CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL
Private companiesTransportation by Air • CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL

Contactgegevens CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL

Regio (region): ANS ALLEUR LIEGE 4432 - BE, België

Adres (address): RUE DES CHARRONS 9, België

Telefoon (phone): 32 4 263 99 88 32 4 263 99 88

Fax (fax): 32 4 263 16 41 32 4 263 16 41

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL
Products information CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03771026611
Ondernemingsnummer: 2542480468
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL
Addition kinds of activities for CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL

6163. Lening makelaars | Loan brokers
09710100. Speldiensten | Game services
28449900. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
38229915. Stoomdrukregelaars, woon- of commercieel type | Steam pressure controls, residential or commercial type
49590100. Onderhoud van wegen, luchthavens en parkeerplaatsen | Road, airport, and parking lot maintenance services
50460301. Bakkerij apparatuur en benodigdheden | Bakery equipment and supplies

Werken bij CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Junior Controller Telenet Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Junior Controller zal jouw takenpakket er als volgt uitzien: Maandelijkse controle en aflsuiting invoices & accruals Ondersteuning bieden aan interne en externe audits Monitoren van budgetten en voorstudie jaarverwachtingen (forecasting & end year) Rapporteringen opmaken en oplijsten uit verschillende databases

  • VERKOPER/VERKOOPSER BAKKERIJ (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Mechelen zijn we op zoek naar een deeltijds verkoper M/V voor in de winkel te staan. (24uur per week) Je staat in voor de vriendelijke bediening van klanten.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Telesales Advisor regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de functie van Telesales Advisor ga je op zowel outbound als inbound projecten werken. Je staat in voor de sales alsook voor technische ondersteuning waarbij je sales opportuniteiten kan detecteren en creëren. Je beschikt over commercieel inzicht en doet aan upsell cross-sell en sluit ook zelf de deals af. Je stelt je empatisch op en hebt een klantgerichte aanpak

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL. Laat een reactie achter voor CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL. CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL. Leave a respond for CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL. CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL
Location of CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL: Rubbens NV | Senso | Limbucom | Depanet | Van Gaeveren B.V.B.A.

Other related companies as CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL: Rubbens NV | Senso | Limbucom | Depanet | Van Gaeveren B.V.B.A.

CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio ANS ALLEUR LIEGE 4432 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03771026611. Het bedrijf CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL bevindt zich op het adres: RUE DES CHARRONS 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL is Vervoer per lucht, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, openstaande posities, locatie van CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL is a company, that was registered 2016 in ANS ALLEUR LIEGE 4432 - BE region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, company assigned to the tax number BE03771026611. The company CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL is located at the address: RUE DES CHARRONS 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL were not found.
The main activity of CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL is Transportation by Air, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, open positions, location of CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, ANS ALLEUR LIEGE 4432 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, ANS ALLEUR LIEGE 4432 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL, employees, financial statistics.