VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)

Contactgegevens VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR): address, phone, fax, email, website, opening hours

VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Brusselsesteenweg 264,2800, België

Telefoon (phone): 015 41 77 08 015 41 77 08

Fax (fax): 015 41 66 34 015 41 66 34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)
Products information VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)

BTW identificatienummer (tax): BE07273742675
Ondernemingsnummer: 2715240478
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 594,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)
(Get full report from official database of BE for VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR))

Aanvulling soorten activiteiten voor VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)
Addition kinds of activities for VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)

764101. Bekleding werk | Upholstery work
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
32720203. Vetvallen, beton | Grease traps, concrete
35560106. Melkmachines, gecondenseerd en verdampt | Milk machinery, condensed and evaporated
38269915. Specifieke ion meetinstrumenten | Specific ion measuring instruments
39999905. Kaarsen | Candles
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
57190500. Beddengoed en beddengoed | Beddings and linens

Werken bij VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR). Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende binnendienst (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je administratief sterk en vind je een goede service geven aan klanten zeer belangrijk? Ben je op zoek naar een voltijdse functie in Kortenberg? Voor onze klant zoeken wij een commercieel bediende voor de binnendienst (M/V). Je zal verantwoordelijk zijn voor het klantenbestand in Nederland. Je taken bestaan onder ander uit: Orderinput Backorderlijst verwerken Opvolging van leveringen Opvolgen van facturatie Oplossen van verzendingsproblemen Opvolgen van voorraad Klachtenbehandeling : garanties behandelen en opvolgen Assistentie van de vertegenwoordigers Klanten opbellen en opvolgen (gaande van productvragen, voorraden doorgeven, prijzen, klachten, ...) Regelmatig in contact met klanten via evenementen, bezoeken, ... Vervullen van ad hoc administratieve taken : telefonie, bijhouden van dealerlijsten, onderhouden van klantengegevens, bestellen van kantoormateriaal, plannen van benodigdheden voor beurzen en evenementen, ...

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Band/Productiemedewerker voeding (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productiemedewerker sta je in voor: - Sorteren van groenten. - Verwijderen van groenten met zichtbare afwijkingen. - Reinigen van de productielijn.

  • Inside sales medewerker (M/V) (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Synergie Vilvoorde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inside sales medewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en opvolgen van onze klanten portefeuille. Voor volgende taken ben je ook verantwoordelijk: klantengegevens in het systeem up-to-date houden verkoopprijzen, verkoopsafspraken en betalingscondities onderhouden ondersteuning van commercieel manager bestellingen ingeven en opvolgen opvolgen en uitvoeren van de facturatie berekenen van de maandelijkse en jaarlijkse verkoopanalyses rapporteren aan de commercieel manager van het bedrijf

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 14 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

  • Sales Promotor | Kobo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een boekenlover? Ben jij een geboren verkoper? Aarzel dan zeker niet om verder te lezen! Voor Kobo zijn we op zoek naar enthousiaste Promotoren die de verkoop van de e-readers een boost willen geven. Aan de hand van demonstraties op de winkelvloer laat je potentiële klanten kennis maken met het merk en de producten. Je toont hoe de e-readers werken, geeft hier informatie over en beantwoordt de vragen van de klanten.

  • Receptionist (bijverdienste) (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team Gent Office zoekt een receptionist (m/v) voor een bedrijf in Evergem. Je werkt elke woensdag een volledige dag (7u) als onthaalbediende. Je helpt de klanten aan het onthaal vlot verder en zorgt voor de nodige administratieve verwerking. Voor deze functie komen zowel reguliere uitzendkrachten als jobstudenten in aanmerking. Het is een functie op lange termijn, ideaal als bijverdienste!

  • Account Manager Verzekeringen regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ergon Recruitment Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Account Manager sta je onder andere in voor: actief zoeken naar, benaderen en realiseren van doelgroepklanten met de nadruk op property en technische verzekeringen; uitbouwen van een sterk zakelijk netwerk; adviseren en optreden als contactpersoon voor een eigen portefeuille ondernemingsklanten (Dit met ondersteuning van en in team met de Account Advisors en Product Managers.); correct rapporteren van klantencontacten en andere commerciële activiteiten.

  • Project engineer packaging (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Één van onze klanten in de farmaceutische industrie is op zoek naar een projectleider die verantwoordelijk is voor de uitbouw van een nieuwe verpakkingslijn (design, schedule en budget). Hiervoor zal deze persoon in contact staan met verschillende interne partijen zowel als met leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor: Het schrijven van lastenboek met betrekking tot verpakkingsmachine De evaluatie van aanbiedingen De opvolging van leveranciers na bestelling Het testen van de machines volgens vooraf gedefinieerde protocollen De gedocumenteerde overdracht naar productie en onderhoud

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Dringend (zelfstandig) Schrijnwerker - Plaatser gezocht! (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: HORNICUB

    Type: Vaste Job

    Je vervaardigt en plaatst interieurmeubilair voor keukens en badkamers. Je ondersteund bij de totale verbouwing of aankleding van een keuken/badkamer. Over het algemeen werk je met moderne materialen zoals geprefabriceerde panelen in hout, kunststof of gipsplaat. De meubileringelementen worden in het atelier geproduceerd en je monteert ze ter plaatse, op de werf. Je hebt doorgaans regelmatige werkuren, met nu en dan een uitzondering bij opdrachten die dringend zijn.

Zoek naar antwoorden van VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) in sociale netwerken
Look for responds of VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR). Laat een reactie achter voor VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR). VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR). Leave a respond for VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR). VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) op de google maps. Adres en contacten VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)
Location of VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) on the google maps. Address and contacts of VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR)

Andere gerelateerde bedrijven als come VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR): Steps & Co Vastgoed NV | Progalys BVBA | jungheinrich NV | De Wijnkaart | Ardittis, Solon

Other related companies as VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR): Steps & Co Vastgoed NV | Progalys BVBA | jungheinrich NV | De Wijnkaart | Ardittis, Solon

VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07273742675. Het bedrijf VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) bevindt zich op het adres: Brusselsesteenweg 264,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 594,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), openstaande posities, locatie van VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) is a company, that was registered 2010 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), company assigned to the tax number BE07273742675. The company VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) is located at the address: Brusselsesteenweg 264,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 594,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) were not found.
The main activity of VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) is not available. You also can look at reviews of VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), open positions, location of VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEREECKEN H (ZAKENKANTOOR), employees, financial statistics.