capital): 842,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 803,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in CHARLES, ERIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLES, ERIC
(Get full report from official database of BE for CHARLES, ERIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLES, ERIC
Addition kinds of activities for CHARLES, ERIC

3716. Stacaravans | Motor homes
286100. Gom- en houtchemicaliën | Gum and wood chemicals
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
23959900. Pleating en stiksel, nec | Pleating and stitching, nec
35560105. Ijsmachine productie machines | Ice cream manufacturing machinery
35679911. Stralingsverwarmingssystemen, industrieel proces | Radiant heating systems, industrial process
37140501. Luchtremmen, motorvoertuig | Air brakes, motor vehicle
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
54419904. noten | Nuts
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations

Werken bij CHARLES, ERIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLES, ERIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLES, ERIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLES, ERIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Polyvalente medewerker - optie vast (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voorziet de bakken van zakken en stapelt deze op palletten. Je zorgt dat iedere lijn steeds voldoende bakken ter beschikking heeft. Daarnaast spring je ook bij aan de band: Los werk aan de band: ribben zagen, opleggen van vlees, verpakken van vlees. Afwegen van de bestellingen, afnemen van de bestellingen en klasseren volgens de routes en klant.

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Landen (met dienstencheques) (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • MECANIEKER (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ESTATE AND LANDSCAPE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Voor het onderhoud en herstellingen van onze grote/kleine machines zijn we op zoek naar een mecanieker die deze werken kan doen: het betreft kleine motorische tuingereedschapmachines (kettingzagen, bosmaaiers, haagscharen) tot grotere machines (grasmaaiers, zitmaaiers,...) en kranen. Daarnaast help je af en toe ook mee in het magazijn;

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Ervaren Deur aan Deurverkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij verkopen Lampiris bij Particulieren u werkt met een tablet ( geen berekeningen en geen papier ) Wij breiden enorm uit en zoeken ervaren sales Op korte termijn doorgroeimogelijkheden

Zoek naar antwoorden van CHARLES, ERIC in sociale netwerken
Look for responds of CHARLES, ERIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLES, ERIC. Laat een reactie achter voor CHARLES, ERIC. CHARLES, ERIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLES, ERIC. Leave a respond for CHARLES, ERIC. CHARLES, ERIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLES, ERIC op de google maps. Adres en contacten CHARLES, ERIC
Location of CHARLES, ERIC on the google maps. Address and contacts of CHARLES, ERIC

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLES, ERIC CHARLES, ERIC: SICLI SA | Turbo's Hoet Parts & Revisie NV | S.G.E. | A.T.D. MOUSTIQUAIRES | Crisis Factor

Other related companies as CHARLES, ERIC: SICLI SA | Turbo's Hoet Parts & Revisie NV | S.G.E. | A.T.D. MOUSTIQUAIRES | Crisis Factor

CHARLES, ERIC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio QUIEVRAIN, HAINAUT 7380 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLES, ERIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03234619140. Het bedrijf CHARLES, ERIC bevindt zich op het adres: Rue des Aubepines, 5. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 842,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 803,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in CHARLES, ERIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CHARLES, ERIC is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLES, ERIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLES, ERIC, openstaande posities, locatie van CHARLES, ERIC op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CHARLES, ERIC is a company, that was registered 1998 in QUIEVRAIN, HAINAUT 7380 - BE region, Belgium. Full name of company is CHARLES, ERIC, company assigned to the tax number BE03234619140. The company CHARLES, ERIC is located at the address: Rue des Aubepines, 5. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 842,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 803,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in CHARLES, ERIC were not found.
The main activity of CHARLES, ERIC is Services, Not Elsewhere Classified, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLES, ERIC is not available. You also can look at reviews of CHARLES, ERIC, open positions, location of CHARLES, ERIC on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLES, ERIC, QUIEVRAIN, HAINAUT 7380 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLES, ERIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLES, ERIC, QUIEVRAIN, HAINAUT 7380 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLES, ERIC, employees, financial statistics.